Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
1914 искаш някакво доказателство, че сегашните футболисти са по-добри от предишните, последните години? Цитираш че отбора на Хубчев отстранил един съперник в Европа и сегашния отбор направил същото. Така е, прав си. Отбора на Роси също би Лудогорец за купата. Но има една разлика и тя е, че нито един от предишните треньори и отбори не успя да спечели тенеке. Настоящите футболисти успяха. Нищо, че не се казват Гомес, Обертан и т.н. на черното не можеш да кажеш бяло. Този отбор спечели купа. Нито един друг преди това не успя.
Aronaks написа:1914 искаш някакво доказателство, че сегашните футболисти са по-добри от предишните, последните години? Цитираш че отбора на Хубчев отстранил един съперник в Европа и сегашния отбор направил същото. Така е, прав си. Отбора на Роси също би Лудогорец за купата. Но има една разлика и тя е, че нито един от предишните треньори и отбори не успя да спечели тенеке. Настоящите футболисти успяха. Нищо, че не се казват Гомес, Обертан и т.н. на черното не можеш да кажеш бяло. Този отбор спечели купа. Нито един друг преди това не успя.
Уточних къде съм искал да направят нещо повече предвид обявените цели от треньора им през миналата година. Както спечелиха Купата, така и после отпаднаха от нея. По-добри от Гомес и Обертан не са били със сигурност, дори със спечелена Купа (само им виж визитката).
vlong написа:Манолов
Трябваше да споменеш по -рано ,че си бил ,,кадър,,.![]()
Все пак тези години са ти се отразили,колкото и да го отричаш.
Тази новина за Мъни според теб дали беше толкова позитивна за Сираков ,че да я пуска?
Все пак всички тук знаем ,че с такива организации не е желателно да се обвързваш,освен това ,ако спонсорът наистина кара влака,как той ще се съгласи на такава сделка.Аз,ако съм на мястото на Палмите и се гласи такава сделка,ми по -фобре аз да ги извадя от джоба си ,или там от капитала на фирмата и после да си получавам дивидентите
Значи, специално за теб, защото си ми любимец - прочети за едно нещо, което се нарича "сламен човек" при споровете. С две думи - казва се нещо, но другата страна си избира подобна тема или вади неща от контекста, с които "оборва" противника си. Малко тип - ми вие що биете негрите. Прочети, много е добро - толкова по темата за "кадъра", все едно да кажеш, че Соколето е бил комунист.
Колкото до партенката на "собственика" (поредната) - според теб дали има полза за него, като всеки знае, че основният проблем на Левски е НАП. Пускаш партенка, че някой ще плати този НАП (без значение кой) и шараните кълват, като забравят, че Мъри го няма, ерго перЕспективата пред клуба ни е 0. Другата дъвка е с наркосите. Третата е с Блажевич/Олдър/Шеху (че други няма). Четвъртата е 11 мача без победа. Петата е Хамрун и айде, вече сме забравили колко нефелен е "собственикът".
Та, вие защо биете негрите? Щеше да е смешно, ако не беше тъжно, особено от нашите фенове, които претендират (и доскоро с право), че са мислеща и критична публика, която не е тип "аз шъ въ издържъм" и всичко е точно....
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Бе пичове , 10 минути бе
За 10 Мин не останаха билети. Вярно Георги Аспарухов не е Камп Ноу , не е и Васил Левски , но ......10 Мин sold out.
Какви повече факти и тенекета и трансфери и незнам си какво ще изреждате.
Енергията към онзи момент бе неописуема.
Който е бил онзи ден да сподели как му се е сторило сега.

За 10 Мин не останаха билети. Вярно Георги Аспарухов не е Камп Ноу , не е и Васил Левски , но ......10 Мин sold out.
1914.1902 написа:Киро Пора написа:
Защо сега нямало оферти, да кажат Топузаков, Костов и Сираков, те са в момента в клуба и доскоро работиха с тези играчи или в момента работят. А може и да има, ама то сега иди разбери нещо от ръководстовото. Ей го от днес има партенка в някои от сайтовете, че Краснодар искали Цунами.
