Боримиров преди да обяснява каквото и да било първо да се отчете какво е свършил когато беше назначен за шев на школата. Преди години представи презентация за нейното развитие. Да обясни какво свършил и защо школата е ялова и няма качество.
Докато необразовани физкултурници са началници в клуба Левски няма да прокопса, нито школата.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Костов изглежда тежко ръбат и май не е много прикрит...казва си човека директно, но изглежда се напряга, че трябва да се обяснява, не му допада и си личи! Това ми казва езика на тялото му като го гледах, интересно, че не говори за трансфери, а иска да опознае играчите първо...това ми допада, комисионерите почват с голяма селекция и фанфари.
-
- Контакти:
koisa написа:Serafim написа:Ами кажете ми по-постоянен българин, вътрешен халф, от Кърстев? Един Чочев. Друг? 56 мача 12 гола 11 асистенции за Левски.
Момчето израсна супер много, като футболист, с интерес ще следя кариерата му.
С едно от най-слабите центрирания при фалове и корнери.
Е факт, на статични не сме опасни. Не зависи само от центрирането. Да не се окаже, че пък Цанко, който отговаряше за това има и той вина...
Млади приятели,
Вие къде сте виждали директор да работи, че да се отчита какво е свършил. Директорите са за това да си приписват заслугите на подчинените. Затова всички драпат да станат такива. Бербо няма да го коментирам.
Вие къде сте виждали директор да работи, че да се отчита какво е свършил. Директорите са за това да си приписват заслугите на подчинените. Затова всички драпат да станат такива. Бербо няма да го коментирам.
NOMER14 написа:Млади приятели,
И аз това се чудя, сигурно са го виждали в Барса, Реал, Байерн, Сити, Челси, Ливърпул, Юнайтед и т.н., там всеки ден пускат отчети за всичко.
mikata написа:И халфове поне двама ще трябват.
Привлеченият правилно и гордо Олдър, който подписа с ПФК Левски за 3 години е тренирал вчера. Той и Митков стигат. Целта е само заместник на Бари.
- metodito
- Контакти:
scooool написа:Костов изглежда тежко ръбат и май не е много прикрит...казва си човека директно, но изглежда се напряга, че трябва да се обяснява, не му допада и си личи! Това ми казва езика на тялото му като го гледах, интересно, че не говори за трансфери, а иска да опознае играчите първо...това ми допада, комисионерите почват с голяма селекция и фанфари.
Именно зли приказки за комисионерство имаше когато беше и в "Ботев" и в "Левски".
- metodito
- Контакти:
1914.1902 написа:vlong написа:Национал ли е,национал е.Значи е добър за Бг отбор,особено пък за без пари.
Да играеш в националният тим на България означава, че си силен ли?
Ами принципно това трябва да важи за всеки национален отбор, но в БФС Юнайтед е мааалко по-различно. На позицията вътрешен халф не поставяш Чочев, който е във върхова форма и то втори сезон, а вземаш един несретник от втора еврейска лига или някой си там. Слагаш за девятка задължително някаква тапа и добавяш "млад талант" на 25, на който трябва да му уредим трансфер.
metodito написа:scooool написа:Костов изглежда тежко ръбат и май не е много прикрит...казва си човека директно, но изглежда се напряга, че трябва да се обяснява, не му допада и си личи! Това ми казва езика на тялото му като го гледах, интересно, че не говори за трансфери, а иска да опознае играчите първо...това ми допада, комисионерите почват с голяма селекция и фанфари.
Именно зли приказки за комисионерство имаше когато беше и в "Ботев" и в "Левски".
Да се надяваме, че са само слухове и идеята е да го изгонят от старите му работни места! За нашия престоя откровенно се говори, че ги е пукал от тактика и тренировки и са му наказани ските! Ще видим, не се среща често треньор който си признава, че напрежението му е дошло в повече и да не говори за селекция.... Странна птица е!
- metodito
- Контакти:
Без съмнение е странна птица. Иска ми се да не оправдае очакванията ми към него. Ще видим. При предния си престой той имаше учудващо за мен фенско доверие.
Знам за тези приказки, но не ги вярвам.
Само да вметна и че не вярвах на приказките как Гонзо се е месил в работата на онзи злощастен испанец. А на тръгване лично Мурсия го призна. Така че не вярвам, че са го сготвили, но допускам, че е и възможно.
Знам за тези приказки, но не ги вярвам.
Само да вметна и че не вярвах на приказките как Гонзо се е месил в работата на онзи злощастен испанец. А на тръгване лично Мурсия го призна. Така че не вярвам, че са го сготвили, но допускам, че е и възможно.