Мача С ''Виктория Бранещи'' На Тича?!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: Мача С ''Виктория Бранещи'' На Тича?!

Мнениеот Veso1913 » 20 фев 2010 21:54

Sagittarius написа:Мачът беше много приятен за окото.Черно Море игра много бърз футбол,страхотен мач на Тошко Колев,който намира формата си-скорост,феноменална техника и демараж остави румънците само като странични наблюдатели на неговите рейдове по двете крила 8-) .Чудесно представяне и на Адемар,който явно наистина е имал болежки предния полусезон и не знам кой го определи като бавен...много бърз е,с техника и борбен,лесно отнема топката.Дани Димов вижда много добре играта и движеше всичко целия мач.Ратников лепи топкта за краката си,техниката му е добра,много тънки пасове дава и определено е над нивото на Аврамов например,който не ме впечатли особено.Велизар трябва да обърне внимания на новия Сашо,прекалено често оголва зоната си и всички опасности бяха през него докато се беше забравил в атака.Но много съм доволен от Тошко,Дани Димов,Ратников и Адемар-това са играчите ни с най-очевиден напредък(Ратников е нов де).

Добър анализ!Само да добавя няколко думи и аз.Адемар не беше бавен,ами го използваха като бек,а той е халф-крило.Бая разлика има.Два мача на тази позиция и разкри възможностите си.Второто полувреме го върна на бека и като с магия изчезна от играта.Ратников е научен да играе с едно докосване,играе с вдигната глава и е достатъчно бърз.Мисля че заради него трябва Вили да мисли нова схема.За да може да играе заедно с Жорката/малко се дублират като качества/ще трябва промяна.Иначе впечатлява с бързина на мисълта и отиграването на топката+остър и отсечен удар.Новия Сашо като оголваше зоната се получи само един проблем.По лошото е,че допусна 3/три/типични за бек грешки,което не е добре.И трите бяха голови опасности.Не мога да разбера,как ще пусне топката зад гърба си и ще остави нападателя да го надбяга.За справка,толкова нехаресвания Мишо,никога не допскаше топката зад гърба си,камо ли нападател.Но това са тактическ грешки и е работа на треньора да ги види и да ги изчисти.Аврамов беше много слаб.Не знам дали от притеснение или нещо друго,но дано да не е от неможене.За Дани Димов-чудих се дълго на кого от нашите големи играчи от миналото да го оприлича и ...Най-доброто от Барона и Бъка.Просто нямам думи за това момче.Имаме играч който ще играе с успех в голям отбор.Това момче е невероятно.Ще напиша нещо с големи букви.НЯМА ТАКЪВ ИГРАЧ В БЪЛГАРСКОТО ПЪРВЕНСТВО!!!Еднакво полезен в двете фази на играта.Почти безгрешен.Тошко ме изненада много приятно.За първи път го виждам в такава светлина.Предполагам че се дължи на Велизар.Познава му качествата найдобре и го използва там където е най-силен.Останалите се представиха много добре с едно изключение.Няма да му спомена името,зщото е всеобщ любимец и се надявам за тази изключително лоша игра да си има обективни причини.Никога не съм го виждал така трагичен.Дано бързо влезе във форма.А Заков просто трябва да се сработи с халфовете,защото от неразбиране изтърваха поне 2-3 гола,а иначе индивидуални качества определено има.Божилов е супер таран.От времето на Иван Петров не бях гледал такова явно превъзходство във въздуха.Ще стане!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 20 фев 2010 22:09

Божилов е добър, трябва му време да свикне както отбора с него, така и той с новите си съотборници, отдавна не сме играли с висок нападател, който умее основно да играе много добре с глава, в една от контролите в Алебна ми направи много по-добро впечатление, за разлика от Ратников, който се представи тогава слабо, но пък в днешната контрола си смениха местата, така че не си правете заключения от една контрола, в мачовете ще се види, може и да им трябва време докато се сработят, Аврамов засега разочарова, но и за него не трябва да прибързваме със заключенията, според мен може много повече, но явно му се е отразило това, че почти година не е играл в А група, Сашо-бека наистина трябва повече да внимава, когато атакува, да не оставя големи пространсва в зоната си, иначе няма грешка, много добър футболист

