Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 14 юни 2023 11:48

Много крива начална програма като за отбор с нов треньор, а и мачовете от Лига на Скъсаняците ще се паднат някъде там. Та ние може да приключим сезона още в края на август. :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 14 юни 2023 11:49

БФ$ пак нареди добре програмата на двата си любимеца. За нас отново серийки от по 2-3 тежки мача един след друг.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 юни 2023 11:58

koisa написа:БФ$ пак нареди добре програмата на двата си любимеца. За нас отново серийки от по 2-3 тежки мача един след друг.

Алкохолиците си знаят работата.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 14 юни 2023 12:07

Интересна ще ми е съдбата на комарджиите! Костадинов има качества, дано главата му е на място, дано продадем цигането. За първи път имат идея като назначават треньор....ние и сега играем 4-1-4-1 като се защитаваме и става 4-3-3 като атакуваме! Според мен имат идея да надграждат с треньор със същите разбирания без да променят целия състав и да правим нов отбор.Смея да се надявам, че още от Мъри имат набелязани футболисти за селекция.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 14 юни 2023 12:15

Като гледам програмата, Костов ако удържи ситуацията след първите 4 кръга може и да остане до края на годината, но като нищо може да стартира с 2-3 загуби. Умерен песимист съм и си мисля, че ще изкара до края на годината.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 14 юни 2023 12:26

tmanolov написа:
Blue_Blood84 написа:
eelche написа:баси майката ебаси.........Некво треньорско светило сме взели, как па от Запорожие и Актобе Казакстан не са го знаели дейба?! :roll:

Аз помня 1 неадекватен човечец, дето водеше отбор играещ анти-футбол, пълен с ментета и се ползваше с огромен съдийски комфорт на оная тутка райна Ивчо Тонев.

С нетърпение чакам поредното отпадане от ЕКТ.

Колега, няма нищо ненормално в това да отпаднем от отбор като Брюж, Паок или Фенербахче с такива огромни бюджети, такъв ни е коефициента. Проблема ще е вече, ако все пак изтеглим Шкендия, Линфилд или Рига и отпаднем от тях. То от всичките отбори тия трите са поносими.

Странно, а аскувския алчняк как ли ги отстрани, при това без да треперим и да правим клизми? Как беше казал колегата преди теб - 60 000 му се видяха малко на аскувския - идея си няма колко точно е вземал, ма вече убедено твърди, че е алчняк и се е изнизал за пари (и същият твърди, че е левскар, че даже и аватар с Гунди си сложил). Същите тези ревяха през ден, спонсорирани на някаква си Приказка (разбирай г-жа Раева и щерките ѝ), че аскувския почвал в поне 5 отбора за много пари (може и повече да им бяха имената, като почнем от БотевЪ, маляки 2-3 броя, унгарци и т.н.), че откраднали лаптопите и какво ли не, а накрая излезе, че Мъри сам платил премията за мача с тиретата ли беше, че не помня точно.

та с добър тренер всичко може, с физкултурници - е, ще видим (не казвам, че Костов е физкултурник и задължително ще му дам време поне до края на септември, преди да си изградя твърдо мнение). И да, каквато и заплата да е вземал Мъри (едва ли е била нещо уау, но чакам форумните спецове да извадят някакъв документ), той си я заслужил и донесъл многократно повече - само от Кордоба ще вземем 10 пъти повече от заплатата му за година.

И понеже тук "гениЙте" ще ми опонират с Хамрун (казвал съм си десетки пъти мнението, че Мъри беше сготвен през Шкембьо и това беше уреден мач, но и Мъри си е виновен, осоебно на тема вратари от школата и нетренирането на дузпи), то милион пъти предпочитам да бием маляките и да паднем от харпуните, пред това да ни дръннат маляките с два хикса, примерно. Тази емоция, която Мъри ни донесе от финала за тенекето и мачовете с ПАОК, я сравнявам само с лятото на 94 - да, никакви кой знае какви резултати, но клуб и фенове бяхме едно цяло. Никога няма да забравя видеото с момчетата от Перник на моста на магистрала Струма, когато мина нашия автобус - уникално, или децата пред хотела в Сандански....

Тези моменти те палят по играта и ти показват защо си от този или онзи отбор. И Мъри ни я даде тази емоция, но един трибуквен идиот ни я отне. Дано доживея да видя отново подобна емоция и клуб и фенове да сме едно цяло

+1914 AMИН! ! !
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 14 юни 2023 12:27

Избягалия с 200 специалист, който беше нещастен да тренира любимия си клуб беше обещал шампионска титла през новия сезон, но с Костов в най - добрия случай бараж.
Между другото когато обявиха Костов за треньор не съм чул какви цели си е поставил за новия сезон. Титла, купа, бараж или просто да бъде щастлив когато ходи на работа. :roll:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 14 юни 2023 12:29

W84me написа:
1914.1902 написа:Много предвидима програма.

Нищо не е нагласено :)))

Всеки път е еднаква почти, може да се види, ако тръгнете да преглеждате и мачовете от миналите години.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 14 юни 2023 12:34

Първите 4 кръга са тегави, два хикса, победа и загуба, нещо такова мисля, че ще стане. После по принцип би трябвало 6 победи и последните 5 кръга вече си е ебало мамата.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 14 юни 2023 13:02

W84me написа:
NOMER14 написа:
W84me написа:
1914.1902 написа:Много предвидима програма.

Нищо не е нагласено :)))

Къде мога да видя пълната програма. Интересуваме на кого "приемаме" мачовете.

Изображение

Тази не ми върши работа. Трябва ми да видя кой отбор играе преди нас с даден противник.

Върни се в “Левски”