NBA Regular Season 22-23

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: NBA Regular Season 22-23

Мнениеот Drunken_Master » 17 юни 2023 09:49

ReBorn1982 написа:
Drunken_Master написа:
Buck32 написа:
Drunken_Master написа:Брато, под "постигане на нещо", говоря за успехи като влизане в плейофите. ПОНЕ!
Масова лоботомия в това София, даеба мааму...

Тоест десетократното увеличение на инвестицията не се брои? Всички трябва да си съобразяват преценките с теб.

Ами аз какво да направя, че не ме разбираш?
От 2010-та е поел диригентската палка там. Това са цели 14 сезона начело на тима. За тия 14 сезона има точно 3 участия в плейофите и не е печелил дори първи кръг. Даже в първите две участия няма дори победа в плейофите.
Това си е ебахти провала отвсякъде...

Нещо позитивно е драфтването на играч от калибъра на Кемба Уокър и малкият Бол. Това все пак е някакво постижение.

Айде пак омразата към Джордан .... на кого му пука какво направил като собственик ??! На никого, само ти си търсиш поредния повод да го оплюеш.

Всички помнят и ще помнят Джордан заради това, което беше като играч. Какъв бейзболист бил, какъв собственик бил, какъв хазартаджия ..... само ти се ровиш в тия глупости.

Що пък да е "омраза"? За 14 сезона не си минал дори първи кръг и имаш едва три представяния в плейофите. Как да го нарека това, ако не е пълен провал...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 17 юни 2023 10:06

Плеймейкърът на Мемфис Гризлис Джа Морант ще отнесе наказание от 25 мача заради невъздържаното си поведение и поредните скандални случки, в които се забърка, съобщават водещите медии в Америка. Гардът на “гризлитата” си позволи отново да размахва пистолет на обществени места и въпреки че при първия подобен случай той се размина с дългосрочно наказание, сега от НБА са решили да вземат мерки спрямо поведението му.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 17 юни 2023 12:36

Купи ги за 180 милиона и ги продава за 3 милиарда. Гений.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 17 юни 2023 13:18

kingofpop написа:Само аз ли не мога да го харесам Йокич...... :D :D прекалено скучен ми е тоя човек, буквално като статуя винаги с каменно лице и не изразява никаква емоция. Да, ясно е че носи Денвър на гърба си, но аз чисто като неутрален не виждам грам харизма в това момче, може би защото обичам спортисти като цяло, които са по-първосигнални и по-често показват някакви емоции по време на мачовете. Той всеки мач е с една и съща физионимия, друго си е Ноле или Леброн да се ядосат и да направят нещо нестандартно, да вдигнат градусите така да се каже :D :D

Иначе тоя финал беше най-скучният може би в историята на НБА. Още преди първия мач се знаеше всичко, никаква тръпка или изненада.

Ебати дебила.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 17 юни 2023 15:01

Drunken_Master написа:Що пък да е "омраза"? За 14 сезона не си минал дори първи кръг и имаш едва три представяния в плейофите. Как да го нарека това, ако не е пълен провал...

Не че ми пука как се представят, ама те щото преди Джордан са постигнали нещо повече ..... тоя тим си е бил винаги слабак.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 17 юни 2023 19:46

Милуоки и Маями се интересуват от от Б. Бийл докато Вашингтон били склонни да го трейдват.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 18 юни 2023 17:36

Жените на Унгария и Сърбия правят много добър мач. Има някоя друга пуканка за оправяне! :D
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Respect

Мнениеот miro_rz » 18 юни 2023 19:33

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 юни 2023 08:15

Бийл във Финикс за СР3, Шамет и някакви втори кръг пикове. Бахти тъпата сделка за всички, честно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 19 юни 2023 08:52

rhaegar написа:Бийл във Финикс за СР3, Шамет и някакви втори кръг пикове. Бахти тъпата сделка за всички, честно.

Уизардс ги тегли към нещо като ребилд, отървават се от договор 4г/207 мил. Крис Пол ще го изтърпят една година или по-късно и него ще го трейднат. Финикс не ги знам как ще я карат с 4 макс и (най-вероятно) 10 минимални. За тях наистина е тъпа сделка, ама имали бол пари... :mrgreen:

Върни се в “Архив”