TristaNNN написа:Ми, не, не е напълно нормална такса спокойствие, ма да му мислят тия, де са решили да я плащат и да тежи на съвестта на ония, де са я прибирали.
И въпреки, че сравнението ти е доста тъпичко, не мога да се въздържа да не питам това какво общо има със сегашната ситуация и сегашното отношение към привържениците от страна на клуба, който впрочем уж все още се бори за спасение?
Същата работа и с маТкетинга на НКПСЗ - те са си го взели или някой от клуба им го е дал? Договорче има ли, трябва да има, нали? Ма да не се окаже, че не само НКПСЗ са папкали от тези отношения, хм? Или тука пак ще съдим избирателно - като се мъкнат ментета и Левски се набутва с комисионни, е виновен клубът, ама като се цоца маркетинга не е виновен клубът.
Много ниска топчица си ми ти и опорчиците ти, потребителче уважаемо.

Съдите избирателно вие Тръстове НКПСЗ. При Спас Русев е най-голямото загробване на клуба към НАП, Краси Универсиадата беше заложил емблемата, дори, ама всичко беше ок? УБО шоферчето беше точен пич, щото магазинът на клуба беше даден на НКПСЗ, които обясняваха, че няма продажби и няма какво да се отчита на клуба. Председателят на Сдружение Левски на Левскарите имаше договор да прави сайт и приложение, ама нейсе...нито сайт, нито приложение. Та, да попитам къде бяхте тръстове мръстове, НКПта и все боклуци тогава, дето се биете за най-големите левскари? Ами бяхте на хранилка, ето там бяхте. Откак дойде Сираков за хубаво или за лошо хранилката приключи, той даже още Божков я приключи.
Това, че Сираков е некадърен, не означава, че пиявиците смукали години наред от парашутистите на Боко са точни хора.
Пепи Ганев като е толкова принципен да беше изкарал една справка на задълженията към НАП, за да се види кой е трупал задълженията и да му де търси отговорност. Кой не е плащал ДДС, кой не внасял осигуровки. А тя каква стана? Всичко е пито платено.
Дали съм ниска, висока, полувисока топка оставям да преценят хората, които ме познават.
От теб в този форум съм видял само самоизтъкване и тупане в гърдите как си по-голям левскар от другите и честно казано взе да ми идва в повече.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!