vlong написа:rane написа:Не, не, не и не.Blue_Blood84 написа:Стига се джавкайте за Мъри и Сирака, подкрепа за Левски и това е, кой с каквото може, фланелка, шалче, абонаментна карта, билет. Подкрепяме си отбора и това е, 3 години няма да си ги заличим сами. Ние вдигнахме отбора, ние трябва да си го държим, като се изплатят дълговете тогава да спорим за Мъри, Сирака и Ивков.
Тези, които изгониха кадърните и работещи хора в клуба, те да плащат дълговете сега.
Аз десятък на палмите и пари за заплата на съпруга на И. Раева отказвам да плащам. Да си направят още 40-50 кампании за акциЙ и да си изплащат дълговете, заедно с бизнес клуба от богати, знаещи и можещи хора в него.
От мен бойкот и само бойкот за тези мошеници и лъжци!
Айде ,за десятъка съм съгласен.Само,че ,ако го нямаше десятъка сега нямаше да има нужда нищо да плащаме.
А за заплатата на Сираков,ако има такава,кой трябва да я плаща?Работи за Левски,Левски трябва да му плаща.Елементарно.
Ако не ти харесва Сираков,това е друг въпрос.
Казваш кой трябва да е и каква заплата трябва да получава,консултираш се с него дали е съгласен ,предлагаш го на сдружението и там на някой събрание го издигате и се гласува.
Демокрация.
Чудя ви се на акъла и образованието. Собственика на клуба на заплата в клуба. Само си представям как Абрамович е взимал заплата в Челси. Ама той нашия не е баш собственик май.