Покрили са се Наско, Дедо Боре и Йовов и ги тресе страх, да не ги питаш нещо. На Костов ПКФ му преди мач е записано интервю два дена преди това, в контролирана среда, че да не вземе да каже нещо.
Айде сега Герена не е бил пълен. Кога в последните 15 години сме имали по-висока средна посещаемост? Кога в последните 15 години сме продавали повече на брой абонаментни карти от миналия сезон (6000)? Ако тези играчи са слаби, защо са ходили хората да ги гледат? И защо не ходеха повече хора да гледат Обертан и Жорди Гомес, например?
Локо Горна, колко купи спечелиха, като биха Разград? Ние като ги бихме 2015-та, колко купи спечелихме? А после с Делио Роси, спечелихме ли я, че не помня вече?
Давам пример, че сме спечелили купата с тези играчи, защото ти казваш, че били неубедителни. И те питам, с тези дето Мъри ги завари в съблекалнята - Божинов, Славчев, Хубчев, Шелис, Зайков, те по-убедителни ли бяха? Ако Мъри не беше затворил "чалготеката", сигурно щяхме да направим дубъл с тези играчи?
Даваш пример, че сме победили най-богатите отбори в България. След това казваш, че ''Герена'' е пълен, а сега започна повече да си уточняваш нещата (като ми добави средна посещаемост, което е различно от пълен стадион). Казвай ги в началото така, за да сме съгласни с теб, защото иначе мненията са ти спорни и спамим за нищо.
Е то при сегашния капацитет на Герена, като махнеш и Г сектор, тези 10-12к хиляди средно на мач по времето на Мъри са си пълен стадион. Пак те питам, кога сме имали повече в близкото минало? Кога сме продавали повече абонаментни карти?
Има ли значение колко купи са взели от Горна Оряховица, след като ще се изтъкват победи над разградчани за Купата, както и над ЦСКА-София? Като говориш за отстраняване на определени отбори - споменавай, че и други са ги побеждавали, а не само Мъри през 2022-а. И кога ще уточниш, че отпаднахме от Лудогорец за Купата на следващата година, защото малко ми писна да повтаряш само за един сезон от турнира, вече има нов носител, а след известно време започва новата кампания за Купата.
Изтъквам спечелването на турнира и точно че не е спечелена с мачове срещу слаби отбори, а полуфинали и финал срещу двата най-силни състава. Неубедителните футболисти записаха 3 победи в 3 мача.
За партенки не се интересувам, а за трансферите в руските отбори се изписа много през зимата, пак ли да започваме? В ръководството сами си решават как да дават интервюта преди мачове. Както казах и преди - по-приятно ми е да виждам това, отколкото да гледам как Мъри се кара с БТВ и с другите медии по интервютата си. Николай Костов нали се появи след мача пред журналистите и имаше ли нещо неудобно, че чак не спираш да повтаряш едно и също нещо?![]()
![]()
Супер е така, сакън да не вземе някой журналист, различен от клубното прес-аташе или служителя на Палмс Бет, да пита нещо. Теб примерно интересува ли те с Билал Бари какво се случва? Саид Ибраимов ще идва ли или не? Има ли оферти за наши играчи? Какво мисли треньора за мача с Шкупи, щото е ясно че ще е срещу тях, ама нали интервюто е записано преди този мач... Мъри освен да се "караше" с БТВ, споделяше и информация, която е важна за феновете. Като искаш да имаш силна фенска база, на която да се подпреш и икономически, трябва да има диалог и комуникация между клуб и фенове. Ама това е част от изграждането на футболен бизнес, нещо от което Наско и парашутната бригада покрай него не разбират изобщо.
За мен не са убедителни - толкова ли е трудно да вземеш 6 мача (половината срещу Марек, Септември Симитли и Септември София) и да вдигнеш Купата, че да се дава за огромен пример.
