vlong написа:tmanolov написа:vlong написа:Като гледах малко Локо Ботев та се сетих за партенката за Мъни плюс.
Колко храчки се изхрачиха,колко велики анализатори се напъваха,а то си остана една лъжа.Гадни същества бродят по тази територия.
А кой я пусна тази партенка? Или онази за бай дик? А за шолак? Когато разберете, че "собственикът" е по-голям цирей и от наркосите, тогава има някакъв шанс да се оправим, щото как беше онова за рибата и вмирисването ѝ откъм главата? Левски се нуждае от обединител, а не от задни части, а единственият обединител може да е Мъри, който си тръгна, защото (и тук почват интерпретациите). Другото е славизия, водеща до тире.
П.С. 10-12 милиона към НАП наистина не са сериозна сума, ако има вяра - хиляди са тези като мен, дето сме оставили 4-цифрени суми за времето, в което Мъри беше при нас, и въпреки "собственика". И пак бих дарявал (и сега давам дребен дан, просто щото ме човърка отвътре), но само при промяна - или завръщане на Мъри, или разкарване на "собственика", но знам, че този кърлеж никога няма да се махне сам. Отново ще го кажа - наркосите са като тежка рана, която си кърви, но "собственикът" е рак - колкото и пари да имаш, все е нелечим, освен ако по чудо не го изрежеш с все разсейките (титита, свински приказки, баби илийци и т.н.)
Манолов,аз чак толкова не съм по конспирациите и инсинуациите,та не виждам по каква причина Сираков ще пуска тази партенка.Развий темата.
Е, какво толкова да има като магареспирации

То е пределно ясно - като има напрежение някъде, се пуска партенка за отвличане на вниманието - с това се занимавам постоянно

Доста е елементарно и втакъв момент (дори когато съм преподавал) давам следния пример отпреди 25 години, когато бях Вътрешни войски/Жандармерия (искаха да ме правят записват вишУ в Симеоново по някаква тяхне квота, но аз отказах и ме забиха 3 месеца без отпуск - весели истории) - ако има протест, който е блокирал някаква важна пътна артерия, се пуска веднага слух, че идва линейка (тя е фалшива), в която карат дете в критично състояние, хората винаги правят пролука, през която да мине линейката, ние (жандармерията) влизаме с линейката, разбиваме протеста и осигуряваме движението.
Така ясно ли е, или да давам други примери - да речем тирето пада, веднага ачката почва да ачка статии тип "трансферен провал на Левски ги изнудва за пари", "Левски няма пари за трансфера на едикой си", "Бари е най-яловия нападател на Левски от 1993 година", "НАП напомни на Левски, че няма да ги чака повече" и още, и още. Припоците отиват да псуват там и забравят реалните проблеми - смени си припоците с нашите фенове, смени ачката със свинска приказка и подобните и си готов. Няма нужда от магареспирации - то всичко е пред очите ни. Ежедневно! И още има шарани, които кълват на гола кука, а се смеят на припоците...