ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bultrasbpd
Контакти:

Re: Салерно щял да даде 50% от акциите на феновете

Мнениеот bultrasbpd » 20 фев 2010 23:49

ТОЯ ИЗМАМНИК ЩОМ Е ФАЛИРАЛ С ОТБОР ОТ 20-та ДИВИЗИЯ В ИТАЛИЯ,КЪДЕ Е ТРЪГНАЛ БОТЕВ ДА ВЗИМА?

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Франческо Салерно се оказва търгаш.....

Мнениеот rump_shaker » 21 фев 2010 01:05

Моля модовете да не трият темата. Искам това да го напиша за всеки който още възлага надежди върху този субект САЛЕРНО!
Alla fine è stato presentato alla squadra un nuovo dirigente, Francesco Salerno. Un giovane sammaurese che vive a Genova, grande conoscitore dell’ambiente del calcio, essendo direttore generale marketing del Treviso Football Club 1993. Nel prendere la parola il dottor Salerno si è detto sicuro che il San Mauro non si lascerà sfuggire la vittoria finale ed ha assicurato tutto il suo impegno perché l’obiettivo si realizzi. “Il difficile viene adesso, nel girone di ritorno, dove tutte le squadre affronteranno il San Mauro duplicando le forze, ma la squadra è forte ed unita per cui ha tutte le carte per restare in testa”.

В тази статия се обяснява желанието на местен отбор от Италия, да привлече Салерно, като главен директор, а той от своя страна дава гръмки обещания....
Ancora la società non ha deciso se proseguire il campionato con la juniores o ritirarsi definitivamente dal torneo. Una fine davvero ingloriosa per una squadra capace di cogliere lo storico traguardo della Promozione, al termine di un fantastico campionato di Prima categoria. Da oltre un mese si era vociferato di un possibile aiuto decisivo di un imprenditore originario di San Mauro ma residente fuori regione, ovvero Francesco Salerno, direttore generale di una squadra bulgara. Alle promesse non hanno fatto seguito i fatti, e per il presidente Rajani non c’è stata altra soluzione che liberare tutti i calciatori.

В тази статия, вече се говори за краха на отбора в финансов аспект. Обяснява се че "Спасителя" Салерно не е дошъл, защото изпълнявал функцията на генерален мениджър на отбор от България.

Феновете на Италианския отбор, както и ние самите преди месеци виждахме спасението в този човек!! Явно този футболен търгаш, е човек който обикаля и търси отбори в несъстоятелност. Отбори които ще му легнат без пари, и ще поеме контрола с цел да си прокара играчи, свободни агенти. Пример Бриньоли и Карлет се спрягат за трансфери.

Оказва се че г-н Салерно не е нищо повече от е един изпечен мошеник, който трупа пари и лична изгода на гърба на обществено подкрепяни организации, в случая футболни клубове!

САЛЕРНО АУТ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Франческо Салерно се оказва търгаш.....

Мнениеот Alternative » 21 фев 2010 01:12

Няма за какво да трием темата. ;)
Изображение
Изображение

Paco_1912
Контакти:

Мнениеот Paco_1912 » 21 фев 2010 01:51

Всички го знаем това къв е Салерно! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]

Потребителски аватар
since_1912
Контакти:

Мнениеот since_1912 » 21 фев 2010 09:07

Paco_1912 написа:Всички го знаем това къв е Салерно! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
То всички го знаем ама все има някой който да му повярва и от там идва разделението между нас феновете,дано този път сме единни.ЛАЙНОВОЗА ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ.СВОБОДЕН БОТЕВ.
Изображение FORZA GIALLONERI

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 21 фев 2010 09:32

И аз като не разбирам италиански,как да прочета двете статии?

Иначе според мене отдавна стана ясно,че тия италиански месии са всъщност мошеници,не знам защо някои хора още таят надежда в тая посока.
Изображение

neverland
Контакти:

Мнениеот neverland » 21 фев 2010 10:46

Автоматичният превод с Google Translate върши работа донякъде (по-добър е от италиански на английски отколкото от италиански на български). Все пак, ако някой говорещ италиански направи превода, ще е най-добре.

