Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 28 юни 2023 11:17

Напомням на някои лицемерчета, че всеки път, когато някой от организираните направи дори лек намек, какво остава да разкрие, хеле пък да извади факти, че нещата в клуба не са добре, БГЛ и неговите форумни пророци веднага рипат - Уууу, бъркат се в управлението и пречат; Аааа, мръсни интриганти; Бааааа, платете си акциЙте; Ъъъуууу otkadenakade tiq 6te iznasqt informaciq za dalgowete na utbora и т. н.
Тука сте двама-трима дежурни, на полусъединител, които след години обезателно рипат с едно и също - Къде бяхте при тоя, къде бяхте при оня. Прозрачни сте като дамски дантелени гащи. :lol:
И впрочем съм ви забелязал, че рядко критикувате клуба за далеч по-големи лайнарщини в сравнение с тези на организираните, но за вторите, дори за дадена думичка или изразче, следват 3-4 страници клетви. Така че, не ми се изкарвайте и вие най-големите левскилюбци, че дантелите ви прозират. ;)
Колкото до заложената емблема, ми не й е за първи път да ти кажа. Ма преди това не сте рипали така, щото не сте прозрели дългата ръка на наркосите, а? То все едно те я залагат, а не клуба, ама аре...
УБО шоферчето излезе в крайна сметка гробокопач, да, ама как се тръгва срещу някой, де наля сума ти милки през Виваком, де докара играчи и треньор на ниво групи ЕКТ? Нали тогава щяхте да оревете света, че злите организирани саботират супермегагига потенциала на Левски? Освен лицемерчета ме съмнява, че сте и леко шизофренични, честно.
Приложението за контрол на оригиналните артикули и трупането на точки съвсем не беше лоша идея, ама тогава уволниха Тодор Минев, маркетинговия директор тогава, преди да се финализира, и затова не беше реализирано. Толкова и по тая опорка.
За клубния магазин чакам да видя договорчета някакви, щото като ви слушам още малко ще излезе, че клубът е работил едва ли не за нкпсз. И пак казвам - да не вземе да се окаже и, че хора от клуба са папкали. ;)
Което не оправдава схемите на СЗ!
Па като ти идват вповече моите мнения, ми не ги чети, бре. Толкова ли е трудно да ги подминеш? :lol:
В интерес на истината и на мене ми идва вповече да дъвчем едно и също всяка година, едни и същи "спомени" ги претопляте тука няколко човека, вместо да видим как да се продължи напред по правилен, честен, бездалаверен и прозрачен за левскарите начин и това да дискутираме.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 28 юни 2023 11:26

Всяка година и нашата земеделска кооперация на село си има такава точка - Освобождаване от отговорност на членовете на УС и т.н.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 юни 2023 11:29

Искате да кажете, че ако има извършено и доказано престъпление в миналото, то тия УС повече не носят никаква наказателна отговорност ли?
Егати! :o
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 28 юни 2023 11:56

tmanolov написа:
bilyaletdinov написа:
....
Това, че Сираков е некадърен, не означава, че пиявиците смукали години наред от парашутистите на Боко са точни хора.
Пепи Ганев като е толкова принципен да беше изкарал една справка на задълженията към НАП, за да се види кой е трупал задълженията и да му де търси отговорност. Кой не е плащал ДДС, кой не внасял осигуровки. А тя каква стана? Всичко е пито платено.

.....

Мога ли да ти отговоря в частта с отговорността? Че става една весела история, дето всеки си говори разни пожелателни неща. Не може да се търси наказателна отговорност ни на Тотонев, ни на срас, ни на адвоката на шиши, нито дори на наш насо - що ли, ми щото всяка година на Общото събрание се гласува една точка, че се освобождават от отговорност всички членове на УС и НС. Та освен морален елемент, друг момент няма.

За останалото си прав - НКПСЗТръст са пиявици, които си траеха по времето на срас точно заради причината, която си описал. И да, съпругът на Раева е недолюбван от тях основно щото продължи линията на Черепа, а не заради любовта им към Левски и това, което въпросният неможач олицетворява. Мислех, че УЛ ще са фенската фракция, която хем няма да е част от наркосите, хем ще е коректив на "собственика", но те бързичко се продадоха на най-милото ни Мило и те така...

Много мразя да казвам, че всички са маскари, но всички са маскари

Манолов,
много добре си спомням конкретно за УС на Русев, че когато Черепа влезе в Левски, беше гласувано от новия УС, да не се снема отговорност от стария УС.
Същото се случи и идването на Сирака. Сега каква тежест има това един БОГ знае. Не съм наясно с корпоративно управление и право.

Тристан, Тодор Минев като какъв се занимаваше с управлението на маркетинга на Левски? Като какъв използваше клубни символи за бирата, която продаваше? Имаше ли подписан договор с клуба? НКПСЗ с чие разрешение продаваха менте фланелка с надпис Левски е вечен?
Много са въпросите без отговор. Няма как да има обединение с хора, които имат единствено финансова изгода от клуба и вие решихте да направите един от тея кърлежи председател на Левски на Левскарите. Не се чудете защо това нещо приключи още в зародиш. Ама хич не се чудете.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 юни 2023 12:44

bilyaletdinov написа:....

