Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот koisa » 14 юли 2023 11:36

1914.1902 написа: Виждам вече двама човека, които получиха забележки от останалите. Надявам се да се успокоят малко или поне да пишат по един нормален начин, който да не предизвиква такава нервност у останалите, които да им пишат ''изплеска легена'' или ''толкова глупости''.

Аз само да попитам... Кои сте вие, че да правите на някого забележки? И защо си мислите, че вашите забележки имат някаква тежест? Ако взема под всеки коментар, който не ми харесва да пиша, че човека отсреща е "изплискал легена" или "пише глупости" това ще го направи ли несъмнено факт???
П.С. Аз на теб също съм ти писал два-три пъти, че пишеш глуписти. Не съм видял да си се успокоил и да си спрял да пишеш такива...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 14 юли 2023 11:39

koisa написа:
1914.1902 написа: Виждам вече двама човека, които получиха забележки от останалите. Надявам се да се успокоят малко или поне да пишат по един нормален начин, който да не предизвиква такава нервност у останалите, които да им пишат ''изплеска легена'' или ''толкова глупости''.

Аз само да попитам... Кои сте вие, че да правите на някого забележки? И защо си мислите, че вашите забележки имат някаква тежест? Ако взема под всеки коментар, който не ми харесва да пиша, че човека отсреща е "изплискал легена" или "пише глупости" това ще го направи ли несъмнено факт???
П.С. Аз на теб също съм ти писал два-три пъти, че пишеш глуписти. Не съм видял да си се успокоил и да си спрял да пишеш такива...

Повече от един човек ти го е написал, това определено говори много. На rane също. :roll: Както виждаш - спрях да ви играя играта, за да не ви преча, спрях и да правя теми, защото не искам да ви преча. Творете си спокойно, но гледайте и мнението на останалите за вас.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 14 юли 2023 11:57

vlong написа:Ти Манолов ,какво не можеш да простиш?Накратко.

Затриването на клуба ни - схема, в която и настоящия "собственик" участва. По-кратко няма как да го кажа
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 14 юли 2023 12:01

Киро Пора написа:E то е ясно, че това е писано от ПР отдела на милото Мило.

Виж че само той е "г-н", всички други са посочени само с имената си. А най-успешния треньор на Левски през този век, даже не е назован поименно, а с "той".

Такова е нивото, какво да се прави.

Е, той, Мъри де, не благодареше достатъчно на милото. Г-н Мило чак подканващ СМС му е пратил , а Мъри не му благодарил... това си заслужава - да е "той" :lol:
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 юли 2023 12:09

Blue_Blood84 написа:На 3-ти август кой мислите, че ще е новия треньор, аз викам вече кокала да получи позвъняване хахах

Няма как да стане. Кокала веднага ще забие един задвратник на Тити, ще нарита Боримиров и няма да мълчи на Наско за нищо.

За Костов имам едно... пожелателно предчувствие, че той ще изненада всички ни, които изпитваме някакъв песимизъм към него. Той има допирателна с Мъри в едно отношение. От това, което помня, Костов не обича звезди - всеки трябва да работи във всички фази на играта, независимо от позицията му на терена.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 14 юли 2023 12:12

tmanolov написа:
vlong написа:Ти Манолов ,какво не можеш да простиш?Накратко.

Затриването на клуба ни - схема, в която и настоящия "собственик" участва. По-кратко няма как да го кажа

Под затриване със сигурност имаш предвид липсата на чист ,независим ,самоиздържащ се клуб,с независими фенове като директори избрани демократично чрез избори от цяла България,които за всяко управленско решение организират публично допитване в мрежата и се броят лайковете,за всеки неуспешен трансфер се подават оставки ,а за провален мач в ЕТ се сменя цялото ръководство,чрез национален референдум.
Спонсори да има ли?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 14 юли 2023 12:24

1914.1902 написа:
Повече от един човек ти го е написал, това определено говори много. На rane също. :roll: Както виждаш - спрях да ви играя играта, за да не ви преча, спрях и да правя теми, защото не искам да ви преча. Творете си спокойно, но гледайте и мнението на останалите за вас.

Браво, двама несъгласни с моето мнение са написали нещо, защото не могат да ме оборят и вече диагнози се поставят...
Вие какво искате? Всички като зомбирани да говорим и пишем едно и също? Да нямаме право на собствено мнение като през комунизма ли?
Така едно време гениалните личности са били определяни за луди от несъгласните и скептичните. Споко, не се смятам за гениален, само казвам, че хорското мнение не определя наистина дали някой е изплискал легена, защото няколко човека са несъгласни с нещо си и според тях това е лудост.
Ако ти живееш за чуждото мнение и се водиш по него, това си е твой проблем.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 14 юли 2023 12:25

"Ваш Наско Сираков" работи усърдно! Нямам идея защо така се недоволства ? Втората кампания с акциите ще мине много по-добре, защото ще има повече време за срещи :)
Същите срещи които отказа на половин дузина фенклубове :roll:

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 14 юли 2023 12:29

Аз имам добро усещане за Костов, а и тези двете младите момчета украинци изглеждат доста надъхани и мотивирани, тъй че очаквам да играем добре при него. Леко ме притеснява силно изнесената защитна линия и как с по два паса ни правят опасни контри, но това си е риск, с който щя трябва да живеем.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 14 юли 2023 12:31

koisa написа:
1914.1902 написа:

Браво, двама несъгласни с моето мнение са написали нещо, защото не могат да ме оборят и вече диагнози се поставят...
Вие какво искате? Всички като зомбирани да говорим и пишем едно и също? Да нямаме право на собствено мнение като през комунизма ли?
Така едно време гениалните личности са били определяни за луди от несъгласните и скептичните. Споко, не се смятам за гениален, само казвам, че хорското мнение не определя наистина дали някой е изплискал легена, защото няколко човека са несъгласни с нещо си и според тях това е лудост.
Ако ти живееш за чуждото мнение и се водиш по него, това си е твой проблем.

Ако се водя по на някой мнението, защо ще си давам гледната точка, която със сигурност е различна от на няколко човека тука? Няма логика в това твое изречение. :lol: Никъде не съм казвал, че трябва да пишем едно и също. Това отново е някакво твое заключение, което е безсмислено. Не съм използвал такива думи, за да се опитваш по някакъв начин да ги изписваш. :roll:

Върни се в “Левски”