Тука сте двама-трима дежурни, на полусъединител, които след години обезателно рипат с едно и също - Къде бяхте при тоя, къде бяхте при оня. Прозрачни сте като дамски дантелени гащи.

И впрочем съм ви забелязал, че рядко критикувате клуба за далеч по-големи лайнарщини в сравнение с тези на организираните, но за вторите, дори за дадена думичка или изразче, следват 3-4 страници клетви. Така че, не ми се изкарвайте и вие най-големите левскилюбци, че дантелите ви прозират.

Колкото до заложената емблема, ми не й е за първи път да ти кажа. Ма преди това не сте рипали така, щото не сте прозрели дългата ръка на наркосите, а? То все едно те я залагат, а не клуба, ама аре...
УБО шоферчето излезе в крайна сметка гробокопач, да, ама как се тръгва срещу някой, де наля сума ти милки през Виваком, де докара играчи и треньор на ниво групи ЕКТ? Нали тогава щяхте да оревете света, че злите организирани саботират супермегагига потенциала на Левски? Освен лицемерчета ме съмнява, че сте и леко шизофренични, честно.
Приложението за контрол на оригиналните артикули и трупането на точки съвсем не беше лоша идея, ама тогава уволниха Тодор Минев, маркетинговия директор тогава, преди да се финализира, и затова не беше реализирано. Толкова и по тая опорка.
За клубния магазин чакам да видя договорчета някакви, щото като ви слушам още малко ще излезе, че клубът е работил едва ли не за нкпсз. И пак казвам - да не вземе да се окаже и, че хора от клуба са папкали.

Което не оправдава схемите на СЗ!
Па като ти идват вповече моите мнения, ми не ги чети, бре. Толкова ли е трудно да ги подминеш?

В интерес на истината и на мене ми идва вповече да дъвчем едно и също всяка година, едни и същи "спомени" ги претопляте тука няколко човека, вместо да видим как да се продължи напред по правилен, честен, бездалаверен и прозрачен за левскарите начин и това да дискутираме.