Тристан, Тодор Минев като какъв се занимаваше с управлението на маркетинга на Левски? Като какъв използваше клубни символи за бирата, която продаваше? Имаше ли подписан договор с клуба? НКПСЗ с чие разрешение продаваха менте фланелка с надпис Левски е вечен?
Много са въпросите без отговор. Няма как да има обединение с хора, които имат единствено финансова изгода от клуба и вие решихте да направите един от тея кърлежи председател на Левски на Левскарите. Не се чудете защо това нещо приключи още в зародиш. Ама хич не се чудете.

Как като какъв се занимаваше? Ами като маркетингов директор, назначен от Левски в Левски. :shock:
Като маркетинг директор на Левски използваше символи на бирата, доколкото помня имаше процент за клуба.
Сега, тука нито аз, нито ти, сме виждали тия договори и може да си дрънкаме до утре. Мечтая някой ден да излязат на бял свят, та да се види кой крив, кой прав, кой крал, кой давал и т. н.
И това го дъвчем всяка година по няколко пъти!
Аз обаче не смятам да се врътна и продължавам да си защитавам позицията, че не виждам нищо лошо в това някой да продава бири, вина, сокчета и кебапчета със символи на клуба, но при разумен процент от продажбите/печалби, който да отива в касата на Левски, а другата разумна част при търговеца! Щото в онзи момент разнообразието от артикули не беше на ниво Левски, а хората искат да купуват марката Левски.
Ми, вероятно с разрешение на клуба са продавали менте Левски е Вечен, и това е дъвкано. Не съм член на нкпсз, ама допускам, че както имаше ментета в клубния магазин, така е имало и ментета на Т. Александров. Откъде иначе ще ги набавят, хайде да помислим и логично?
Тогава си спомням, че клубът отново се осра със зареждането на оригинални Левски е Вечен, дори и аз не успях да си купя, ама пак нпксз са ви виновни и за тоя проблем. :lol:
На останалото бла-бла не мисля и да отговарям, хеле пък да се чудя за нещо, вече ми е през оная работа кой какво мисли и мрази. Венцеславете си Първия припок на Републиката и сегашния модел на управление, който е отрязал пипалата на злия нарко октопод, и се радвайте на Левски. :)
[offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 юни 2023 20:13

Няма какво да се самозалъгваме, Левски е зависим от резултатите.
Ако резултатите с ПАОК бяха с обратен знак / 0:2 / 1:1 / и бяхме отпаднали с тяхната игра, на следващото ни домакинство щеше да има 1 500 човека, преко сили.
А по форуми и соц. мрежи щяха да се напомнят подвизите с Беверен и 11-те точки от ЦСКА / оригиналното, макар че и онези беха копие на едни други от Москва ) ... Тъй че, знаем си спатиите. :lol:

Ако Левски отстрани албанците или балтийците, тука съм сигурен, че доста мъревисти ще обърнат плочата. :mrgreen:
Както писАх, знаем си спатиите и е нормално не само повечето фенове, но и хората като цяло сме си лицемери.
Обичаме парите, славата и успехите, без значение кой стои зад тях. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 28 юни 2023 20:27

TristaNNN написа:Искате да кажете, че ако има извършено и доказано престъпление в миналото, то тия УС повече не носят никаква наказателна отговорност ли?
Егати! :o

не носят отговорност по ТЗ
Наказателната отговорност няма кой на тоя свят да те освободи от нея, образно казано

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 28 юни 2023 20:30

THE G.A.M.E написа:Няма какво да се самозалъгваме, Левски е зависим от резултатите.
Ако резултатите с ПАОК бяха с обратен знак / 0:2 / 1:1 / и бяхме отпаднали с тяхната игра, на следващото ни домакинство щеше да има 1 500 човека, преко сили.
А по форуми и соц. мрежи щяха да се напомнят подвизите с Беверен и 11-те точки от ЦСКА / оригиналното, макар че и онези беха копие на едни други от Москва ) ... Тъй че, знаем си спатиите. :lol:

Ако Левски отстрани албанците или балтийците, тука съм сигурен, че доста мъревисти ще обърнат плочата. :mrgreen:
Както писАх, знаем си спатиите и е нормално не само повечето фенове, но и хората като цяло сме си лицемери.
Обичаме парите, славата и успехите, без значение кой стои зад тях. ;)

Естествено, че всичко зависи от резултатите най-вече и си личи на кои мачове имаше най-много фенове, независимо кой е бил треньор в конкретния момент. С Марибор беше пълно, а Люпко (който ни беше начело в този мач) го бяха грабнали още в края на предишния сезон, след като зае мястото на Ст. Стоев.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 28 юни 2023 20:51

Мале, отказах новините и май ще отказвам форума, честно казано в спорове за стари неща няма смисъл....никой няма да даде пари за отбора..освен Батков! Мисля, че халфовата линия е зле и ми се иска да вземе Карабельов и Миланов примерно и се надявам отбора да покаже нивото си, защото го имаме.Приемам, че Мъри може да привлече играчи и да ги селектира, но има проблем когато трябва да ги развие...Стойчо при онези е същия! Преди години треньора развиваше играчи, а сега купува и се надява вътрешната конкуренция да ги накара да вдигат нивото сами. Кръстев се радвам, че го няма, губи много топки и не е много ефективен....дали не бъркам, но дори и сега в национала загуби топката и почна атака малко преди гола на сърбите. Спрете да се натягате и подкрепяите...Само Левски!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 юни 2023 21:13

С Марибор се откриваше и дългоочакваният сектор А, нека да се спомене това.
Карабельов е в Пловдив при Ботев.
[offtopic]

Върни се в “Левски”