„ПФК Левски“ се раздели с Анте Блажевич. Договорът между клуба и футболиста бе прекратен по взаимно съгласие.
„ПФК Левски“ пожелава на Анте Блажевич много здраве, лични и професионални успехи.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Калоян Стрински - юноша на Левски преминава в числото ???????? Ето как се управлява школата на Левски.
- metodito
- Контакти:
realno написа:"Несретниците" нигерийци или Роналдо останаха висока летва дори за нашите вечното млади таланти. Например един талант е резерва в Спартак Варна, други се мъчат в Арда, трети някъде другаде. А резервата в Етър Кордоба се оказа класа за разлика от някои наши национали, а за Сунберг няма смисъл да говорим.
Спомняш ли си Обертан как оставяше след тренировка и тренираше допълнително за разлика от нашите "ов", които бързаха да живеят? Липсва това отдаване на нашите млека. Проблема е както в школата , така и главата им. Няма кой да им втълпи, че ако искат да успеят трябват лишения и жертви. Но нашите "таланти" искат хем да успеят, хем да осъмват в дискотеките. Няма как да стане. Докато не се смени чипа в главите им всякакви несретници ще са по - добри от тях. А Левски привлича несретници, защото нашите млека възпитани от физкултурници са още по - големи несретници. Излизането от този омагьосан кръг е създаването на качество от школата от истински методисти . А те струват пари. Компромисите ни обричат на посредственост.
Помня Обертан. Как направи едно нищо в "Левски". Това си спомням.
Относно другото, realno, пак ти казвам. Ти не си ги гледал в цели мачове. То никой не ги е гледал в цели мачове. Освен с Лудогорец. И друго ще повторя - да, трябва да сменим чипа, но не това, което казваш, а друго. Трябва да заложим на българското. И във футбола и във всичко. Това е рецептата не само да оцелеем, но и да успеем. Няма друг начин. От години вече вървим точно в обратната посока. И какво? Нали знаеш как се казва на човек, който извършва едно и също действие многократно и очаква различен резултат?
- metodito
- Контакти:
Това с омразата/непоносимостта и погнусата към всичко българско е страшно противна тенденция. Не знам на кой му щукна тая идиотия. Знам точно профила на хората, които я разпространяват и за съжаление - на тези, които вярват, попиват, попиват глупости. Първите са ми противни, към вторите изпитвам съжаление. Да, има орисия, съдба, карма. Когато не вървиш по своя път, а искаш да следваш чужди, ще си го получаваш с 200 в дуп***рата.
metodito как ще заложим на Българското. Добряците отиват или в числото или в Пловдив а някои избират така мразеният Илиев в Черно Море заради развитието. Онези куците ги видяхме в Септември как го изпаднаха. Плюс това великата ни публика ще ги разкъса след 3-4 слаби мача.. Само Българи отиваме на 7-8 място с късмет. Чао Европа чао купа. Трябва ни един Камбуров и един Чочев ама не се виждат...
- metodito
- Контакти:
Вълчан написа:metodito как ще заложим на Българското. Добряците отиват или в числото или в Пловдив а някои избират така мразеният Илиев в Черно Море заради развитието. Онези куците ги видяхме в Септември как го изпаднаха. Плюс това великата ни публика ще ги разкъса след 3-4 слаби мача.. Само Българи отиваме на 7-8 място с късмет. Чао Европа чао купа. Трябва ни един Камбуров и един Чочев ама не се виждат...
Не мисля така. Мисля, че повечето хора на стадиона ще се радват (тези пред телевизорите няма значение). Ами, как е било "преди". Появява се нещо добро и ЦСКА (RIP) и "Левски" го взема. Е, сега ще трябва да се изтръскат. Ама сиренцето вече е с пари. Веднага се сещам за няколко имена, които искам да видя в "Левски". Като Чочев, като онова момче от примаверата на Интер (Милано). Страшно ми допадна. Миланов. Краев Мъри го изгради като много кадърен дефанзивен халф. Филипао. Братята Христови отдавна искам в "Левски". Дълги години исках и Карагарен, но вече е на 30... Илия Груев супер ми допадна. Е, една подобна селекция, плюс Сонко, Уелтън, Рикардиньо и Цунами ще е мамата си и пари, но пък не виждам и Луноходец със съдиите как биха ни спрели. И разбира се качествен треньор. Не казвам Мъри. А може и Мъри. Със сигурност да е някой различен от обичайните лузъри.
-
- Контакти:
metodito написа:Вълчан написа:metodito как ще заложим на Българското. Добряците отиват или в числото или в Пловдив а някои избират така мразеният Илиев в Черно Море заради развитието. Онези куците ги видяхме в Септември как го изпаднаха. Плюс това великата ни публика ще ги разкъса след 3-4 слаби мача.. Само Българи отиваме на 7-8 място с късмет. Чао Европа чао купа. Трябва ни един Камбуров и един Чочев ама не се виждат...
