Поел е отговорността на собственик,да осигурява издръжката.Това според мен е истината за думите му.
И всички знаем ,че е така.Криво ляво ,оцеляваме.
Пак казвам,ако има някой кандидат да идва и да поставя картите на масата.
Ама няма.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
САМО ЛЕВСКИ!
- metodito
- Контакти:
vlong написа:Поел е отговорността на собственик,да осигурява издръжката.Това според мен е истината за думите му.
Пак казвам,ако има някой кандидат да идва и да поставя картите на масата.
Ама няма.
А ако има и е имало, но този клуб не е за продан? Приватизационния модел на престъпния преход. Нормално работещо предприятие трябва да се обездържави, идват немците, слагат няколко милиарда. А, нееее. Не е за вас. Хоп, на свой човек. И за десет пъти под стойността му. Но важното случая е "на свой човек". Тези хора са за затвор най-малкото. Само се замисли за възрастните левскари в последните години, починали с болка на сърцето за това, което причиняват на любимия им клуб. За участието на Наско в това, не искам да коментирам. Както и правото на един друг човек да каже, че не иска да участва в това.
А ,ако има извънземни?
Тогава ще ли е на дневен ред нашия проблем?
САМО ЛЕВСКИ!
- metodito
- Контакти:
vlong написа:А ,ако има извънземни?
Те са лесни. Днес се съмнявам, че има, но докато е бил Батков съм сигурен. Нали, нормален. Не бг мафиот.
А и Шолак не знам сръбски мафиот ли е, но щом оперира на британския пазар...

- metodito
- Контакти:
Между другото, бихте ли приели турчин за собственик? Аз не. Ако ще и Ердоган лични пари да дава. Завъртя се завъртя нещо по няколко парцала.
Вечна памет на Гунди и Котков. Щастливци са били онези, които са ги гледали по стадионите. Само Левски!
-
- Контакти:
metodito написа:Между другото, бихте ли приели турчин за собственик? Аз не. Ако ще и Ердоган лични пари да дава. Завъртя се завъртя нещо по няколко парцала.
Не естествено. Ако ще и да значи закриване.
Само ако се закълне над пищова и кинжала, и направи официално изявление, че Левски е бил прав в борбата си срещу султана.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SN68SsscdVw[/youtube]
vlong написа:Поел е отговорността на собственик,да осигурява издръжката.Това според мен е истината за думите му.
...
Точно в осигуряването на издръжката се проваля с гръм и трясък! Поне що касае Левски. Издръжката в по-голямата си част я осигуряваме ние, левскарите. Той е отпускал заем/и на клуба. Никаква издръжка не е осигурявал

Виж в това да осигурява издръжката на семейството си ... там се справя добре, но на гърба на Левски и левскарите...
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
пак ще кажа и с това ще да свърша."