Само аз ли не мога да го харесам Йокич...... :D :D прекалено скучен ми е тоя човек, буквално като статуя винаги с каменно лице и не изразява никаква емоция. Да, ясно е че носи Денвър на гърба си, но аз чисто като неутрален не виждам грам харизма в това момче, може би защото обичам спортисти като цяло, които са по-първосигнални и по-често показват някакви емоции по време на мачовете. Той всеки мач е с една и съща физионимия, друго си е Ноле или Леброн да се ядосат и да направят нещо нестандартно, да вдигнат градусите така да се каже :D :D
Иначе тоя финал беше най-скучният може би в историята на НБА. Още преди първия мач се знаеше всичко, никаква тръпка или изненада.
NBA Regular Season 22-23
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA Regular Season 22-23
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- Drunken_Master
- Контакти:
Buck32 написа:Drunken_Master написа:И какво постигна с тях? Нищо... Пол хвана ли го поне, когато играеше за тях? Че не ми се проверява...
Ей, процъфтява това Русе - 2,7 милиарда долара са нищо![]()
Пол не го хвана - тогава бяха Бобкетс
Брато, под "постигане на нещо", говоря за успехи като влизане в плейофите. ПОНЕ!
Масова лоботомия в това София, даеба мааму...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

kingofpop написа:Само аз ли не мога да го харесам Йокич...... :D :D прекалено скучен ми е тоя човек, буквално като статуя винаги с каменно лице и не изразява никаква емоция. Да, ясно е че носи Денвър на гърба си, но аз чисто като неутрален не виждам грам харизма в това момче, може би защото обичам спортисти като цяло, които са по-първосигнални и по-често показват някакви емоции по време на мачовете. Той всеки мач е с една и съща физионимия, друго си е Ноле или Леброн да се ядосат и да направят нещо нестандартно, да вдигнат градусите така да се каже :D:D
Е, сигурно не си само ти - няма човек, който да е харесван от всички. От друга страна съмишлениците ти не са много читави - Скип, Кендрик Пъркинс, но всеки си знае. Според мен преувеличаваш за това, колко е безстрастен, а си има и много добро чувство за хумор, но сигурно съм гледал други предавания с него. Пък да даваш за пример като искрени емоции пресметлив артист като Леброн е странно. Аз лично най-много харесвам Йокич заради пасовете и позитивната енергия към съотборниците. Иначе Денвър не са ми любимци, но заради се радвам на успеха им.
Drunken_Master написа:Брато, под "постигане на нещо", говоря за успехи като влизане в плейофите. ПОНЕ!
Тоест десетократното увеличение на инвестицията не се брои? Всички трябва да си съобразяват преценките с теб.
Съгласен съм, но мен ми е се тая дали са читави, важното да правят мача интересен по някакъв начин, да те държат пред екрана както се казва. Такова нещо в Йокич и в Денвър не съм видял, доста скучни са им мачовете. Но разбира се, всеки си има мнение. Живи и здрави да сме
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- Drunken_Master
- Контакти:
Buck32 написа:Drunken_Master написа:Брато, под "постигане на нещо", говоря за успехи като влизане в плейофите. ПОНЕ!
Тоест десетократното увеличение на инвестицията не се брои? Всички трябва да си съобразяват преценките с теб.
Ами аз какво да направя, че не ме разбираш?
От 2010-та е поел диригентската палка там. Това са цели 14 сезона начело на тима. За тия 14 сезона има точно 3 участия в плейофите и не е печелил дори първи кръг. Даже в първите две участия няма дори победа в плейофите.
Това си е ебахти провала отвсякъде...
Нещо позитивно е драфтването на играч от калибъра на Кемба Уокър и малкият Бол. Това все пак е някакво постижение.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

kingofpop написа: Живи и здрави да сме
Това е най-важното

П.П. За читавите - аз имах предвид Скип, Пърк и подобните като Ник Ронг, Макс Келерман и пр. А те самите мачове не ги правят интересни, по-скоро разнообразяват дискусиите.
Drunken_Master написа:Ами аз какво да направя, че не ме разбираш?
От 2010-та е поел диригентската палка там. Това са цели 14 сезона начело на тима. За тия 14 сезона има точно 3 участия в плейофите и не е печелил дори първи кръг. Даже в първите две участия няма дори победа в плейофите.
Нещо позитивно е драфтването на играч от калибъра на Кемба Уокър и малкият Бол. Това все пак е някакво постижение.
Разбирам те, просто не споделям мнението ти, но всеки от нас има право на свое. Не съм писал (като теб) за лоботомии.
-
То понеже харесвания от теб Федерер кипеше от емоции на корта ..... абсолютно изпразнено от емоции държане.
-
Drunken_Master написа:Buck32 написа:Drunken_Master написа:Брато, под "постигане на нещо", говоря за успехи като влизане в плейофите. ПОНЕ!
Ами аз какво да направя, че не ме разбираш?
Айде пак омразата към Джордан .... на кого му пука какво направил като собственик ??! На никого, само ти си търсиш поредния повод да го оплюеш.
Всички помнят и ще помнят Джордан заради това, което беше като играч. Какъв бейзболист бил, какъв собственик бил, какъв хазартаджия ..... само ти се ровиш в тия глупости.