Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Странджата
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Нито едно подобаващо заглавие за гибелта на Гунди и Котков! Повечето отбелязват венеца на Левски, а не това, че си отидоха млади и осиротиха не само Левски, а и българския футбол. Поклон пред Гунди и Котков! Петдесет и две години без тях е болка, която не затихва. Всичко останало се преживява, но както казва един мъдър французин - смъртта им не е част от живота - тя не се преживява ...
rane написа:Не, не, не и не.Blue_Blood84 написа:Стига се джавкайте за Мъри и Сирака, подкрепа за Левски и това е, кой с каквото може, фланелка, шалче, абонаментна карта, билет. Подкрепяме си отбора и това е, 3 години няма да си ги заличим сами. Ние вдигнахме отбора, ние трябва да си го държим, като се изплатят дълговете тогава да спорим за Мъри, Сирака и Ивков.
Тези, които изгониха кадърните и работещи хора в клуба, те да плащат дълговете сега.
Аз десятък на палмите и пари за заплата на съпруга на И. Раева отказвам да плащам. Да си направят още 40-50 кампании за акциЙ и да си изплащат дълговете, заедно с бизнес клуба от богати, знаещи и можещи хора в него.
От мен бойкот и само бойкот за тези мошеници и лъжци!
Хем ми се иска да съм съгласен с БлуБлъд 84 (и на теория е на 100% прав), хем в реалността съм на едно мнение с Ране - те дотук ни докараха, Аз в момента съм пас, точно както бях пас в периода от дарението на Шиши до идването на Мъри. А колекцията на Адидас е страхотна и само от хубави неща в магазина може да се остави хилядарка, ама...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
rane написа:Не, не, не и не.Blue_Blood84 написа:Стига се джавкайте за Мъри и Сирака, подкрепа за Левски и това е, кой с каквото може, фланелка, шалче, абонаментна карта, билет. Подкрепяме си отбора и това е, 3 години няма да си ги заличим сами. Ние вдигнахме отбора, ние трябва да си го държим, като се изплатят дълговете тогава да спорим за Мъри, Сирака и Ивков.
Тези, които изгониха кадърните и работещи хора в клуба, те да плащат дълговете сега.
Аз десятък на палмите и пари за заплата на съпруга на И. Раева отказвам да плащам. Да си направят още 40-50 кампании за акциЙ и да си изплащат дълговете, заедно с бизнес клуба от богати, знаещи и можещи хора в него.
Айде ,за десятъка съм съгласен.Само,че ,ако го нямаше десятъка сега нямаше да има нужда нищо да плащаме.
А за заплатата на Сираков,ако има такава,кой трябва да я плаща?Работи за Левски,Левски трябва да му плаща.Елементарно.
Ако не ти харесва Сираков,това е друг въпрос.
Казваш кой трябва да е и каква заплата трябва да получава,консултираш се с него дали е съгласен ,предлагаш го на сдружението и там на някой събрание го издигате и се гласува.
Демокрация.
САМО ЛЕВСКИ!
Като се сетя август 2020г. какво беше не ми се мисли. Играчи от кол и въже,най грозните екипи, на стадиона няма нито едно рекламно пано. Биете царско село.
2021г пак август Ботев Вр те правят смешни Тия от Арда се снимат под таблото.Та сега са далеч по-добре нещата.
2021г пак август Ботев Вр те правят смешни Тия от Арда се снимат под таблото.Та сега са далеч по-добре нещата.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
vlong написа:TristaNNN написа:Като стана дума за менте четирибуквията, вчера гледах първото полувреме на Чорбата срещу Шепши, онзи ден също срещу Марибор.
Макар и да играха основно с пълнежа, има от какво да си създам основателни притеснения за Първи кръг. А и с тая доста солидна за родните стандарти, дори все още незавършила, селекция, май са се засилили да следват модела Разград.
Следващата им контрола е срещу Динамо(Загреб), а след това отиват в Солун да играят с Арис.
Междувременно ние ще разцъкваме с Етър и Марица.
Аз погледнах головете,нищо особено не видях,айде първото може да е дузпа,вторият един удар на Герена ,добър ,влезе,третия -рикошети някакви ,цецекаря искаше да подаде на друг ,топката му се замота и излезе без да иска на позиция.
Не видях супер мисъл .
А гола на румънците си беше редовен.Както и да е,склонни сме винаги чуждата кокошка да я правим патка
Не е добре да се коментира отбор и играта му само на база 3-4 минутно репортажче и головете. Предпочитам да не бъда въвличан в подобно повърхностно лаладжийство.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
mikata написа:Като се сетя август 2020г. какво беше не ми се мисли. Играчи от кол и въже,най грозните екипи, на стадиона няма нито едно рекламно пано. Биете царско село.
Да, но тия играчи бяха на терена и защитаваха Левски, в най-трудните и черни дни имаше футболисти, които се завърнаха и да запазят Левски, дори и не най-качествените, пак имаше кой да защитава Левски и да го има. Представи си това да се случи в някой провинциален отбор без публика.
-
Трябва да продължаваме да си защитаваме отбора, ако не сме ние, други няма да го направят, другите искат да ни мачкат. Ние трябва да си защитим клуба сами. Момчетата от Трибуна Левски почистиха около стадиона, направиха го от любов към клуба, без никой да ги кара на сила. Представи си в някой провинциален град да трябва някоя фирма да ходи да чисти стадиона, какви пазарлъци ще падат и тн, трябва да се радваме, че сме такъв голям клуб и всеки фен подкрепен от друг фен, да знае, че стават големи неща. Като знаеш, че не си сам, а има кой да ти помогне и нещата са вече други, не сме лудогорец или числото. Един ще направе нещо добро за отбора, след него ще са още 100.
-
tmanolov написа:rane написа:Не, не, не и не.Blue_Blood84 написа:Стига се джавкайте за Мъри и Сирака, подкрепа за Левски и това е, кой с каквото може, фланелка, шалче, абонаментна карта, билет. Подкрепяме си отбора и това е, 3 години няма да си ги заличим сами. Ние вдигнахме отбора, ние трябва да си го държим, като се изплатят дълговете тогава да спорим за Мъри, Сирака и Ивков.
Хем ми се иска да съм съгласен с БлуБлъд 84 (и на теория е на 100% прав), хем в реалността съм на едно мнение с Ране - те дотук ни докараха, Аз в момента съм пас, точно както бях пас в периода от дарението на Шиши до идването на Мъри. А колекцията на Адидас е страхотна и само от хубави неща в магазина може да се остави хилядарка, ама...
В периода между дарението на шиши и идването на Мъри, пак е имало левскари, които са дарявали въпреки тия неща без да му мислят много, в това се крие нашата сила, някои трябва да си преглътнат егото!!!
Да бяхте бойкотирали последните 10 години,сега е късно...............
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
-
Абе трябва да си пазим и защитаваме отбора и това е, идва мач с числото, отиваме и си подкрепяме отбора!!!