Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 18 юли 2023 00:08

Dust написа:Литекс последно селски отбор ли беше или не?
От кога административното деление е мярка за пошлост, за нещо лошо и т.н.?

Тая вечер се роди нов бисер във футболния фолклор в България.

Аз бих ти отговорил НЕ, само че ако го нямаше прословутия оркестър.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 юли 2023 09:33

pomiqrat написа:
W84me написа:
pomiqrat написа:
BRF написа:
damyanov1963 написа:Само да попитам, така м/у другото, ако левскар бе изпълнил така дузпата, спирайки след засилката докато види вратаря къде ще се хвърли и я вкара в другия ъгъл, какви щяха да са коментарите?

Не правилно изпълнение на дузпата!Трябваше да се пребие или каквито са там последствията!

Да прочетем какво е правилото може ли

Играчът няма право да спира по време на засилката, тоя даже тръгна назад по едно време.

The International Football Association (IFAB), which lays down the procedures for taking penalty kicks, has made a distinction between feinting and stopping. While feinting during a run up is allowed, stopping before kicking the ball is no longer permitted

Според мен спря по време на засилката,явно според съдията не е така!

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 18 юли 2023 10:18

drvasko98 написа:
Dust написа:Сега остава да кажеш, какво означава селски отбор?

1. Отбор, който не е играл в топ нивото на съответната държава 80 години, а в голяма част от времето не е играл и във второто ниво.
2. Отбор, който на финал за купата събира 300 зрители (дори градът му да е далече,часът да е ранен, хората бедни и т.н.) би трябвало в града на финала хората да са силно развълнувани.
3. Отбор, който при 12 поредни титли играе пред под 1000 души средно на мач
4. Отбор, който като изчезне лицето Х се връща в режим точка 1.

Типичен пример за селски отбор е Осъм/Литекс/Ловеч, ако има такъв отбор. Виж точка 4! Тук град Ловеч, който е традиционен български град да не се меси в определението селски. Апропо този отбор не съществува И заради Лудогорец

Колкото и да се тръшкаш от нерви, още дълги години този отбор ще ви определя мястото в Ефбет - КАЛЪФКА. А от сега вече ще сте във вторта половина на таблицата.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 юли 2023 10:38

vlong написа:Като каза Вион,че се сетих как се чудех защо му е толкова криво ченето.
И един ден прочетох статия на тази тема
https://www.actualno.com/interest/habsb ... 88298.html

Ти сигурно си Ален Делон :) ..., да не си обиждан като малък заради някакъв проблем, че сега да избиваш комплекси.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 18 юли 2023 10:47

krumeto написа: А от сега вече ще сте във вторта половина на таблицата.

Ха-ха-ха! Не сте ли по-назад от нас в класирането в момента?!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 юли 2023 10:51

CSKA 78 написа:

Не знам Лудогорец дали са зад вас, но си спомням как миналата година около 25/27 пъти повтаряхте, че ще си купите вестник на утрешния ден, за да видите, че сте първи, ама след последния кръг не споменахте нищо такова. :roll:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 18 юли 2023 10:56

1914.1902 написа:
CSKA 78 написа:

Не знам Лудогорец дали са зад вас, но си спомням как миналата година около 25/27 пъти повтаряхте, че ще си купите вестник на утрешния ден, за да видите, че сте първи, ама след последния кръг не споменахте нищо такова. :roll:

То и вие нищо не споменахте, а това не е от прекалена скромност, да не би също да сте по-назад от нас в класирането?! :shock:

ПП Както се казва нивата е дълга, така че има време и за "утре вестниците"... :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 юли 2023 11:00

CSKA 78 написа:
1914.1902 написа:
CSKA 78 написа:

То и вие нищо не споменахте, а това не е от прекалена скромност, да не би също да сте по-назад от нас в класирането?! :shock:

ПП Както се казва нивата е дълга, така че има време и за "утре вестниците"... :mrgreen:

Аз казах, че класирането на ПФК Левски е срамно (в последните 9/10 години), макар да ме убеждаваха колко силни играчи сме имали 2022/2023.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 юли 2023 11:02

Dust написа:Да те попитам и теб, Сърбия защо е с два участника в ШЛ?
Че давай сравнявай, кой те спира, но да се върнеш във времената, когато повече от пишещите тук са били любовна тръпка на родителите си.

Може ли аз да отговоря - ми защото другарят Путлер нападна Украйна и руските отбори ги резнаха от участие. Отделно - промениха правилата в полза на такъв тип отборчета, ако са имали тракинг рекърд, т.е. играят редовно в ЕКТ (Звезда и Партизан не пропускат, Левски и бившият Литекс са извън играта в последните 10 години - като и едните, и другите са пропуснали по 4-5 сезона в последните 10/не съм ги борил точно).

