1914.1902 написа:Преди няколко седмици точно ти сподели една статия, в която се виждаше вдигането на цените на играчите на ПФК Левски след сезона, а сега ми твърдиш, че няма оферти, защото не сме били под ръководството на Мъри?

Няма логика в думите ти.
Ето какво каза Мъри тогава: "Току-що разговарях и със Сираков и г-н Борисов, собственик на основния спонсор, тука е и г-н Ивков и решението е категорично - Левски няма под никаква форма да си разпродава най-добрите играчи. Левски ще гради отбор и за тази, и за следващата година, който да бъде конкурентноспособен. Левски няма да продава казвам още един път. Сираков също е много изнервен от постоянните приказки за трансфери. Няма да продаваме играчи, ще градим отбор, който да бъде хегемон следващата година" - значи всички са обсъдили това, а решението не е взето само от Сираков.
Не смятал, че някой се е примирил с 11 мача без победа - ти гледа ли мачовете и чете ли мненията на голямата част от феновете по онова време?
Аз пък не виждам треньор, който да е отпаднал от малтийски тим в същия период. Не виждам и каква е вината на треньорите за пропуските на Жорди Гомес и Жоао Силва, както и за автогола на Везалов.
Статията беше с колко са се вдигнали цените на играчите след като са взети от Мъри. То и сега Кордоба струва същите пари, но след като е изпуснат момента за продажба и последвалата контузия, която го извади за два месеца игра, никой скоро няма да извади тези сума! Явно трудно схващаш какво ти се пише!
Явно си пропуснал изказванията на Ивков, че Сираков еднолично е стопирал офертите. Даже едната му се е сторила тип казанска афера! А, че след това са обсъждали всички заедно и най-вероятно са обещали надграждане и Мъри го е обявил съм съгласен. Е, такова няма и без Мъри.
Гледал съм всички мачове на отбора! Аз също съм недоволствал от тези мачове без победа. Има го в темите на мачовете!
Е, не са отпадали от малтийски, но от Лихтенщайнски и всякакви други отпаднаха.
Та кой от тях отсрани поне един отбор тип ПАОК?
То по същата логика значи Мъри няма вина за отпадането от Хамрун заради грешките на Михайлов. Или не носи вина за серията без победа заради вратарските грешки и пропуските на атакуващите играчи...