Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

rane
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот rane » 01 юли 2023 09:27

Николай Костов:
...Все още мудно разсъждаваме по време на играта. Надявам се да се справим и да започнем добре шампионата.

Играем малко скучно, тъй като много от нашите футболисти използват прекалено много подавания при владеенето на топката и подготовката на нашите атаки. Все още не сме се напаснали добре за начина, по който искам да играем...

Това ми хареса в разсъждението на Костов. Забелязал е, че в отбора има прекалено много футболни тъпунгери, което от много време е големия проблем на отбора. Дано Миланов се върне, че положението откъм футболен интелект в Левски е катастрофално зле. Чат пат при Краев има проблясъци(подаването му при първия гол на Уелтън в баража срещу Арда), Кордоба и той понякога излиза от шаблона с атаки от поне 2 153 643 458 подавания, Митков също загатва за потенциал, донякъде и Стефанов, но при останалите... майко мила.
Иначе с оглед на програмата ни и в зависимост от формата на пловдивските отбори... абе има предпоставки за 9 до 11 поредни победи в началото. Дано, дано и най-вече дано Миланов да го убедят да се върне!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 01 юли 2023 09:29

metodito написа:А и Шолак не знам сръбски мафиот ли е, но щом оперира на британския пазар... :roll:

То, в Англия едни ангелчета оперират, изцяло облечени с бели дрешки. Е, леко мургави и брадати, но ангели от дюните.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 01 юли 2023 09:31

Костов ревизия на Правилния футбол ли ще прави?

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 01 юли 2023 09:43

NOMER14 написа:Костов ревизия на Правилния футбол ли ще прави?

https://youtu.be/PjAtWeZbtUo?t=65
https://youtu.be/vjdJ_3eN34s?t=322

Ако ще играем такъв правилен футбол, аз съм ЗА :idea:
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 01 юли 2023 09:52

metodito написа:
vlong написа:Поел е отговорността на собственик,да осигурява издръжката.Това според мен е истината за думите му.
И всички знаем ,че е така.Криво ляво ,оцеляваме.
Пак казвам,ако има някой кандидат да идва и да поставя картите на масата.
Ама няма.

А ако има и е имало, но този клуб не е за продан? Приватизационния модел на престъпния преход. Нормално работещо предприятие трябва да се обездържави, идват немците, слагат няколко милиарда. А, нееее. Не е за вас. Хоп, на свой човек. И за десет пъти под стойността му. Но важното случая е "на свой човек". Тези хора са за затвор най-малкото. Само се замисли за възрастните левскари в последните години, починали с болка на сърцето за това, което причиняват на любимия им клуб. За участието на Наско в това, не искам да коментирам. Както и правото на един друг човек да каже, че не иска да участва в това.

Брутално точно мнение, но стадото обича да вярва в излитането в космоса и “този път ще е различно, щото ние сме Левски, баааа”….
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 01 юли 2023 10:17

този път ще е различно, щото ние сме Левски, баааа”….
Ами,това важи и за легендата,че Левски не го е взел някой сериозен бизнесмен,щото бил политически заложник???
Ма,ний сме Левски ,баа,как така няма да сме използвани от политиците,щото 20 х. тръгват по улиците остава по-страшно от арабските бунтове във Франс.
Айде стига с тези митове,последно Лавчис се опита и много ги разтревожи.Стига сте надували мускули.Българите сме овце,без гражданска и политическа култура и пък и друга такава.
Нямаме богат Левскар,който Левски да му е част от живота,това е проблема.Последно Батков се трепа и не издържа.Кои са на първите три места?
Отбори създадени от собствениците ,които ги издържат.А другите оцеляват.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 01 юли 2023 11:58

vlong написа:Кои са на първите три места?
Отбори създадени от собствениците ,които ги издържат.А другите оцеляват.

Само ще добавя ...с крадени и подарени пари от Партията.
Болдваното го сложете в рамка в сайта.

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 01 юли 2023 14:47

Костов е доста по-адекватен в интервютата си от Мъри. Идеите му са интересни, но трябва време, а се притеснявам че феновете ще скочат при отпадането в първия кръг на ЛК което мисля че ще дойде.

Хареса ми и това че вратаря вече не е капитан, а до колкото разбрах Краев е първи капитан, Сонко втори, Михайлов трети. Дано е така наистина.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 юли 2023 15:23

NOMER14 написа:
metodito написа:А и Шолак не знам сръбски мафиот ли е, но щом оперира на британския пазар... :roll:

То, в Англия едни ангелчета оперират, изцяло облечени с бели дрешки. Е, леко мургави и брадати, но ангели от дюните.

Важно е да са от правилната страна на историята. Впрочем аз бих приел руски мафиот да е собственик.
__________Между другото, замисляли ли сте се за нещо. Онази среща между Ивков, Шолак и Мъри. С кого да се среща? С Милото? С Тити? С Боримиров?

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 01 юли 2023 15:45

icemanbg33 написа:Костов е доста по-адекватен в интервютата си от Мъри. Идеите му са интересни, но трябва време, а се притеснявам че феновете ще скочат при отпадането в първия кръг на ЛК което мисля че ще дойде.

Хареса ми и това че вратаря вече не е капитан, а до колкото разбрах Краев е първи капитан, Сонко втори, Михайлов трети. Дано е така наистина.

Ако не се случи нещо чрезвичайно (3-4 поредни загуби , загуба с голям резултат) мисля , че поне до зимата Костов ще има спокойствие да работи както намери за добре.
Още повече че мнозинството недоволни левскари биха насочили "стрелите" към Мажоритаря и/или плешивата палма от колкото към треньора и играчите.

Върни се в “Левски”