Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
ReBorn1982
Re: Тема за политика - Свят
Белият господар не ги е ловил, някой друг ги е ловил и продавал за роби на белите. И тоя някой е с доста тъмен цвят на кожата.
Да бе, да. И не е колонизирал земите им. Баш белите са ги мачкали и поробвали. Кинг Леополд кви ги е вършил в (белгийско) Конго...бедна ви е фантазията. Трябваше да се родите негри в Африка в 19 век или по-рано, да видим кого щяхте да обвинявате. 
-
ReBorn1982
Значи самите негри в Африка практикуват робовладелство. Част от негрите робуват на други негри, а друга част негрите ги продават на белите. Ако си мислиш, че белият човек е ходел да ловува черни из пустините и горите на Африка, жестоко се лъжеш. Самите черни са се ловяли едни други, имало е пазари на роби по пристанищата и там са продавали "събратята" си .... но тая част от историята се премълчава, щото ще излезе, че черните не са хич толкова невинни, важното е белият човек да е виновен за всичко.
ReBorn1982 написа:Soulen написа:ReBorn1982 написа:То стратегията е проста:
1. Право на кандидатстване за право на убежище, на социални помощи и т.н., да имат само легално влезли в ЕС хора
2. Всеки нелегално влязъл няма право на нищо, освен на шут в гъза и обратно на майната си.
3. Стрелба на месо по границите
Точка 3 гарантирано ще реши проблема точно за не повече от 1-2 месеца ..... 2-3 кървави бани с нашественици и много бързо ще им мине меракът на останалите изроди да се пробват.
Последното дори държава като Русия не може да го направи, някакви фантазии са това. Само Китай биха действали по този начин.
Ами тогава ще се самозатрием. Изборът е сведен до те или ние. Всякакви дрънканици за толерантност, интеграция и прочее нео марксистки екскременти са чиста утопия. В джунглата по-силният изяжда по-слабия, а тези диваци живеят според законите на джунглата. Те виждат, че европейците са слаби и тъпи, и прииждат на талази. И носят Африка и Азия със себе си ....
В грешка си. Те могат без нас, но ние без тях не.
Простата математика показва отрицателен прираст. Бялата раса е обречена, ако не се омеши с другите или не живее с останалите заедно. Ако искаме да има кой да плаща пенсии след време, трябват диваци, които никой няма да им плаща пенсии на тях след време като влизат и работят нелегално. Това за мен е и схемата с помощите. Германия може да си позволи да им раздава сега помощи, за сметка на това, че пенсии няма да видят.
Така, че бъдещето на Европа е Африка и Азия, просто няма никакъв друг вариант. Тука няма политическа воля да бъдат накарани да живеят като европейци.
Вече писах, това е проблем дори на държави като Турция и Русия. Просто няма хора. Варианта е да се обърнат към Албанци, както го направиха Швейцария. Без албанците, държавата им би била доста по-зле дори за спорт като говорим.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
-
ReBorn1982
Не, не ме разбирай погрешно. Няма нищо лошо в миграцията. Но когато е законна. Има толкова начини да набираш хора за работа из бедните държави в Африка и Азия, така ще вкарваш легално хора, които ще допринасят и ще са полезни, а няма да източват социалните системи и да вършат престъпления.
Това, което върши Европа в момента, е самоубийства. Тя не вкарва работна ръка, вкарва основно диви същества, които само създават проблеми, а не ги решават.
Това, което върши Европа в момента, е самоубийства. Тя не вкарва работна ръка, вкарва основно диви същества, които само създават проблеми, а не ги решават.
ReBorn1982 написа:Не, не ме разбирай погрешно. Няма нищо лошо в миграцията. Но когато е законна. Има толкова начини да набираш хора за работа из бедните държави в Африка и Азия, така ще вкарваш легално хора, които ще допринасят и ще са полезни, а няма да източват социалните системи и да вършат престъпления.
Тук по морето вече се вкарват и непалци и индийци за работа,след като минахме през киргизи и казахстанци,които бяха след виатнамци ,турци и украйнци!Обаче се искат по 100 документа за да се даде виза за работа и то по строго определен начин и място за работа!
Това което върши Европа не е да си оправя работната ръка!
-
ReBorn1982
https://www.kurir.rs/planeta/4182958/pokusaj-otmice-deteta-u-francuskoj
Съжалявам, че е от сръбски сайт, но си пуснете видеото по-долу. Случката е от Франция, вижте как черната маймуна блъска на земята бабата и внучето, просто гнусна работа. Е такива изроди влизат всеки ден в Европа. Дори и децата не жалят ...
Съжалявам, че е от сръбски сайт, но си пуснете видеото по-долу. Случката е от Франция, вижте как черната маймуна блъска на земята бабата и внучето, просто гнусна работа. Е такива изроди влизат всеки ден в Европа. Дори и децата не жалят ...
Няма значение дали е имало черни нагаждачи, които са участвали процеса. Ако не са дошли белите за точно тая цел в Африка, нямало е да има и черни нагаждачи (посредници) към обстановката, т.е. тарикати каквито има във всяка етническа група, общност, нация и днес. То и евреи има, които са предавали на германците други евреи, пък тях не са ги пипали, т.е. холокоста не е бил за всички евреи - имало е и недокоснати. Същата работа с негрите посредници в Африка преди няколко века. Аз говоря като цяло. А иначе дали някой приписва на тебе някаква вина е отделен въпрос. На тебе никой нищо не е приписал, ама ти като си чувствителен като някое дете си е твой проблем. На мен не ми пука кой за какво иска да ме обвини, щото съм непукист. Ей оня ден по центъра на моя град мина една черна двойка, казах на компанията около мене - "я вижте какви интересни маймунки минават", и толкоз. 
-
ReBorn1982
Никакви нагаждачи няма, негрите от време оно още си се ловят едни други и се ползват за роби. Още преди да дойдат белите. Робовладелството е вкоренено в бита им. Арабите също са вземали черни роби, ама за разлика от тъпия бял човек, нямат никакво намерение да се самоунищожават заради миналото си.
Казвам ти че няма какво да оправдаваш белите или да се обясняваш на някого като ученичка що са го правели. Същата работа като сега испанци и португалци да се оправдават за колонизирането на Америките и избиването на голяма част от коренното население. Така че в случая ти си тоя дето вади от 9 кладенеца вода, за нещо което се е случило преди векове, а аз си го местя в другия крачол. Ама ти като си толкова обсебен и фиксиран по някои теми си е твой проблем, не е нужно да занимаваш другите с обсесиите си. Правели са го белите и толкоз, както и колонизирането на територии в Африка и Америките. Обаче нещо не съм видял сега някой испанец и португалец да отиде там и да коленичи пред местните недоизбити индианци и да им се извинява. 
Всички тези неща са се случили и това е - финито капито. Както и аз не изисквам сега някой турчин да ми се извинява за нещо си отпреди. Миналото заминало. Точка.
Всички тези неща са се случили и това е - финито капито. Както и аз не изисквам сега някой турчин да ми се извинява за нещо си отпреди. Миналото заминало. Точка.