TristaNNN написа:Организираните и сега били готови да приемат тирето?![]()
![]()
Да, ве, може, ама ако визирате 15-16 годишните с хилавите бръснати ръчички и крачета в Б.
Ъхъ, те затова хич ги нямаше на мачовете на титиевото баскет гмо, докато Златев даваше кинти. Че даже и почетна обиколко имаше с една титла на гмо-то на нашия стадион. Не съди по себе си - ти си друга бира, но твоите сздруженци ще си припознаят одма, като стой та гледай.
Реално, има битки, които можеш да водиш, и битки, в които можеш просто да изгориш, за да светиш. Е, явно Мъри не иска да е второто и не мисля, че има нормален човек, който да го обвини, че не иска да прави революция (щото това си е революция) още повече като се видя, че зад себе си има шепа хора - сздруженците са сол ташаци на Бх, а байчовците са солташаци на Милото, дето е солташак на БХ. Искаш алтернатива - нямааааа. Затова пас и от мен - заведох семейството в Гардаленд и съм доволен, сега с недарението до края на година ще сменя климатика в хола с Тошиба дайсейкай 9 и пак ще съм доволен. Е, малко ще ме е срам от себе си, но щом другите, дето трябва да ги е в пъти повече срам, гледат само да уредят децата си на работа в Палмите, на мен що пък да ми пука особено,
Благодаря на най-милото Мило и си пожелавам никога повече да не чуя името му - апатията е по-лоша и от омразата