Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот rhaegar » 15 юни 2023 10:55

1palq4o1 написа:
rhaegar написа:Тук съм съгласен с Тристан, включването в тия класации като начало идва от две неща-вижда се че млад футболист (под 20г) е титуляр в топ 5 отбор за страната си, бонус точки че е исторически гранд като Левски. После се вижда и че има не малко сухи мрежи в случая на вратаря и го считат за някакъв обещаващ талант. Да, това че е в подобна класация може да обърне вниманието на по-силни и богати отбори към него, но те няма да дойдат и да го купят само защото е в споменатата класация. Ще го гледат в няколко мача и с лекота ще си извадят същите заключения като повечето от нас.

Ето тук е разковничето.
Ако нещо не им привлече вниманието, няма и да го погледнат.
Дай Боже да се заинтересоват от него, пък може да харесат и някои от неговите съотборници. Ако ги купят - ползата ще е за всички.

Съгласен съм с това. Моята теза е че включването му в класацията като цяло е предимно плод на добри статистики и участие в мачовете. Контра аргумент на това че феновете го хулят, пък същевременно експертите го броят за страшен талант. Ние го гледаме във всеки мач и като фенове сме доста по-добре запознати с реалните му качества, които не винаги могат да се отразят точно от правещите тези класации.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 юни 2023 10:58

1914.1902 написа:
LoveAndPeace написа:Бизнес клубЪТ :lol: :lol: превъртя брояча 215 хиляди лева.
Всичко до което се докосне Мажоритаря става на тиква и без да е станало 00:00

Сдруженци колко събраха за повече от година и колко човека са в Сдружението?

Има ли още СЗдружение??!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 15 юни 2023 11:30

Аз пък се чудя за Пламен Андреев дали ще продължават да го налагат или ще се търси по опитен вратар.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 15 юни 2023 11:34

W84me написа:
1914.1902 написа:
LoveAndPeace написа:Бизнес клубЪТ :lol: :lol: превъртя брояча 215 хиляди лева.
Всичко до което се докосне Мажоритаря става на тиква и без да е станало 00:00

Сдруженци колко събраха за повече от година и колко човека са в Сдружението?

Има ли още СЗдружение??!

Над 30 000 члена има, които са се вдъхновили от идеите на Станимир Стоилов, Борис Касабов и Димитър Костадинов, защото само така може да копираме управлението на Реал Мадрид, Байерн Мюнхен и Барселона и да го приложим в ПФК Левски.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 15 юни 2023 11:40

Г-н Вуцов, какво се преобърна в Левски след напускането на Станимир Стоилов?

Не искам да казвам, защото не съм толкова запознат. Николай Костов ми е кум и му пожелавам успех. Дано може по някакъв начин да възроди нещата. Според мен в Левски се случиха много грешки. Една от най-големите ще кажа. Не може цяла година Пламен Андреев да е капитан на отбора. Лентата тежи, това е много важно нещо. Има си изисквания. Последният мач се случиха грешки, може би наказание, защото цяла година това се случва. Твърдя, че в Левски има много повече футболисти, които заслужават да носят ленатата. Ако беше Николай Михайлов на вратата, да. Но Андреев…Да ме извиняват всички, но това беше подигравка. Капитани на Левски са били какви ли не легенди и съм убеден, че някои се обръщат в гроба, а други, които са живи, се въртят и си казват, че това не е възможно. Знам, че има изисквания да си капитан – да бъдеш най-добрият, най-опитният или най-обединяващият. Капитанската лента на Левски е почти с ранг на министър на държавата. Не може да бъде цяла година на ръката на едно 18-годишно момче. На него това му тежше и накря направи грешки, за които не го обвинявам, но те се случиха.

tochavos написа:

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 15 юни 2023 11:51

Между другото новото вярно кученце на Наско, Боримитов бил разтрогнал с Анте, нещо което г-н. Иво не направил.
Дали ще има фанфари и хвалебствия към г-н. Боримиров от бившите му приятели :?

tochavos написа:

alstonfild
Контакти:

Мнениеот alstonfild » 15 юни 2023 12:40

Чета, че г-жа Раева пак е правила изявление относно решенията в Левски "https://dsport.bg/iliana-raeva-ilia-gruev-ne-e-otkazval-na-levski-zastoto-nikoi-ne-go-e-kanil-da-bade-trenor~121638.html#parent=section. Чудя се тя не е ли Президент на Българската федерация по художествена гимнастика или на футболния клуб Левски. Или решенията за клуба се обсъждат и вземат на масата на семейна вечеря!?
Извадки от жалбата на ЦСКА-София до съда в Лозана
"ЦСКА-София е юридическо лице, РАЗЛИЧНО от това, което съществуваше в София под името ЦСКА, но което впоследствие обяви фалит и престана да съществува."

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 15 юни 2023 12:48

Даже едно малко детенце успя да се добере до Сираков, защото знае къде се намира, но alstonfild е решил да чака отговори за управлението на Левски във форума. :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 юни 2023 12:51

Г-н Джапанки за 200 Ойро добре е заел медийното място на покойния си баща, освен което няма никакво друго място за сравнение между двамата, но е забравил да спомене, че въпросните капитани са били сини, та сини! Левскари още от деЦкия дом, сетне масово преминали през школата, рядко пропуснали мач на Герена и с много игрово време в Левски зад гърба си. Сега кой?
Но ако оставим настрана чувството за дълг на Овчата глава да оправя Левски по телвизора, то е редно да споменем, че в наши дни капитанът вече има по-затихващи функции, или поне така изглежда отстрани. Освен че пляска с ръце по терена и подвиква "Айде айде", освен че избира топка/поле, какво друго важно прави? Обединител и лидер? Добре, ама бразилците обичат да си се събират по бразилски за разходки и танци, родните играчи пък пафкат наргилета и мачкат силиконки в свои собствени компании, амуджите удрят чело в земята и имат свои си нрави. Та, вижте само клипчетата от летища, автобуси и пътувания - почти всички са нахлузили слушалките и си цъкат нещо по телефоните.
Според мен времената се промениха и с това и ролята на капитаните в един футболен отбор.
Е, освен ако не искаме да си смучем аргументи от пръстите в защита на Андреев или самодоволно да дриснем лекинко по Мъри.
Последна промяна от TristaNNN на 15 юни 2023 13:12, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

alstonfild
Контакти:

Мнениеот alstonfild » 15 юни 2023 13:03

1914.1902 написа:Даже едно малко детенце успя да се добере до Сираков, защото знае къде се намира, но alstonfild е решил да чака отговори за управлението на Левски във форума. :lol:

Съмнява ме, че даже и да се добера до него ще може да ми каже нещо за управлението на Левски ,ами ако г-жа не е съгласна? :twisted:
Извадки от жалбата на ЦСКА-София до съда в Лозана
"ЦСКА-София е юридическо лице, РАЗЛИЧНО от това, което съществуваше в София под името ЦСКА, но което впоследствие обяви фалит и престана да съществува."

Върни се в “Левски”