Преди подвизите в San Mauro Marchesato, Салерно е работил във FBC Treviso 1993, или поне така твърдят няколко статии в италиански медии. Във всички тези статии обаче се намесва и Ботев. След продължително търсене, не можах да намеря дори един различен източник, който да свързва Салерно с FBC Treviso 1993. Предполагам, че той никога не е работил там. Не вярвам журналистите, които го свързват с Тревизо, да са правили щателна проверка преди да напишат статиите си. Дори да греша, е любопитно дали Салерно е бил в Тревизо когато за период от три години, клубът натрупва огромни дългове и в крайна сметка банкрутира през 2009. Последното нещо, което ми направи впечатление, е че различни медии дават различно месторождение за Салерно. Явно личността му е обгърната в пълна мъгла, дори и в Италия.

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 21 фев 2010 11:00

Е добре бе момчета не искам да се заяждам ама и вас не ви разбирам... Още не дошъл никой в БГ и вие почнахте бил мошеник, бил такова бил онакова. И нашите собственици и те не са много обичани ама са собственици. И точка.
Какво толкова ще постигнете като ви изхвърлят от групата? Ще си зачеркнете историята това не го ли разбирате. Щото новия ви Ботев ще има да крета години наред из долните групи. Нали сега е същата ситуацията с новия Нефтохимик. Ама не ми казвайте моля ви че имате велика публика итн. Ами имайте си я ама тя на терена не играе, играят футболистите. Публиката заплати не плаща, плащат президентите. Така че чесно да ви кажа ама въобще не я схващам идеята ви за новия Ботев и да сте почвали на чисто. И след 10 години ако новия Ботев пак го купи някой като Христолов тогава какво правим? Ще основавате новия нов Ботев ли?
Не се заяждам просто ми е любопитно някой да ми обясни цялостната си идея и как си го представя този нов Ботев точно ???

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 21 фев 2010 11:18

football.total написа:Е добре бе момчета не искам да се заяждам ама и вас не ви разбирам... Още не дошъл никой в БГ и вие почнахте бил мошеник, бил такова бил онакова. И нашите собственици и те не са много обичани ама са собственици. И точка.
Какво толкова ще постигнете като ви изхвърлят от групата? Ще си зачеркнете историята това не го ли разбирате. Щото новия ви Ботев ще има да крета години наред из долните групи. Нали сега е същата ситуацията с новия Нефтохимик. Ама не ми казвайте моля ви че имате велика публика итн. Ами имайте си я ама тя на терена не играе, играят футболистите. Публиката заплати не плаща, плащат президентите. Така че чесно да ви кажа ама въобще не я схващам идеята ви за новия Ботев и да сте почвали на чисто. И след 10 години ако новия Ботев пак го купи някой като Христолов тогава какво правим? Ще основавате новия нов Ботев ли?
Не се заяждам просто ми е любопитно някой да ми обясни цялостната си идея и как си го представя този нов Ботев точно ???

Не само е идвал , но сме му сърбали и попарата.Приказките както на него така и на останалите жабари са толкова изтъркани , че чак имаш чувство , че слушаш една и съща песен пускана постоянно.
А относно "новия" БОТЕВ - няма нов и стар , той е един и е този зад който стоят феновете ! Другото са само приказки.

dvdvd
Контакти:

Мнениеот dvdvd » 21 фев 2010 11:20

football.total написа:Е добре бе момчета не искам да се заяждам ама и вас не ви разбирам... Още не дошъл никой в БГ и вие почнахте бил мошеник, бил такова бил онакова. И нашите собственици и те не са много обичани ама са собственици. И точка.

Не искам да обиждам никой,но ми се струва а и то е видно ,че феновете на Ботев са объркани и са,като овцете!Един каже нещо и всички на там!Друг друго и айде сменят курса!Определено цялата тази простотия идва от БФС-то!Варианта е един за мен!Изхвърлят отбора от професионалния футбол!Митьо така или иначе е фалирал!Оставя отбора било на фенове или бизнесмени и се почва от нулата!Иначе селския тарикат,до като има лиценз за А група всячески ще се стреми да изкопчи някой и друг дивидент!Това му е надеждата,хванал се е,като удавник за сламка!

Върни се в “Ботев”