Трансферни спекулации - Лято 2025
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Трансферни спекулации - Лято 2023
Де Хея преподписал ?! Усещам как един съфорумец при прочита на този слух, може да изпадне в тежка депресия
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Всъщност по-страшното ще е, ако НЕ купим нов вратар, който и да е титуляр разбира се!
Тен Хаг обаче вярвам, че е преценил, че за всички страни най-добре ще е да не му се дава нов договор и да се случи освобождаване/продажба на Де Хеа.
Да, перфектен вариант е да си тръгне и веднъж завинаги да се приключи, но ако евентуално остане не искам да е титуляр във ВЛ и ШЛ.
От финансова и техническа гледна точка е безсмислено да остане(хем свикнал да е вечен титуляр, хем дори и на половина да се редуцира заплатата трябва да си идиот, че да плащаш на резерва 200 К)
За купите евентуално, че там малко или много трябва да се пускат повече резерви, а не да бичиш с титулярите срещу разни дивизионни и после що имало умора, контузии и негативни отражения.
Истината е, че отдавна напуснаха играчите, които истински обичаха Юнайтед.
90% от текущите играят само и единствено за пари и престиж.
Аз затова съм против да се продава например Скот.
Този път иначе съм много повече оптимист, че Де Хеа ще напусне.
Има няколко фактора, които са срещу него и главно се надявам, че самият Тен Хаг ще има решаващата дума или ще се опълчи яко, ако някой лобира за оставянето на испанеца.
Ван Гаал не успя, сега другият холандец би трябвало да завърши делото.
Хубаво е, че все повече фенове осъзнават истината за Де Хеа, особено както и навлязоха повече технически и статистически данни, но то и в самите мачове се вижда, че в най-добрия случай - той просто не е адекватен на времената във футбола.
С епизодични проблясъци няма как да стане!
Не че някога съм мислил, че може да се подобри в някои аспекти, но той скоро прави 34, тоест на финалния етап от кариерата си и тепърва да се учи да бъде смел, да излиза, да играе проактивно...
То не е и това стила му като цяло!
Имаше 2-3 силни години, когато просто и времената бяха други и след това само надолу.
Да не говорим, че с годините тялото не е същото и косвено рефлексът няма как да става по-пъргав.
Пък и ако помните имаше и лек проблем с очите, който според мен му влияе на моменти.
Арабските страни, САЩ или завръщане в Испания.
Това би било най-адекватно за неговото текущо колебливо състояние.
Слабо ниво, идва с някакъв престиж...ще му напълнят и алчната гуша с пари, така че...
Да играе още 2-3 г. и да приключва и без това няма особени перспективи за нещо престижно.
В Испания не искат и да чуят за него, за да кажеш нещо СП или ЕП като за последно.
Тен Хаг обаче вярвам, че е преценил, че за всички страни най-добре ще е да не му се дава нов договор и да се случи освобождаване/продажба на Де Хеа.
Да, перфектен вариант е да си тръгне и веднъж завинаги да се приключи, но ако евентуално остане не искам да е титуляр във ВЛ и ШЛ.
От финансова и техническа гледна точка е безсмислено да остане(хем свикнал да е вечен титуляр, хем дори и на половина да се редуцира заплатата трябва да си идиот, че да плащаш на резерва 200 К)
За купите евентуално, че там малко или много трябва да се пускат повече резерви, а не да бичиш с титулярите срещу разни дивизионни и после що имало умора, контузии и негативни отражения.
Истината е, че отдавна напуснаха играчите, които истински обичаха Юнайтед.
90% от текущите играят само и единствено за пари и престиж.
Аз затова съм против да се продава например Скот.
Този път иначе съм много повече оптимист, че Де Хеа ще напусне.
Има няколко фактора, които са срещу него и главно се надявам, че самият Тен Хаг ще има решаващата дума или ще се опълчи яко, ако някой лобира за оставянето на испанеца.
Ван Гаал не успя, сега другият холандец би трябвало да завърши делото.
Хубаво е, че все повече фенове осъзнават истината за Де Хеа, особено както и навлязоха повече технически и статистически данни, но то и в самите мачове се вижда, че в най-добрия случай - той просто не е адекватен на времената във футбола.
С епизодични проблясъци няма как да стане!
Не че някога съм мислил, че може да се подобри в някои аспекти, но той скоро прави 34, тоест на финалния етап от кариерата си и тепърва да се учи да бъде смел, да излиза, да играе проактивно...
То не е и това стила му като цяло!
Имаше 2-3 силни години, когато просто и времената бяха други и след това само надолу.
Да не говорим, че с годините тялото не е същото и косвено рефлексът няма как да става по-пъргав.
Пък и ако помните имаше и лек проблем с очите, който според мен му влияе на моменти.
