Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tmanolov » 17 юли 2023 09:20

vlong написа:Като гледах малко Локо Ботев та се сетих за партенката за Мъни плюс.
Колко храчки се изхрачиха,колко велики анализатори се напъваха,а то си остана една лъжа.Гадни същества бродят по тази територия.

А кой я пусна тази партенка? Или онази за бай дик? А за шолак? Когато разберете, че "собственикът" е по-голям цирей и от наркосите, тогава има някакъв шанс да се оправим, щото как беше онова за рибата и вмирисването ѝ откъм главата? Левски се нуждае от обединител, а не от задни части, а единственият обединител може да е Мъри, който си тръгна, защото (и тук почват интерпретациите). Другото е славизия, водеща до тире.

П.С. 10-12 милиона към НАП наистина не са сериозна сума, ако има вяра - хиляди са тези като мен, дето сме оставили 4-цифрени суми за времето, в което Мъри беше при нас, и въпреки "собственика". И пак бих дарявал (и сега давам дребен дан, просто щото ме човърка отвътре), но само при промяна - или завръщане на Мъри, или разкарване на "собственика", но знам, че този кърлеж никога няма да се махне сам. Отново ще го кажа - наркосите са като тежка рана, която си кърви, но "собственикът" е рак - колкото и пари да имаш, все е нелечим, освен ако по чудо не го изрежеш с все разсейките (титита, свински приказки, баби илийци и т.н.)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 17 юли 2023 09:24

1914.1902 написа:
Киро Пора написа:Новия изглежда като разкошен трансфер стил *Сираков" от преди 2-3 години, като навзе един камион несретници - Даске, Рерас, Сулака, Монсалве...

Този Фадига, е на 26 години и досега не е играл професионален футбол, а само в 4-та и 3-та дивизия, освен това има всичко на всичко 70 мача. Марин Петков, примерно e на 19 години и вече има над 100...

Тоя сладур, също като Даске, до онзи ден е бил в отбора на френските безработни играчи, даже е играл в контрола срещу Сен Етиен.

Типичен трансфер, от който сме виждали с десетки - гледат 5 минутно клипче, викат тоя е и после се чудим как да го изгоним. Нали никой не се заблуждава, че този е следен няколко месеца, гледам е на живо и т.н.?

Явно тука ще се вземе комисиона, а от Жоро Миланов няма....

Олдър, Шеху и Блажевич къде ги забрави? :roll:

Тъй, тъй - и 11 мача без подеда и Хамрун, къде се забравят? Иначе, че взе отбор на 10-то място (или там някъде) и след Нова година вдигна същия до степен, че правеше точки колкото делиормаци, че взе тенеке, че отстрани гранд като ПАОК, че вдигна 10-кратно стойността на отбора, че пълнехме всякакви стадиони и тн - абе не е важно, всеки би го направил на негово място, нали?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 17 юли 2023 09:26

Това какво общо има с трансферните му провали?

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 17 юли 2023 09:39

tmanolov написа:
vlong написа:Като гледах малко Локо Ботев та се сетих за партенката за Мъни плюс.
Колко храчки се изхрачиха,колко велики анализатори се напъваха,а то си остана една лъжа.Гадни същества бродят по тази територия.

А кой я пусна тази партенка? Или онази за бай дик? А за шолак? Когато разберете, че "собственикът" е по-голям цирей и от наркосите, тогава има някакъв шанс да се оправим, щото как беше онова за рибата и вмирисването ѝ откъм главата? Левски се нуждае от обединител, а не от задни части, а единственият обединител може да е Мъри, който си тръгна, защото (и тук почват интерпретациите). Другото е славизия, водеща до тире.

П.С. 10-12 милиона към НАП наистина не са сериозна сума, ако има вяра - хиляди са тези като мен, дето сме оставили 4-цифрени суми за времето, в което Мъри беше при нас, и въпреки "собственика". И пак бих дарявал (и сега давам дребен дан, просто щото ме човърка отвътре), но само при промяна - или завръщане на Мъри, или разкарване на "собственика", но знам, че този кърлеж никога няма да се махне сам. Отново ще го кажа - наркосите са като тежка рана, която си кърви, но "собственикът" е рак - колкото и пари да имаш, все е нелечим, освен ако по чудо не го изрежеш с все разсейките (титита, свински приказки, баби илийци и т.н.)

Манолов,аз чак толкова не съм по конспирациите и инсинуациите,та не виждам по каква причина Сираков ще пуска тази партенка.Развий темата.
САМО ЛЕВСКИ!

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 17 юли 2023 09:52

Олдър е ясен, взеха го за втория отбор, с идеята да се развие и да стигне до първия отбор. Малко след като подписа, 40 годишното приятелство на Нашко, промени правилата и забрани на чужденци да играят във вторите отбори.

Шеху, беше трансферен провал, но поне на визитка, изглеждаше като футболист, за разлика от беженеца, който мъкнат сега.

Блажевич - Мъри го каза - не е достатъчно добър, привличането му е грешка. Може да се го пуска срещу Спартак и Хебър и да си мислим, че не е толкова лош. Топузаков, иначе беше мераклия да разчита на него....