Ще пробвам с думи прости - един отбор от Гибралтар, например, би имал по-голям коефиициент от Левски, просто защото играе абсолютно всяка година (ерго все по 1 точка взема) и ако дори веднъж е бил шампион (т.е. минал е от ШЛ в ЛЕ и оттам в ЛК) - направо отлита. Затова тимчета като Вадуц от Лихтенщайн (да, знам, знам), Линкълн от Гибралтар, Дюделанж от Люксембург, ТНС от Уелс и т.н. са с коеф 8-8.50, което ги прави поставени дори във втори кръг (а те почват от първи), докато Левски, Ботев, Локо, ЦСКА 1948 са с коеф 4-4.50.

Само че, за да трупаш коеф., най-лесният начин е да си шампион - там имаш почти гарантирани групи като минимум в ЛК (т.е. поне 2.5 точки). В Бг Шампион е само Лудогорец, ерго другите трябва да правят някакви луди подвизи тип Базел, Пилзен, ПАОК, за да стигнат до нещо, което на шампиона му е гарантирано. Следиш ли ми мисълта - те затова Лудогорец, а и който и да е хегемон, е вреден за футбола ни, щото има само за него, за другите - курац.

P.S. Дори Тре Пене от Сан Марино, дето съм убеден, че и Ботев (Враца) ще ги убие в два мача, са с по-висок коеф., от който и да е Бг клуб без Лудогорец и ЦСКА-София, също и Европа ФК от Гибралтар, и кой ли още не. Затова и най-доброто ни класиране като страна беше с влизането на Литекс, Левски и ЦСКА в групи - тогава имаше 3-4 отбора, които влизаха. Сега има 1, вече се появяват втори (ребрандирания Литекс) и евентуално трети (числото), ако Цеката не го свитнат някъде, което е горе-долу добре, защото тези отбори ще направят коеф над 10 за 5 години и ще са поставени и в трети кръг, но при положение че само Лудогорец е шампион, два отбора в групи ще имаме само при чутовен късмет
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 18 юли 2023 11:04

tmanolov написа:
Dust написа:Да те попитам и теб, Сърбия защо е с два участника в ШЛ?
Че давай сравнявай, кой те спира, но да се върнеш във времената, когато повече от пишещите тук са били любовна тръпка на родителите си.

Може ли аз да отговоря - ми защото другарят Путлер нападна Украйна и руските отбори ги резнаха от участие. Отделно - промениха правилата в полза на такъв тип отборчета, ако са имали тракинг рекърд, т.е. играят редовно в ЕКТ (Звезда и Партизан не пропускат, Левски и бившият Литекс са извън играта в последните 10 години - като и едните, и другите са пропуснали по 4-5 сезона в последните 10/не съм ги борил точно).

Ще пробвам с думи прости - един отбор от Гибралтар, например, би имал по-голям коефиициент от Левски, просто защото играе абсолютно всяка година (ерго все по 1 точка взема) и ако дори веднъж е бил шампион (т.е. минал е от ШЛ в ЛЕ и оттам в ЛК) - направо отлита. Затова тимчета като Вадуц от Лихтенщайн (да, знам, знам), Линкълн от Гибралтар, Дюделанж от Люксембург, ТНС от Уелс и т.н. са с коеф 8-8.50, което ги прави поставени дори във втори кръг (а те почват от първи), докато Левски, Ботев, Локо, ЦСКА 1948 са с коеф 4-4.50.

Само че, за да трупаш коеф., най-лесният начин е да си шампион - там имаш почти гарантирани групи като минимум в ЛК (т.е. поне 2.5 точки). В Бг Шампион е само Лудогорец, ерго другите трябва да правят някакви луди подвизи тип Базел, Пилзен, ПАОК, за да стигнат до нещо, което на шампиона му е гарантирано. Следиш ли ми мисълта - те затова Лудогорец, а и който и да е хегемон, е вреден за футбола ни, щото има само за него, за другите - курац.

P.S. Дори Тре Пене от Сан Марино, дето съм убеден, че и Ботев (Враца) ще ги убие в два мача, са с по-висок коеф., от който и да е Бг клуб без Лудогорец и ЦСКА-София, също и Европа ФК от Гибралтар, и кой ли още не. Затова и най-доброто ни класиране като страна беше с влизането на Литекс, Левски и ЦСКА в групи - тогава имаше 3-4 отбора, които влизаха. Сега има 1, вече се появяват втори (ребрандирания Литекс) и евентуално трети (числото), ако Цеката не го свитнат някъде, което е горе-долу добре, защото тези отбори ще направят коеф над 10 за 5 години и ще са поставени и в трети кръг, но при положение че само Лудогорец е шампион, два отбора в групи ще имаме само при чутовен късмет

Аз не съм много голям оптимст че ние и числото ще стигнем до третия кръг.

Върни се в “Левски”