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 21 фев 2010 00:10

Божилов е не просто добър,той е страхотен нападател,но просто силата му не е в спринтове и демаражи,където Миро Манолов е просто най-добрия в България,а няма как да искаме от тромавия Божилов да пресира както го прави Миро.Но Божилов на втория етаж е 10 по 10-балната с-ма и сваля всяка топка,той спечели всеки въздушен двубой и всеки силов такъв.Типичния таран от който се нуждаехме и точно на Божилов ще се разчита в атака докато Миро се оправи.Колкото до Дани Димов - аз ви казах момчета-това ще е голямата звезда на Морето и България.Дани Димов е невероятен халф покриващ целия периметър на терена,печелещ средата,градящ всяка атака,чудесен поглед над играта,страхотни дълги пасове по ширината на терена и зад гърба на защитата,здрава тупалка и чудесен на втория етаж,печелещ единоборствата до едно....какво да кажем?Расте с всеки мач и от видяното днес - просто диригента на отбора,моторът и ключовата фигура.Пак ще повторя - гарнирано с лидерския му характер и упоритост - това ще е лидерът на Черно Море съвсем скоро и ако го повикат в Национала няма да е грешка,такъв играч България няма,за нас пък да не говорим,той е същинска изгряваща звезда.Бъдещето му е много много голямо и дано се развие на 100%,виждам го в Англия след години,където стила е точно по неговия вкус.Важното е,че и Тошко пое нагоре,защото таланта му не е по-малък от този на Дани,но времето прекарано на пейката при Мастиката си каза думата есена,но се надявам Велизар да го наложи като основна фигура по фланговете.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 21 фев 2010 00:11

Ticha написа:Аз бих сложил и Ели Маркес в стартовия състав, особено при гостуванията, за да се използва бързината му при контраатаките. Жалко че е наказан за първите 2 мача, а освен това се и контузи. Много отсъстващи станаха и все в офанзивната част от играта...

Не се тревожи, приятел ( не, че и на мен не ми се е свило сърцето поради отсъствието на Миро и Юруков ) все пак тази година за пръв път от доста време направихме що годе добра селекция. Сега имаме Божилов, Аврамов, Ратников и Сашко ( Берое ). Стрелеца се изказа много точно за Божилов. Просто ние от години играем без таран, та сме забравили неговите функции, но мисля, че много скоро ще оценим присъствието му на терена. За Ратников какво да кажа - не шлифован диамант. Смятам, че още Черноморец ще го разберат. Мисля, че и Аврамов и новия Сашко скоро ще ни покажат много положителни неща от възможностите си. А за Адемар просто само ще допълня - крило, каквото сме нямали от времето на Георги Кондов. Пу да не му е уруки на Морето, ама ми се струва, че тази година ще сме свидетели на нашествие по терените на този велик и заслужил тим Черно море.
Ае моряциииии!!!!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 21 фев 2010 00:19

Зеления,абсолютно подкрепям за Ратников.Днес казах на двама приятели още там - маниери и външен вид досущ като Лука Модрич :mrgreen: .Майтап няма,но такива тънки пасове и техника...само Кривия е правил така,че с едно докосване и бутане на топката противника просто да се чуди какво точно става и да е матиран с един пас,да прибавим и,че Ратников е страшно бърз в краката и в мисълта...както казваш - пу да не му е уроки,но като се събраха второто полувреме на терена с когото трябва,като излезе по-бавния в мисленето и играенето Борносузов всички видяхме какво се получи на терена и как излеждахме...без изобщо да се напъваме,просто цъкахме 8-)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 21 фев 2010 00:32

Sagittarius написа:Зеления,абсолютно подкрепям за Ратников.Днес казах на двама приятели още там - маниери и външен вид досущ като Лука Модрич :mrgreen: .Майтап няма,но такива тънки пасове и техника...само Кривия е правил така,че с едно докосване и бутане на топката противника просто да се чуди какво точно става и да е матиран с един пас,да прибавим и,че Ратников е страшно бърз в краката и в мисълта...както казваш - пу да не му е уроки,но като се събраха второто полувреме на терена с когото трябва,като излезе по-бавния в мисленето и играенето Борносузов всички видяхме какво се получи на терена и как излеждахме...без изобщо да се напъваме,просто цъкахме 8-)

Така е. Борносузов ще ни е необходим в моментите, когато се налага да забавяме играта и да доиграваме като пазим резултата. Но когато трябва да налагаме своята воля и да реализираме - състава (почти) от второто полувреме.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 21 фев 2010 00:39

Предпочитам 4-5-1 пред 4-4-2..ако играем 4-4-2 с Божилов и Манолов в много от моментите Божилов ще е изолиран от играта..а и имаме дооста качествени халфове..3-5-2 може би но тогава бързите крила ще ни развинтват по фланга..в край на сметка системата е много важна ноо не е всичко..с много движение по терена и преса (тотален футбол) ще мачкаме но затова ни трябва много добра физическа подготовка надявам се да сме я направили..

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 21 фев 2010 10:41

До мача с ЧЦ Бс на 01.03/понеделник/ имат 9 дена. Могат спокойно още една контрола да изиграят -например в сряда -24.02 :idea:

Върни се в “Черно море”