Защо тогава последните ни 2 купи са спечелени от един и същи треньор през 14 години разлика, като е толкова лесно?
Исках да покажат едно силно представяне в лигата, а не в два поредни сезона да са четвърти, както и по-силно представяне в Европа. Хубчев също отстрани един съперник и после отпадна, сега пак същото. Да направят нещо повече от това и бих ги приел за качествени играчи. Един ми споменава, че ще ставаме като Славия, а друг ме кара да съм доволен за четвъртото място, отпадане от малтийци и отпадане на 1/8-финал за Купата. Просто няма как да стане. Това никога не бих го приел за задоволително в ПФК Левски. Ако някой го кефи, значи не знам в какъв период е станал фен на този отбор. Преди 2013-а това се приемаше за срам, а вече като гледам някои го дават за огромен пример. Абсурдно!
При първия си сезон Мъри дойде септември при изиграни вече 6 кръга и имахме... 6 спечелени точки. Как точно да се класира по-напред, при "селекцита" която завари? При втория му сезон, напусна в началото на Април, ако беше го завършил, можехме да не гадаем сега.
Този сезон имаме футболно грамотен треньор, който си направи подготовка, сега очевидно си прави и селекция, да видим как ще е. Дано ни направи шампиони, ако не с тези неубедителните играчи, дано този нешлифован "младеж
Хубчев имаше страхотен комфорт, пари и селекция, плюс че отстрани непоставен отбор. После беше страшен резил, все едно с барселона играхме...
1914.1902 написа:Пред журналистите ли говори Костов тук или се е скрил от тях? Според Киро Пора го е шубе да се покаже, за да не го питат нещо неудобно.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0bLtMHMsi4Q[/youtube]
Наясно си че клуба няма да си получи цялата сума от телевизионни права, ако треньора не се появи на тази официална ПКФ? Няма как и от тук да го скрият...
LoveAndPeace написа:Бе пичове , 10 минути бе![]()
![]()
От самото начало говорим само за трансфери, какво е това включване, след като не знаеш какво обсъждаме?

Киро Пора написа:1914.1902 написа:Пред журналистите ли говори Костов тук или се е скрил от тях? Според Киро Пора го е шубе да се покаже, за да не го питат нещо неудобно.
Наясно си че клуба няма да си получи цялата сума от телевизионни права, ако треньора не се появи на тази официална ПКФ? Няма как и от тук да го скрият...
Телевизионни права на пресконференция след мача пред всички журналисти? След тази глупост тотално ме изгуби, честно.

- LoveAndPeace
- Контакти:
1914.1902 написа:LoveAndPeace написа:Бе пичове , 10 минути бе![]()
![]()
От самото начало говорим само за трансфери, какво е това включване, след като не знаеш какво обсъждаме?
О съжалявам! Моля не ме банвай , защото не съм знаел какво обсъждате.

1914.1902 написа:Киро Пора написа:1914.1902 написа:Пред журналистите ли говори Костов тук или се е скрил от тях? Според Киро Пора го е шубе да се покаже, за да не го питат нещо неудобно.
Телевизионни права на пресконференция след мача пред всички журналисти? След тази глупост тотално ме изгуби, честно.![]()
![]()
НЕ МОГА!
Ей, да се намериш - член 35, ал. 1 и ал. 2:
[quote]1) Старши треньор, записан в съдийски протокол, е длъжен
да присъства на пресконференциите, организирани по силата
на договора между БФС и носителя на ТВ-правата, както и
да осигури участието на до двама поканени състезатели от
неговия отбор. За неизпълнение на тези задължения на ФК
се налагат имуществени санкции в размер на съответните
неустойки, предвидени в договора за ТВ-правата.
(2) Треньорът се явява на пресконференция само ако
извънредна ситуация е попречила на старши треньора да се
яви, за което делегатът дава информация в администриращия
орган./quote]
https://bfunion.bg/uploads/import/files/DP22082012.pdf