Да видим ли от другата страна на трансферите при Мъри какво има? Уелтън, Цунами, Рикардиньо, Роналдо, Сундберг, Петрис, Кордоба, Димитров, Ван Дер Каап, Джемили, Илиян Стефанов.... Тези как са? Кой е последния треньор с такова съотношение при трансферите? Да не говорим че всичките играчи по-горе, като трансферни суми струват сигурно по малко от 200-300 хиляди евро...

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 17 юли 2023 09:56

Олдър си е добър за без пари,има физика и пас.Трябва му практика и самочувствие,ама явно няма кой да се занимава с него,пък и тази забрана.Според мен е по-добър от Чадъра
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 17 юли 2023 10:00

Киро Пора написа:Олдър е ясен, взеха го за втория отбор, с идеята да се развие и да стигне до първия отбор. Малко след като подписа, 40 годишното приятелство на Нашко, промени правилата и забрани на чужденци да играят във вторите отбори.

Шеху, беше трансферен провал, но поне на визитка, изглеждаше като футболист, за разлика от беженеца, който мъкнат сега.

Блажевич - Мъри го каза - не е достатъчно добър, привличането му е грешка. Може да се го пуска срещу Спартак и Хебър и да си мислим, че не е толкова лош. Топузаков, иначе беше мераклия да разчита на него....

Да видим ли от другата страна на трансферите при Мъри какво има? Уелтън, Цунами, Рикардиньо, Роналдо, Сундберг, Петрис, Кордоба, Димитров, Ван Дер Каап, Джемили, Илиян Стефанов.... Тези как са? Кой е последния треньор с такова съотношение при трансферите? Да не говорим че всичките играчи по-горе, като трансферни суми струват сигурно по малко от 200-300 хиляди евро...

Ами не са ми много убедителни, след като завършиха четвърти и няма оферти за тях. Оценката я дават скаутите на другите отбори, а не аз.

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 17 юли 2023 10:13

1914.1902 написа:
Киро Пора написа:Олдър е ясен, взеха го за втория отбор, с идеята да се развие и да стигне до първия отбор. Малко след като подписа, 40 годишното приятелство на Нашко, промени правилата и забрани на чужденци да играят във вторите отбори.

Ами не са ми много убедителни, след като завършиха четвърти и няма оферти за тях. Оценката я дават скаутите на другите отбори, а не аз.

A купата, която спечелиха, за първи път от 14 години за този клуб, побеждавайки на полуфинал и финал двата най-богати отбора в България (с 3 победи общо), дава ли някаква оценка за качествата им?
А пълният Георги Аспарухов, дава ли оценка за качествата им? Пълните сектори за гости из цялата страна, те дават ли някаква оценка?
А оферта за Кордоба, имаше ли зимата?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 17 юли 2023 10:26

Киро Пора написа:
Този Фадига, е на 26 години и досега не е играл професионален футбол, а само в 4-та и 3-та дивизия, освен това има всичко на всичко 70 мача. Марин Петков, примерно e на 19 години и вече има над 100...

Тоя сладур, също като Даске, до онзи ден е бил в отбора на френските безработни играчи, даже е играл в контрола срещу Сен Етиен.

:lol: :lol: :lol:
Какво следва, да се взимат бездомници от улиците на щатите ли?

Ако този """"""играч""""" дойде, трябва всички фенове да спрат да даряват пари, докато Сираков не си подаде оставката!!!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 17 юли 2023 10:26

vlong написа:
tmanolov написа:

Манолов,аз чак толкова не съм по конспирациите и инсинуациите,та не виждам по каква причина Сираков ще пуска тази партенка.Развий темата.

Е, какво толкова да има като магареспирации :) То е пределно ясно - като има напрежение някъде, се пуска партенка за отвличане на вниманието - с това се занимавам постоянно :) Доста е елементарно и втакъв момент (дори когато съм преподавал) давам следния пример отпреди 25 години, когато бях Вътрешни войски/Жандармерия (искаха да ме правят записват вишУ в Симеоново по някаква тяхне квота, но аз отказах и ме забиха 3 месеца без отпуск - весели истории) - ако има протест, който е блокирал някаква важна пътна артерия, се пуска веднага слух, че идва линейка (тя е фалшива), в която карат дете в критично състояние, хората винаги правят пролука, през която да мине линейката, ние (жандармерията) влизаме с линейката, разбиваме протеста и осигуряваме движението.

Така ясно ли е, или да давам други примери - да речем тирето пада, веднага ачката почва да ачка статии тип "трансферен провал на Левски ги изнудва за пари", "Левски няма пари за трансфера на едикой си", "Бари е най-яловия нападател на Левски от 1993 година", "НАП напомни на Левски, че няма да ги чака повече" и още, и още. Припоците отиват да псуват там и забравят реалните проблеми - смени си припоците с нашите фенове, смени ачката със свинска приказка и подобните и си готов. Няма нужда от магареспирации - то всичко е пред очите ни. Ежедневно! И още има шарани, които кълват на гола кука, а се смеят на припоците...
Непринуден написа:

Върни се в “Левски”