Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Soulen » 28 юни 2023 14:13

Colonelcassad написа:
orkoeba4a написа:Сега разбрахме че редовната руска армия не били руснаци. :lol:

В руската армия има от всички народности и това само показва единството и сплотеността на Руската федерация.

Ако зависи от това, значи и Франция и Великобритания са единни и сплотени. Още от ВСВ до ден днешен се бият чернилки, араби и индийци на тяхна страна, рамо до рамо с белите.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

orkoeba4a

Мнениеот orkoeba4a » 28 юни 2023 14:17

Нищо не доказва. Няма никаква сплотеност, просто чакат дъртия плъх да се гътне и Кадирката тръгва към Москва с викове - Алах Акбар да коли руснаци като през 90те, както тръгнаха към Ростов и крещяха същото готови да подпукат клетите вагнерити. :lol:
П.С. Относно приказките на ревла 1982, това е същото като някой българин от Сърбия и Гърция преди 1 век да чака българската армия да му праща турци и други резани пишки да го освобождават от други християни. Същото се получава в Украйна по тая логика - резани и чурки от Кавказ дошли да освобождават християни от други християни, понеже нали твърдите че разликата била малка или почти никаква между украинец и руснак. Сами си противоречите оплитайки се като пилета в калчища и чудейки се каква нова небивалица да измислите. :lol: :mrgreen:

П.С. Главната престъпност в Москва и Питера отново е от мюслита също като в Париж и Марсилия. Толкоз по темата. 8-)

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 28 юни 2023 14:31

orkoeba4a написа:Нищо не доказва. Няма никаква сплотеност, просто чакат дъртия плъх да се гътне и Кадирката тръгва към Москва с викове - Алах Акбар да коли руснаци като през 90те, както тръгнаха към Ростов и крещяха същото готови да подпукат клетите вагнерити. :lol:
П.С. Относно приказките на ревла 1982, това е същото като някой българин от Сърбия и Гърция преди 1 век да чака българската армия да му праща турци и други резани пишки да го освобождават от други християни. Същото се получава в Украйна по тая логика - резани и чурки от Кавказ дошли да освобождават християни от други християни, понеже нали твърдите че разликата била малка или почти никаква между украинец и руснак. Сами си противоречите оплитайки се като пилета в калчища и чудейки се каква нова небивалица да измислите. :lol: :mrgreen:

П.С. Главната престъпност в Москва и Питера отново е от мюслита също като в Париж и Марсилия. Толкоз по темата. 8-)

То няма и никакви новини от Русия по принцип. Медиите ни заливат с американска престъпност, но в Мордор си има затъмнение в момента, а и никой не се интересува. То е достатъчно да разгледаш хилядите им клипове с автомобилни катастрофи, улични боеве и това от бели хора, а не от чернилки, латиноси и араби както е в Европа. Абсолютна пародия на държава.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

orkoeba4a

Мнениеот orkoeba4a » 28 юни 2023 14:34

Всъщност си прав. Нивото и културата на мнозинството русопитеци в Оркланд не се отличава от това на араби, чернилки и други подобни. На вълни се изнася от там де що е останало нормално, читаво и образовано - отрицателна селекция както се казва. :roll:

Colonelcassad
Контакти:

Мнениеот Colonelcassad » 28 юни 2023 14:51

orkoeba4a написа:Нищо не доказва. Няма никаква сплотеност, просто чакат дъртия плъх да се гътне и Кадирката тръгва към Москва с викове - Алах Акбар да коли руснаци като през 90те, както тръгнаха към Ростов и крещяха същото готови да подпукат клетите вагнерити. :lol:

Аз по-големи небивалици от твоите не съм чел в този форум. Толкова си далече от реалността, че съм почти 100% убеден, че си платен драскач и полезен идиот, иначе и сам не би си повярвал на бръщолевениците.

А сплотеността на РФ се доказа само преди дни, след като Пригожин не получи подкрепа от никого в т.н. "марш на справедливостта". Всички се обединиха около Путин и руската държавност.