Арабските страни, САЩ или завръщане в Испания.
Това би било най-адекватно за неговото текущо колебливо състояние.
Слабо ниво, идва с някакъв престиж...ще му напълнят и алчната гуша с пари, така че...
Да играе още 2-3 г. и да приключва и без това няма особени перспективи за нещо престижно.
В Испания не искат и да чуят за него, за да кажеш нещо СП или ЕП като за последно.
Последна промяна от smoothc на 27 юни 2023 17:26, променено общо 1 път.
Аз чета сега, че той се е съгласил и даже се е подписал, но от клуба са се отдръпнали, не са го подписали и сега са му предложили нов договор за още по-малко пари. Което пак си е несериозно от наша страна, не знам какво се е променило между двете оферти.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
От спекулациите в днешните времена, където всеки клик носи пари, истината е че 2% са реалистични.
Важи за всеки тип трансфери и договори.
Има неща, които няма как да се знаят, освен ако самият играч не дава инфо и разрешение да се публикува евентуално, което от една страна и е много рисковано.
Ще гледаме, но все пак се надявам, че Тен Хаг няма да остави нещата и ще настоява за Онана, който познава отлично и ще му бъде новият номер едно, а вече какво ще става с Де Хеа...
Пак ще кажа, че сам по себе си за Юнайтед е важно да има нов титуляр.
При това положение няма значение дали Де Хеа ще остане или не.
На мен лично ми е все тая, въпреки че бих искал тотално да го няма, но като е в периферията и не играе...
То като не е титуляр, за какво да стои резерва и дори 200 К да получава, след като в С. А. ще е хем титуляр, хем ще получава огромни пари.
Важи за всеки тип трансфери и договори.
Има неща, които няма как да се знаят, освен ако самият играч не дава инфо и разрешение да се публикува евентуално, което от една страна и е много рисковано.
Ще гледаме, но все пак се надявам, че Тен Хаг няма да остави нещата и ще настоява за Онана, който познава отлично и ще му бъде новият номер едно, а вече какво ще става с Де Хеа...
Пак ще кажа, че сам по себе си за Юнайтед е важно да има нов титуляр.
При това положение няма значение дали Де Хеа ще остане или не.
На мен лично ми е все тая, въпреки че бих искал тотално да го няма, но като е в периферията и не играе...
То като не е титуляр, за какво да стои резерва и дори 200 К да получава, след като в С. А. ще е хем титуляр, хем ще получава огромни пари.
Юнайтед няма пари за Хари Кейн!
Още по време на предварителните разговори е станало ясно, че Тотнъм ще иска 100 милиона паунда за звездата си.
Подобна сума се е сторила твърде висока на шефовете на червените дяволи и те са се отказали от евентуална сделка.
От Манчестър Юнайтед все още харесват Хари Кейн, но едва ли ще се включат в битката за него при тази цена.
Източник: Саймън Стоун, ВВС
Сделката за Маунт ще се финализира до 24 часа!!!
Фабрицио Романо
Още по време на предварителните разговори е станало ясно, че Тотнъм ще иска 100 милиона паунда за звездата си.
Подобна сума се е сторила твърде висока на шефовете на червените дяволи и те са се отказали от евентуална сделка.
От Манчестър Юнайтед все още харесват Хари Кейн, но едва ли ще се включат в битката за него при тази цена.
Източник: Саймън Стоун, ВВС
Сделката за Маунт ще се финализира до 24 часа!!!
Фабрицио Романо
-
Capitano_Puyol
Кейн съвсем скоро чуква 30. Би трябвало вече цената му да пада лека полека. Не е на годините на Мбапе. 
Барса и Лудогорец, але, алеее...
- Scholesy93
- Контакти:
Capitano_Puyol написа:Кейн съвсем скоро чуква 30. Би трябвало вече цената му да пада лека полека. Не е на годините на Мбапе.
За Леви възрастта е просто число....което не е толкова важно като числото на което продава любимите си роби, пардон играчки, пардон играчи. Страхотен играч, но с много алчен собственик. По-добре да не таим надежди там....
Уж Онана и Маунт до дни трябва да са уредени, да видим. Нямам големи наблюдения над вратаря, ма като го гледам трудно ще го преборват на високите топки....
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Ако ще и младите Шмайхел и Скоулс да вземем,не вземем ли качествен нападател и този сезон ще е "преходен"!
Capitano_Puyol написа:Кейн съвсем скоро чуква 30. Би трябвало вече цената му да пада лека полека. Не е на годините на Мбапе.
Е, Бензо и Лева и на 35-36 си вкарват като луди :D има още 3-4 години футбол пред себе си Кейн, нормална си му е цената. Не виждам как ще вкарва под 25-30 гола и в следващите сезони, освен ако не се контузи нещо
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.