Не мисля така. Мисля, че повечето хора на стадиона ще се радват (тези пред телевизорите няма значение). Ами, как е било "преди". Появява се нещо добро и ЦСКА (RIP) и "Левски" го взема. Е, сега ще трябва да се изтръскат. Ама сиренцето вече е с пари. Веднага се сещам за няколко имена, които искам да видя в "Левски". Като Чочев, като онова момче от примаверата на Интер (Милано). Страшно ми допадна. Миланов. Краев Мъри го изгради като много кадърен дефанзивен халф. Филипао. Братята Христови отдавна искам в "Левски". Дълги години исках и Карагарен, но вече е на 30... Илия Груев супер ми допадна. Е, една подобна селекция, плюс Сонко, Уелтън, Рикардиньо и Цунами ще е мамата си и пари, но пък не виждам и Луноходец със съдиите как биха ни спрели. И разбира се качествен треньор. Не казвам Мъри. А може и Мъри. Със сигурност да е някой различен от обичайните лузъри.
Ама човек, Чочев от ЦСКА отива в Палермо, момчето от Интер е там от 17 годишен, братя Христови са футболисти за Серия Б/Ц, а като ги видя колко са дървени и как играят за националния и ми прилошава, Груев е със 60 мача за Вердер в първа и втора Бундеслига...
Тоя патриотизъм само заради принципа е безсмислен. И веднага ще кажете защо Роналдо вместо Марин? Марин в мачовете, в които е играл за Левски е същата муха без глава, като бразилеца. Истината е такава обаче, че Роналдо при добро представяне ще бъде продаден за два пъти повече пари от Марин.
А други като него получиха много шанс - Бождар Краев, Детелинов, Ст. Иванов и кариерите на всички са в 9-та глуха.
Сега гледам сухата статистика - Роналдо за един сезон има 41 мача, 5 гола и 7 асистенции във всичките турнири, в които е участвал.
Марин за 4 години има 96 мача, 13 гола и 4 асистенции. Имат абсолютно еднакви минути игрово време.
1914.1902 написа:........
Специално го изрових - изоставане от първия
2022/23 - 20 точки след 30 кръга, 24 точки след 35
2021/22 - 24 точки след 26 кръга, 27 точки след 31
2020/21 - 36 точки след 26 кръга (втора осмица), 29 точки след 32 (играем с кръг повече от шампиона и сме във втората осмица, ерго не е релевантно)
2019/20 - 13 точки след 26 кръга, 19 точки след 31
2018/19 - 8 точки след 26 кръга, 13 точки след 36
2017/18 - 16 точки след 26 кръга, 24 точки след 36
2016/17 - 16 точки след 26 кръга, 20 точки след 36
2015/16 - 14 точки след 32 кръга (тук стана заверата с Литекс)
2014/15 - 13 точки след 22 кръга (втора осмица), 7 точки след 32 (играли сме с шматките от втората осмица и не е релевантно)
2013/14 - 14 точки след 26 кръга, 22 точки след 38
2012/13 - 1 точка след 30 кръга, когато станахме Щампиони с везалката
.........
Резил след резил. Какви пари за заплати за треньори и играчи са дадени в този период?
2018/19 сме почвали с 1-2 българи - Горанов и Костов.
- metodito
- Контакти:
Serafim написа:[
Ама човек, Чочев от ЦСКА отива в Палермо, момчето от Интер е там от 17 годишен, братя Христови са футболисти за Серия Б/Ц, а като ги видя колко са дървени и как играят за националния и ми прилошава, Груев е със 60 мача за Вердер в първа и втора Бундеслига...
Тоя патриотизъм само заради принципа е безсмислен. И веднага ще кажете защо Роналдо вместо Марин? Марин в мачовете, в които е играл за Левски е същата муха без глава, като бразилеца. Истината е такава обаче, че Роналдо при добро представяне ще бъде продаден за два пъти повече пари от Марин.
А други като него получиха много шанс - Бождар Краев, Детелинов, Ст. Иванов и кариерите на всички са в 9-та глуха.
Сега гледам сухата статистика - Роналдо за един сезон има 41 мача, 5 гола и 7 асистенции във всичките турнири, в които е участвал.
Марин за 4 години има 96 мача, 13 гола и 4 асистенции. Имат абсолютно еднакви минути игрово време.
Преди "Левски" и ЦСКА (RIP) са вземали почти без пари най-доброто от провинцията и са били отбори на ниво както балканско, така и на европейско (особено умрелото).
Не е патриотизъм просто. А и аз не се считам за патриот (не съм направил нищо за родината си, че да се нарека такъв). Става дума за малките детайли, като комуникация, сплотеност на колектива (помним по времето на Роси - супер играчи, като единици, взети поотделно, никакъв колектив, отровена атмосфера). Отделно е национала и тъ нъ. Четирима чужденци в титулярния състав е напълно достатъчно - Цунами, Уелтън, Сонко и Петрис, примерно. На тея четиримата бг еквиваленти не мисля, че може да намерим.
След Правилото Босман европейският клубен футбол вече не е същият.