Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 04 юли 2023 20:08

Не виждам какво лошо съм казал, ама като нямаме аргументи срещу последното ми мнение, се сърдим и повече няма да дискутираме. Ми като няма - няма, живи и здрави. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 04 юли 2023 21:22

Някой знае ли как вървят продажбите на абонаментни карти? Миналата година по това време беше Иху... сега... бая тихо.
Не смятат ли от клуба да излезнат с някаква информация?
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 04 юли 2023 21:31

С Миланов дали се разбраха нещо или пак нищо? Да чакаме ли изявление на Илияна или нещо друго?

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 04 юли 2023 21:34

Аргументи бил извадил :)
Над милион отгоре ФРЗ, НАП да го духа, точно по негово управление имаме условен лиценз-колкото и внушения да има по темата.
Няма нормален човек да си бяга от парите, спомни си какво говореше за абонаментните карти.
Темата за даденото пълномощно да се продават футболисти от господина без знанието на собственика(който и да е той) е за директен шут от клуба, а и от всяка фирма... да не би тук де е ябълката на раздора :?
За фарса с трансферите изобщо не е за коментиране какво направи господина...а и едни искаха оставка на лъжеца в случая господина, само не знам що му искаха и на Мъри оставка :?
Относно заплатите, платени от палмичките на иво и другия, това е с цел да се облекчи финансовото състояние на клуба, друг е въпроса къде им е морала .
Още и още , та да стигнем до срамното споразумение с НАП, според господина... поне си призна, че и на него са му предлагали, същото като на Сираков.А господина "няма" вина за това срамно споразумение :lol:
Ясно ми е, че го играхме рисково и не се оправда .... сега разпърдяха гащите и всеки обвинява другия, красота :oops:
Колко месеца се кри и той както всички други?.. бил дал подробен отчет на кой? Ние втора ръка хора ли сме?
Ай, сиктир :mrgreen:

п.п.да беше излезнал и дал подробен отчет и на неорганизираните, тогава можеше да си говорим по различно за него.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 юли 2023 21:35

Лани, 8 дни след началото на кампанията, вестниците:
Феновете на Левски продължават да са много активни в кампанията "Левски е вечен". От клуба се похвалиха, че вече са продали 2000 абонаментни карти, като поставиха нова цел - 3000. "Сините" разкриха и че приходите от кампанията за последните осем дни са над половин милион лева.

Тая година тишина и лъжи за флашки и данни, лайна колко мо'е по Мъри и Ивков, "собственик" , който се е скрил като мишок и е отебал Левски като институция от национално значение, дежурните говънца по организираните, пълна отчетна мъгла по модела Литекс, липса на комуникация с привържениците по модела Литекс-Тире-София и т. н.
Само троловете и служителите на Госпожата са кротки, ама това го отдавам на ваканциите по лачени курорти за сметка парите на левскарите от ... едни 10% кръвен данък. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 04 юли 2023 21:37

vvessel написа:С Миланов дали се разбраха нещо или пак нищо? Да чакаме ли изявление на Илияна или нещо друго?

Обмисля няколко предложения, а не само това от ПФК Левски. Може би тази седмица ще стане ясно.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 04 юли 2023 21:39

Какво значение има колко карти са продадени? Нали най-добрият директор в историята на ПФК Левски ни убеждаваше, че трябва да си купуваме билети на високи цени, а не карти. Даже го каза миналата година, когато имаше еуфория около картите.

Иначе за две подновени аб. карти знам със сигурност след днес.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 юли 2023 21:45

Как какво значение има броят на продадените абонаментни карти? :shock:
[offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 04 юли 2023 22:16

Ами нямат, тъй като Ивков иска да се купуват скъпи билети. Те са по-важни.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 юли 2023 22:27

Аааа, ето какво било. :roll:
Ами аз се надявам да повторим Ивковото нарко време с около 5500 абонаментни и безброй продадени скъпи билети. 8-)
Ама засега по обективни причини ме интересуват картите, сега им е "жътвата" по принцип.
ПП Пророкът на Приказките за тъпунгери също мълчи по темата. Преди господарката му подаваше по малко информацийка чат-пат, ама сега нанайси, дейва. Всичко е забило под палмите на хубавото, пък Левски да се оправя как' може. :lol:
[offtopic]

Върни се в “Левски”