виж колко си нелеп и други го пишат на кирилица като мен, но само на мене прави забележка как се пише.
 виж колко си нелеп и други го пишат на кирилица като мен, но само на мене прави забележка как се пише.Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

виж колко си нелеп и други го пишат на кирилица като мен, но само на мене прави забележка как се пише.
 виж колко си нелеп и други го пишат на кирилица като мен, но само на мене прави забележка как се пише.Liverpool_EC написа:Ponko написа:
Да навсякъде са го изписали с Д прав си...
Ама така кажи, че ползваш българските сайтове, дето са способни на всякакви простотии за да вържат 3 шмаТки да им кликат на аматьорските статии. Затова ли ти е такова нивото
Ponko написа:Шматке, Шмадке или Шмадтке .. важното е догодина Момо да вкара 30 гола пък на кое място ще сме е все тая!
 Този в случая е с ДТ и се произнася Шмадке. Вълка го обясни на някой преди и ти си следващия, който влиза и пак си кара по шматкината. Ти си знаеш, дали ще се пробваш да научиш нещо или ще си я караш пак с "имам мнение"
 Този в случая е с ДТ и се произнася Шмадке. Вълка го обясни на някой преди и ти си следващия, който влиза и пак си кара по шматкината. Ти си знаеш, дали ще се пробваш да научиш нещо или ще си я караш пак с "имам мнение"  
Liverpool_EC написа:Калвин Рамзи е пред наем в Престън. Поредната надежда поема по пътя на Сеп ван дер Берг, за който се борят Шалке и Майнц 05.
Какво стана с Кайде Гордън, пропусна целия сезон с някаква мистериозна контузия, за която никой нищо не казва.
Liverpool_EC написа:Калвин Рамзи е пред наем в Престън. Поредната надежда поема по пътя на Сеп ван дер Берг, за който се борят Шалке и Майнц 05.
Какво стана с Кайде Гордън, пропусна целия сезон с някаква мистериозна контузия, за която никой нищо не казва.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта