Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

4x4
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот 4x4 » 12 юли 2023 00:49

W84me написа:
delqnski47 написа:
W84me написа:Аз като ви казвам, че имаме най-слабият шампион в историята... Дори Тирето да беше станало, работата щеше да е същата. Два изключително трагични отбора.

Трябваше да сте вие шампиони, това е истината

Никаква разлика нямаше да има.

Разликата е че Делиорманци трябваше да са с 15 точки по-малко както повечето сезони от както съсипват футбола и вече собствените им кренвирш ултраси не им гледат мачовете и доказателството се видя тази вечер. Косово? От тея и Евроидиотите не са падали.
Щото шиптарите не излязоха с юношки и не си смениха най-добрия играч на полувремето и Чинков го нямаше и голове не бяха отменени. Затова Съблечения не може да разбере какво става - разкритие това става.
На Космонавта тревата му е висока :shock:
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 12 юли 2023 02:34

Май ПАОК ще си остане най-сериозния отбор отстраняван от български такъв в последните години. Ако някой се сети за по-сериозен и преди колко години, моля да го сподели.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 юли 2023 07:24

damyanov1963 написа:Май ПАОК ще си остане най-сериозния отбор отстраняван от български такъв в последните години. Ако някой се сети за по-сериозен и преди колко години, моля да го сподели.

Когато сериозен човек реши да пише нещо трябва поне да го провери.В ранглистата на УЕФА за 2023г. ПАОК е на 67 място с коефициент 25, а Базел на 32 място с коефициент 53, можеш да продължаваш да ни заливаш с дезинформация.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 юли 2023 09:29

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:Май ПАОК ще си остане най-сериозния отбор отстраняван от български такъв в последните години. Ако някой се сети за по-сериозен и преди колко години, моля да го сподели.

Когато сериозен човек реши да пише нещо трябва поне да го провери.В ранглистата на УЕФА за 2023г. ПАОК е на 67 място с коефициент 25, а Базел на 32 място с коефициент 53, можеш да продължаваш да ни заливаш с дезинформация.

Това е след последното участие на Базел, където се класира напред за Лигата на Скъсаняците.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 12 юли 2023 09:45

W84me написа:
peliforewer написа:

Това е след последното участие на Базел, където се класира напред за Лигата на Скъсаняците.

Братчед, аз пък си мисля че тази година ще сте с повече точки от миналата.
Сега за кое място ще ви стигнат не знам , но и в двете ви контроли които гледах играхте доста добре.
Понякога е плюс че няма нови хора.

orkoeba4a

Мнениеот orkoeba4a » 12 юли 2023 09:50

4x4 написа:
W84me написа:
delqnski47 написа:
W84me написа:Аз като ви казвам, че имаме най-слабият шампион в историята... Дори Тирето да беше станало, работата щеше да е същата. Два изключително трагични отбора.

Трябваше да сте вие шампиони, това е истината

Никаква разлика нямаше да има.

Разликата е че Делиорманци трябваше да са с 15 точки по-малко както повечето сезони от както съсипват футбола и вече собствените им кренвирш ултраси не им гледат мачовете и доказателството се видя тази вечер. Косово? От тея и Евроидиотите не са падали.
Щото шиптарите не излязоха с юношки и не си смениха най-добрия играч на полувремето и Чинков го нямаше и голове не бяха отменени. Затова Съблечения не може да разбере какво става - разкритие това става.
На Космонавта тревата му е висока :shock:

Нещо сериозно си се объркал. Балкани игра в групите на ЛК миналата година, даже постигна и победа в тях и отстрани 3 противника за да влезе в тях. Косово пък отдавна ни мина в ранглиститата на националните отбори, и почти всичките им играчи са в западноевропейски клубове, за разлика от българските национали. :roll:
Не може да става дума за сравнение с малтийци, лихтенщайнци и т.н.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 юли 2023 09:58

Базел и Виктория Пилзен!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 юли 2023 10:12

W84me написа:
peliforewer написа:

През сезон 20-21г Базел е бил на 29 място :) , благодаря за вниманието.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 юли 2023 10:14

gihuelo написа:
W84me написа:
peliforewer написа:

Братчед, аз пък си мисля че тази година ще сте с повече точки от миналата.
Сега за кое място ще ви стигнат не знам , но и в двете ви контроли които гледах играхте доста добре.
Понякога е плюс че няма нови хора.

Не мога да си правя никакви изводи от контроли, трудно ми е да преценя.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 12 юли 2023 12:00

Любим момент :mrgreen:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yY0Py5gk_No[/youtube]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Левски”