Киро Пора написа:1914.1902 написа:Киро Пора написа:1914.1902 написа:Пред журналистите ли говори Костов тук или се е скрил от тях? Според Киро Пора го е шубе да се покаже, за да не го питат нещо неудобно.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0bLtMHMsi4Q[/youtube]
Наясно си че клуба няма да си получи цялата сума от телевизионни права, ако треньора не се появи на тази официална ПКФ? Няма как и от тук да го скрият...
Телевизионни права на пресконференция след мача пред всички журналисти? След тази глупост тотално ме изгуби, честно.![]()
![]()
НЕ МОГА!
Ей, да се намериш - член 35, ал. 1 и ал. 2:1) Старши треньор, записан в съдийски протокол, е длъжен
да присъства на пресконференциите, организирани по силата
на договора между БФС и носителя на ТВ-правата, както и
да осигури участието на до двама поканени състезатели от
неговия отбор. За неизпълнение на тези задължения на ФК
се налагат имуществени санкции в размер на съответните
неустойки, предвидени в договора за ТВ-правата.
(2) Треньорът се явява на пресконференция само ако
извънредна ситуация е попречила на старши треньора да се
яви, за което делегатът дава информация в администриращия
орган.
https://bfunion.bg/uploads/import/files/DP22082012.pdf
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
[quote="Киро Пора"]......[quote="Киро Пора"]
И цял ден да ме пънеш - нищо няма да ми докажеш, не знам защо се хабиш. Напълно излишно е да спамим.
Но няма как да не обърна внимание на абсурдното, което написа в края - Как точно Мъри да се класира по-напред, ами имаше последен мач срещу Лудогорец, в който да вземе резултат, с който да се класира по-напред, нали?! Пусни си класирането.
В началото ми говориш за пълен стадион, а после за някакви карти - те нямат общо с темата за пълния стадион! Мен ме интересува само кога е бил пълен, а не колко карти са били продадени.
Ходеха да гледат Жорди и Обертан, когато имахме шанс за трофей. Записали три победи в три мача (едната срещу съперник, който не направи абсолютно нищо, освен удар на Тибо Вион) и какво - Реал Мадрид ли дойде да ги иска, или пък Тухел ще ги взима в Байерн?
Като дойде мача с Шкупи ще каже какво мисли. Никой не ти е длъжен да ти дава отговор на всички въпроси. Все едно Тен Хаг да ти казва кога ще подписва Онана, кой ще бъде продаден, защо Де Хеа си е тръгнал и т.н. Пусни си интервюто на Костов след мача и виж журналистите какво са го питали, отговорил ли е на всичко, което ги интересува? Сериозно ли си мислиш, че Костов ще се скрие, защото ще го питат за оферти, за Саид и за Бари?
И цял ден да ме пънеш - нищо няма да ми докажеш, не знам защо се хабиш. Напълно излишно е да спамим.
Но няма как да не обърна внимание на абсурдното, което написа в края - Как точно Мъри да се класира по-напред, ами имаше последен мач срещу Лудогорец, в който да вземе резултат, с който да се класира по-напред, нали?! Пусни си класирането.
В началото ми говориш за пълен стадион, а после за някакви карти - те нямат общо с темата за пълния стадион! Мен ме интересува само кога е бил пълен, а не колко карти са били продадени.
Ходеха да гледат Жорди и Обертан, когато имахме шанс за трофей. Записали три победи в три мача (едната срещу съперник, който не направи абсолютно нищо, освен удар на Тибо Вион) и какво - Реал Мадрид ли дойде да ги иска, или пък Тухел ще ги взима в Байерн?
Като дойде мача с Шкупи ще каже какво мисли. Никой не ти е длъжен да ти дава отговор на всички въпроси. Все едно Тен Хаг да ти казва кога ще подписва Онана, кой ще бъде продаден, защо Де Хеа си е тръгнал и т.н. Пусни си интервюто на Костов след мача и виж журналистите какво са го питали, отговорил ли е на всичко, което ги интересува? Сериозно ли си мислиш, че Костов ще се скрие, защото ще го питат за оферти, за Саид и за Бари?

Киро Пора написа:Киро Пора написа:1914.1902 написа:Киро Пора написа:1914.1902 написа:Пред журналистите ли говори Костов тук или се е скрил от тях? Според Киро Пора го е шубе да се покаже, за да не го питат нещо неудобно.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0bLtMHMsi4Q[/youtube]
Наясно си че клуба няма да си получи цялата сума от телевизионни права, ако треньора не се появи на тази официална ПКФ? Няма как и от тук да го скрият...
Телевизионни права на пресконференция след мача пред всички журналисти? След тази глупост тотално ме изгуби, честно.![]()
![]()
НЕ МОГА!
