icemanbg33 написа:koisa написа:Напълно логичното се случи... Този отбор има нужда от сериозно подсилване още от миналата година преди мачовете с ПАОК.
Някои тук виждат разчупен футбол, не знам си какво, не знам си що... Аз видях отбор, който ще бъде хващан често на контри. И съответно често ще получава голове! Нещо върху, което много работеше Мъри да не се случва и затова бяхме с втората най-силна защита.
Напред е абсолютно същата атакуваща немощ. Неразбирателствата при последния пас си остават все така нерешими и при Костов.
Единственото, което ми хареса беше играта на Митков и Джемили.
Колко атаки имаха днес на контра атака 48' (3тия отбор в лигата). Питам защото за ударите знам точно 0 от контра.
Понякога сякаш говорите наизуст.
Проблем са статичните и съдията към този момент.
Имаше и два, три хубави финални паса, (напълно достатъчно срещу бетона на 48) а Митков и Петков бяха много добра изненада. Може би е ефекта нов треньор все още присъства, но се надявам да продължи с добрата работа и да видим ефект в следващите мачове.
Ти не гледай само ударите. Имаха доста предпоставки за добри контри. Това тепърва ще се види в останалите мачове и тогава пак ще си говорим и ще видим дали е било наизуст.