Имаме ли все още шанс за титлата след вчерашните мачове?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Re: Имаме ли все още шанс за титлата след вчерашните мачове?

Мнениеот _RoKi_ » 21 фев 2010 14:47

marmi52 написа::mrgreen:

При цялото си уважение към любимият ви клуб "Манчестър Юнайтед" ще кажа, че всъщност тази година никога не сте имали шансове да станете шампион ... :lol:
"Челси" е новият шампион на Англия и истинско щастие за другите ще бъде, ако все пак успеят да вземат някоя купа ... ;)
А, вие сте били от "Арсенал" ... :lol: Извинявам се ! :lol: При вас пък шансовете са още по-илюзорни ... ;) :lol:

Всеки с мнението си...Не знам,откъде го измисли това,че МЮ са нямали шансове...Това,че не водят в класирането,не значи,че са нямали,нямат и няма да имат възможности да са първи май месец,нали...

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 21 фев 2010 15:07

Имате,и то големи.Колкото и да твърдите,че Челси този сезон нямат конкуренция,,това въобще не е така.Във всеки мач извън Стамфорд Бридж или треперят до последният момент за победата,или губят точки.Челси вчера спечелиха,но на няколко пъти Чех спаси 100%-ови ситуации.Плюс това предстоят гостувания на Тотнъм,Манчестър,Ливърпул,Портсмут и Блякбърн.Все тежки мачове.Така че нищо не е сигурно.
П.С.Фен съм на Челси ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 21 фев 2010 15:31

0007 написа:Имате,и то големи.Колкото и да твърдите,че Челси този сезон нямат конкуренция,,това въобще не е така.Във всеки мач извън Стамфорд Бридж или треперят до последният момент за победата,или губят точки.Челси вчера спечелиха,но на няколко пъти Чех спаси 100%-ови ситуации.Плюс това предстоят гостувания на Тотнъм,Манчестър,Ливърпул,Портсмут и Блякбърн.Все тежки мачове.Така че нищо не е сигурно.
П.С.Фен съм на Челси ;)

Така е,пич,но е време вече да взимаме титла,Арсенал ще почакат!

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 21 фев 2010 15:40

princa написа:XAXAXAXAXA XAAXAXAXAX AXAXAXXA Leleee vie dobre li ste ? Kak otpisvat United :D :D :D :D Malee ... Zashto winagi fencheta takiwa otpiswate United ? I nakraq United go nacepwa na liubimiq wi otbor :twisted: Minalata godina i Liverpool 90 % beshe shampion , no uwi ... United otnovo be pyrvi :P Predi dve godini taka se sluchi i s Arsenal :roll: :twisted: Pravite nai-golqmata greshka , che otpisvate chervenite dqvoli ;) Ako shte i s 9 tochki Chelsea da vodi ... NIKOGA ama NIKOGA ne otpisvaite Manchester United ;)

Inache shans za titlata :lol: ? - Opredeleno , daje sym na mnenie , che shte q spechelim ;) :twisted: 4 poredna , pichove ... 4 poredna ;)

[offtopic]Ко речи,?
Питам те, защото пишеш на някакъв друг език но не на бг.[/offtopic]
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 21 фев 2010 15:43

Смятам, че топчиите имат някакъв минимален шанс за титлата.
Ако не я вземем, предпочитам Челси, а не Манчестър Юнайтед.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
bgarsenal
Контакти:

Мнениеот bgarsenal » 21 фев 2010 21:07

Преди време бях постнал едно мнение:

bgarsenal написа:Неотдавна бях писал, че Арсенал имат шанс. И продължавам да мисля, че е така. 6 точки са малка разлика, все пак освен големите двубой в Англия предстоят и срещи в Шампионска Лига. Остават дербито на Манчестър, директен двубой, Манчестър-Ливърпул и други интересни мачове. А дали още на 20.02 от 14:45 Everton няма да вземе точка от мача с Manchester Utd или ще си повярват пак и ще вземат 3 :)
Има достатъчно време 12 мача до края, а само 6 точки разлика.

В допълнение ще кажа, че Арсенал могат да спечелят титлата, ако играчи започнат да излизат от лазарета, а не да влизат още. Както и на някои футболисти май трябва да им се даде малка почивка.
От друга страна може да стане много интересно, ако Дрогба /Рууни/ се контузи или Сър Алекс пак сглупи да пусне Бербатов и Рууни да играят заедно.

Станаха доста условия, но Арсенал има ШАНС, както Астън Вила могат да завършат на 5-то място.

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 21 фев 2010 21:39

Kolovatigb1987 написа:
venci_1913 написа:На Рома и на Лацио също съм фен!Да не забравяме ,че съм фен и на Байерн Мюнхен и Байер Леверкузен

и на локо софия и на Ботев и Локо пд , Нали?

не :lol:
Симпатизирам на Славия София!Фен съм на Славия София!Просто всички тези отбори дето ги изброих бяха с цел ...Някой хора да се осъзнаят !
Славия София

arsenal_fen
Контакти:

Мнениеот arsenal_fen » 22 фев 2010 15:21

А уе тапанари прости мрасни шибани лайнарчета :@:@:@ кой няма шанс уе вие толкова ли сте тъпи уе.В англия 6 точки не са нищо аи Челси и Ман юн имат трудни мачове а Арсенал не така че не ми се правете кой имал шанс и че Челси са шампиони. :Х:Х:@. Дейба и жалките фенчета на шибаните Челси хаха само 3 титли за 105 хахаха бахти и отбора :Д

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 23 фев 2010 00:18

arsenal_fen написа:А уе тапанари прости мрасни шибани лайнарчета :@:@:@ кой няма шанс уе вие толкова ли сте тъпи уе.В англия 6 точки не са нищо аи Челси и Ман юн имат трудни мачове а Арсенал не така че не ми се правете кой имал шанс и че Челси са шампиони. :Х:Х:@. Дейба и жалките фенчета на шибаните Челси хаха само 3 титли за 105 хахаха бахти и отбора :Д

И аз да те ева УЕ :twisted: Папурчо,гледай си тима и не обиждай,тъпан...

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 23 фев 2010 09:46

_RoKi_ написа:
arsenal_fen написа:А уе тапанари прости мрасни шибани лайнарчета :@:@:@ кой няма шанс уе вие толкова ли сте тъпи уе.В англия 6 точки не са нищо аи Челси и Ман юн имат трудни мачове а Арсенал не така че не ми се правете кой имал шанс и че Челси са шампиони. :Х:Х:@. Дейба и жалките фенчета на шибаните Челси хаха само 3 титли за 105 хахаха бахти и отбора :Д

И аз да те ева УЕ :twisted: Папурчо,гледай си тима и не обиждай,тъпан...

[offtopic]Роки, виж ся, всеки път като отговаряш на такива им поущряваш желанието да пишат. Толкова крилати фрази има по този въпрос, че няма смисъл да ти ги пиша. В такива моменти се сещай за някоя такава и "подминавай"![/offtopic]
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Върни се в “Арсенал”