Ей, да се намериш - член 35, ал. 1 и ал. 2:1) Старши треньор, записан в съдийски протокол, е длъжен
да присъства на пресконференциите, организирани по силата
на договора между БФС и носителя на ТВ-правата, както и
да осигури участието на до двама поканени състезатели от
неговия отбор. За неизпълнение на тези задължения на ФК
се налагат имуществени санкции в размер на съответните
неустойки, предвидени в договора за ТВ-правата.
(2) Треньорът се явява на пресконференция само ако
извънредна ситуация е попречила на старши треньора да се
яви, за което делегатът дава информация в администриращия
орган.
https://bfunion.bg/uploads/import/files/DP22082012.pdf
Телевизионна пресконференция се дава пред Диема Спорт, с тях са сключени ТВ правата, а не с Левски ТВ, дспорт, спортал и други медии, които са заснели тази, на която Костов говори.
Елементарен пример:
https://www.vbox7.com/play:f50f7fb516
Други медии, освен тази с ТВ-правата, виждаш ли?
LoveAndPeace написа:1914.1902 написа:LoveAndPeace написа:Бе пичове , 10 минути бе![]()
![]()
За 10 Мин не останаха билети. Вярно Георги Аспарухов не е Камп Ноу , не е и Васил Левски , но ......10 Мин sold out.
Какви повече факти и тенекета и трансфери и незнам си какво ще изреждате.
Енергията към онзи момент бе неописуема.
Който е бил онзи ден да сподели как му се е сторило сега.
От самото начало говорим само за трансфери, какво е това включване, след като не знаеш какво обсъждаме?
О съжалявам! Моля не ме банвай , защото не съм знаел какво обсъждате.
Трансфери , играчи , екипи , съперници ......накрая всичко се свежда до това - Има ли кой да те гледа ?
Свежда се до това, защото ти си казал ли?

Манолов,аз не съм сламен човек.Сега прочетох какво е?
Бъзикнах те,защото аз вярвам ,че в ,,Битието определя съзнанието,,има някаква,може да е и капка-истина.
Бил си Вътрешни войски на 18 г. и ще ми кажеш ,че си имал изграден мироглед и всичко то е било ясно.Не мога да повярвам,може да си вундеркинд,не знам.
На 18 г. още попиваш всичко около себе си и не си отровен от реалността.Повечето неща,събития и думи ги възприемаш за чиста монета.След възродителния процес служих в Кърджали,че си спомням какви приказки бяха за терористи и как на наряд ми се привиждаха нарушители зад храстите.
Така че,във Вътрешни едва ли е било по -различно,имало е промивка на мозъците,сигурно и старите командири от байтошово време са били още на служба.
Всичко това си оказва влияние,в плюс или в минус,не знам
Бъзикнах те,защото аз вярвам ,че в ,,Битието определя съзнанието,,има някаква,може да е и капка-истина.
Бил си Вътрешни войски на 18 г. и ще ми кажеш ,че си имал изграден мироглед и всичко то е било ясно.Не мога да повярвам,може да си вундеркинд,не знам.
На 18 г. още попиваш всичко около себе си и не си отровен от реалността.Повечето неща,събития и думи ги възприемаш за чиста монета.След възродителния процес служих в Кърджали,че си спомням какви приказки бяха за терористи и как на наряд ми се привиждаха нарушители зад храстите.
Така че,във Вътрешни едва ли е било по -различно,имало е промивка на мозъците,сигурно и старите командири от байтошово време са били още на служба.
САМО ЛЕВСКИ!
1914.1902 написа:Киро Пора написа:......Киро Пора написа:
Ясна работата, кажи си Хамрун, 11 мача, синоптик, рибар и толкова. Сега Мъри е виновен, че не сме продали Папи Галчев в Реал и че е побеждавал Разград във всеки един мач срещу тях, както правеха всички останали треньори преди него, нали...
Гледали хората Жорди и Обертан, като имало шанс за трофей - този отбор на Мъри го гледаха повече хора, когато беше в прослувутата си серия от 11 мача.
Не те интересували картите, другия път като отидеш на Герена, виж как влизат хората - с карти или с билети. Никой не прескача през оградата... Логично е че като продаваш повече абонаментни карти имаш по-голяма посещаемост.
И да Костов и Наско не са длъжни да ми/ни дават отговор на всички въпроси и никой не иска детайли. Кой от моите въпроси ти се вижда такъв, на който да не трябва да се знае отговора?
Киро Пора написа:1914.1902 написа:Киро Пора написа:......Киро Пора написа:
Ясна работата, кажи си Хамрун, 11 мача, синоптик, рибар и толкова. Сега Мъри е виновен, че не сме продали Папи Галчев в Реал и че не е побеждавал Разград във всеки един мач срещу тях, както правеха всички останали треньори преди него, нали...