Colonelcassad
Контакти:

Мнениеот Colonelcassad » 28 юни 2023 15:10

Швеция прави всичко възможно да не стане член на НАТО. :mrgreen:

"Много искам, но нямам желание". :lol:

Швеция налива вода в мелницата на Ердоган и му дава козове да продължи да отказва членство на Швеция в НАТО.

Шведската полиция съобщи, че е дала разрешение за протест, при който организаторът планира да изгори Корана пред главната джамия в Стокхолм в сряда, началото на тридневния мюсюлмански празник Курбан Байрам.

Зелената светлина дойде две седмици след като шведски апелативен съд отхвърли решението на полицията да откаже разрешения за две демонстрации в Стокхолм, които трябваше да включват изгаряне на Корана.

По това време полицията се позоваваше на опасения за сигурността след изгарянето на мюсюлманската свещена книга пред турското посолство през януари, което доведе до седмици на протести, призиви за бойкот на шведските стоки и допълнително забави кандидатурата на Швеция за членство в НАТО.

Турция, която блокира кандидатурата поради това, което възприема като провал на Стокхолм да разбие кюрдските групи, които смята за „терористи“, се обиди особено, че шведската полиция е разрешила януарската демонстрация за изгаряне на Корана.

Полицията каза в сряда, че е повикала подкрепления от цялата страна, за да поддържа реда.

Шведските политици критикуваха изгарянето на Корана, но също така категорично защитиха правото на свобода на изразяване.

https://english.alarabiya.net/News/worl ... olm-mosque

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 28 юни 2023 15:23

Colonelcassad написа:

Аз по-големи небивалици от твоите не съм чел в този форум. Толкова си далече от реалността, че съм почти 100% убеден, че си платен драскач и полезен идиот, иначе и сам не би си повярвал на бръщолевениците.

А защо въобще го четеш ??

Не виждаш ли, че няма никаква култура за разговор, акълът му е като на дете, само търси да се заяжда и да обижда, а езикът му е като на полу дебил .... мисли си, че като пише "ревла 1982", примерно, и ме засяга по някакъв начин .... не, просто показва колко му е нивото. Аз и рядко се зачитам в глупостите му, точно щото е напълно незрял и ниска топка .... друг въпрос е защо го търпят .....

Colonelcassad
Контакти:

Мнениеот Colonelcassad » 28 юни 2023 15:44

ReBorn1982 написа:А защо въобще го четеш ??

Не виждаш ли, че няма никаква култура за разговор, акълът му е като на дете, само търси да се заяжда и да обижда, а езикът му е като на полу дебил .... мисли си, че като пише "ревла 1982", примерно, и ме засяга по някакъв начин .... не, просто показва колко му е нивото. Аз и рядко се зачитам в глупостите му, точно щото е напълно незрял и ниска топка .... друг въпрос е защо го търпят .....

Аз имам дете и моето дете разсъждава по-умно и зряло от него.

Мен също постоянно ме нарича как ли не и ме гони от форума. Това показва колко е безсилен да защити дадена теза, да води дискусия с аргументи и затова винаги прибягва до махленски обиди.

И аз се чудя защо се допуска това дебилно поведение в този форум!?

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 28 юни 2023 15:47

orkoeba4a написа:Сега може да изчезва от темата касадка с малката патка, дето дава детето си да го водят на гей паради и да го шарят по тялото, хахаха. :mrgreen:

След време в училище може и на сонет да ги карат групово :mrgreen:
Що му отговаряш на тоя трол "неутрален"
----
В Москва и Питер има доста мюслита, около 400к мисля бяха около джамията на предният Рамазан в Питер. В Москва не е по различно. Всяка година стават повече и повече.
Явно не е проблем само на Запада, мюсюлманите се плодят и това е.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 28 юни 2023 16:00

И колко пъти мюслитата подпалваха Москва така, както вчера за пореден път Париж горя ??!

Марокански "французи" пребиваха французи по улиците на Париж след мача Мароко - Франция ... повечето от местните не смееха да се израдват в собствената си столица, за да не ядат бой .... дали па руснак ще се страхува да празнува в Москва победа над Узбекистан примерно ??!

Върни се в “Свободна зона”