Гледали хората Жорди и Обертан, като имало шанс за трофей - този отбор на Мъри го гледаха повече хора, когато беше в прослувутата си серия от 11 мача.
Не те интересували картите, другия път като отидеш на Герена, виж как влизат хората - с карти или с билети. Никой не прескача през оградата... Логично е че като продаваш повече абонаментни карти имаш по-голяма посещаемост.
И да Костов и Наско не са длъжни да ми/ни дават отговор на всички въпроси и никой не иска детайли. Кой от моите въпроси ти се вижда такъв, на който да не трябва да се знае отговора?
vlong написа:Манолов,аз не съм сламен човек.Сега прочетох какво е?
Ми как да ти кажа

Поствам резултатите на Мъри за периода от септември 21 до април 23, болднатите са резулатите на полусезона, съответно сравнени с останалите 2 топ отбора. Всеки сам да си прецени какво и как. Серията не е 11 мача без победа, тъй като съответните отложени кръгове съм ги сложил когато са били по план, а не когато са играни, за по-голяма прегледност.
Левски 1 1 0 0 3 3 0 3 1 1 3 3 1 20 3 3 1 0 3 3 3 1 3 3 3 0 26 0 3 0 1 3 1 3 3 3 0 3 3 3 1 1 1 1 0 30 0 1 1 3 3 3 3 14
ЦС-Сф 1 3 3 3 3 1 0 3 3 0 3 1 3 27 3 3 1 1 0 3 0 1 0 3 1 1 17 3 1 3 3 3 3 3 3 3 3 0 3 0 3 3 3 1 3 44 3 3 3 1 3 3 3 19
Лу-рец 3 0 3 3 3 3 3 3 0 3 3 3 0 30 3 3 3 3 1 3 3 3 3 3 3 3 34 3 3 1 3 3 1 3 3 3 3 1 0 3 3 3 3 3 1 43 3 3 1 0 3 3 3 16
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Киро Пора написа:
.......
Никога не съм използвал думи като синоптик и рибар за Мъри (не знам защо ми ги споменаваш тук). Обясних, че много по-добре бих приел едно стигане поне до плейоф (макар обявената цел групи), както и разбиване на хегемонията на Лудогорец (обявена цел титла) или поне второ място (абонирано за ЦСКА-София), но ние не бяхме близо до тях. Така няма как да съм убеден в класата на играчите на ПФК Левски, а не съм бил само аз, защото в много теми имаше сериозен хейт към футболистите, както и в официалните мрежи - лесно може да се провери. Това е последният сезон, който да коментирам. Онова с Купата беше хубаво, но след това вече имаше нов сезон и нямаше как да мислим само за един миг - така е във футбола, идва нов уикенд и нов сезон, с което започваме нещо ново, което обаче не беше успешно, макар треньора да беше същия до април, а футболистите бяха подсилени малко.
Нека съм го гледали толкова хора, нямам против, както написах преди няколко дни - ако толкова е важен за феновете да го връщат. Все ми е едно. По-добре ще е, отколкото да гледам как се псуват феновете по стадиона и в социалните мрежи. Но това няма общо с темата, която подхвана ти - стадиона бил пълен, просто да беше уточнил в кои мачове беше пълен и това е, нямаше смисъл да разтягаш локуми за карти и т.н. Неща, които знаем, но аз питах само един конкретен въпрос.
Казах ти, че няма смисъл някой да ни отговаря, а въпросите ти ги сподели с някой журналист, за да пита Костов. Аз няма с какво да помогна на тази тема.
tmanolov написа:
Поствам резултатите на Мъри за периода от септември 21 до април 23, болднатите са резулатите на полусезона, съответно сравнени с останалите 2 топ отбора. Всеки сам да си прецени какво и как. Серията не е 11 мача без победа, тъй като съответните отложени кръгове съм ги сложил когато са били по план, а не когато са играни, за по-голяма прегледност.
Левски 1 1 0 0 3 3 0 3 1 1 3 3 1 20 3 3 1 0 3 3 3 1 3 3 3 0 26 0 3 0 1 3 1 3 3 3 0 3 3 3 1 1 1 1 0 30 0 1 1 3 3 3 3 14
ЦС-Сф 1 3 3 3 3 1 0 3 3 0 3 1 3 27 3 3 1 1 0 3 0 1 0 3 1 1 17 3 1 3 3 3 3 3 3 3 3 0 3 0 3 3 3 1 3 44 3 3 3 1 3 3 3 19
Лу-рец 3 0 3 3 3 3 3 3 0 3 3 3 0 30 3 3 3 3 1 3 3 3 3 3 3 3 34 3 3 1 3 3 1 3 3 3 3 1 0 3 3 3 3 3 1 43 3 3 1 0 3 3 3 16
Както и да се гледа все е зад останалите (само с 1 изключение). Може и общо да сметнеш точките за най-добра точност.