Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Kotooshu » 13 юни 2023 11:47

TristaNNN написа:
Kotooshu написа:Все пак ме нарече лъжец, та ако искаш да започнем от тук:
Изображение

Не, че ми се занимава, но като наречеш някой лъжец е хубаво да докажеш думите си...та, ако искаш да започваме по години кой какъв беше в ПФК Левски, та и колко дългове се натрупаха при тяхното управление.

Бибочко и Гугутката бяха в управлението на ПФК Левски:
2015г.
Изображение

Партньори са били от самото им начало :mrgreen:

... И бяха разкарани от управлението на тототоневеца от същия тототоневец, понеже не му сработи пъкления план с далаверките, които да минават с благоволението на привържениците в УС. Това за десети път го дискутираме, ако не и за двайсети. :lol:
Не изкараха "мандата", а след като тототоневците ги разкараханот УС, заборчляването скочи рЕзко, ако така е по-ясно.
Та, прав си, че бяха в управлението, но "забрави" да споменеш, че в един момент бяха разкарани от управлението.
Сега, ако аз например съм БГЛ от село Зли дол и прочета така написаното от теб, ще остана с убеждение, че са били там през цялото тототонево време и дружно са правили далавери с перчема. Ама май не е точно така, а?
Ето за такива подобни внушения говоря, не са хубави тия работи. ;)

Щом казваш ти вярвам, макар, че е хубаво да разясниш какви далавери на инж.Тонев е спрял бибочко и компания(с документи разбира се ако може), за това после се даде шанс от бибочко за поправителен на инж.Тонев, странно,а... или не беше така, може и да бъркам с времето, но онзи си променяше мнението като ББ :)
Та на негово място(бибочко) да не бъркам но май дойде Козарев, по спомени с негово участие ПФК Левски натрупа дългове към 6 милиона лева... ама и това са леки подробности.
За шофера даже е срамота да се спори, ти знаеш там каква свинщина е било...
Та тези партньори имах не малък принос за заробването на ПФК Левски, ама пустия му г-н. Иво е спрял Мъри да изнесе достоверна информация, кой , кога и как е загробвал ПФК Левски... може би в момента нямаше да водим тази приятна дискусия, а до боравим с официална информация, ама на кой ли му пука вече.

БГЛ не чете, не се интересува, не му пука... па камоли ще чете Котоошу ;)

п.п. Едно уточнение за далаверките както ги наричаш, та не знам дали ще се съгласиш или не, но при нашите хора за далаверите си затварят очите , ама като няма наши всички вАн :geek:
Последна промяна от Kotooshu на 13 юни 2023 11:57, променено общо 1 път.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 13 юни 2023 11:48

Николай Костов!? Грешен избор. Но като няма риба...

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 13 юни 2023 11:49

И аз съм скептично настроен към това треньорско назначение, което най-вероятно ще доведе до още по-слаб сезон. Но въпреки това пожелавам успех на Костов.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 13 юни 2023 11:51

Успех и от мен на Николай Костов!

tochavos написа:

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 13 юни 2023 11:55

Спомням си отбора ви при неговото ръководство. Слаба игра, но постигаше резултати.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 13 юни 2023 11:56

eelche написа:Жиката Миланов, Топчо, Жадното, Виторио Павлов, Стойчо Валеканото, Николай Костов, Сухия - все достойни и класни треньори с реноме, визитка и умопомрачителни треньорски успехи, на чийто фон лицето Станимир Мъри Стоилов е тотален дилетант и случайно попаднал на треньорското кормило.

Мнениеот eelche » 23 май 2023 15:34

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 13 юни 2023 12:00

Аз лично не съм сигурен че това е добрия избор, но, ако отбора се развива ще получи същия картбланш който имаше Мъри Стоилов.

Поне две подготовки и 1 сезон преди генерални мнения.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 13 юни 2023 12:13

Изображение

https://pik.bg/%D0%B2%D0%B0%D1%81%D0%B8 ... 69321.html

ще ме извиниш за линка към тази гнус, ама човека явно там е давал интервюта редовно... та малко си противоречат нещата, но няма проблеми, свикнал съм ;)

tochavos написа:

Потребителски аватар
Klaus_GT
Контакти:

Мнениеот Klaus_GT » 13 юни 2023 12:14

Докато не се подобри финансовото положение, че да има основа да се правят нещо като по-дългосрочни планове, никой сериозен треньор няма да дойде да понася негативи само защото сме гранд на Балканите и Левски в България.

И с оглед на финансовото ни положение, палми, зависимости, собственици, приходи, дългове и липсата на каквато и да е дългосрочна адекватна стратегия за измъкване от блатото, ще трябва да се задоволим с подобни компромисни назначения. Назначения в множествено чистло, защото най-вероятно зимата, ако не и по-рано, ще си търсим нов треньор. Дано да греша разбира се...дано, ама надали.

На първо време да видим кой си тръгва от отбора, как ще протече подготовката, какви ше ги свършим в ЕКТ...Ясно е - успех на Николай Костов и Само Левски!
Ние сме славния ЛЕВСКИ Вековен

Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) = ЦСКА-София

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 13 юни 2023 12:18

Спомням си,че беше малко въртоглав,на интервютата все правеше
някакви трагични физиономии,с досада,че трябва да обяснява нещо.
И после изведнъж хоп тръгвам си.
Вироглав и крив като Мъри е.
На втората препирня с ръководството и ще си бие камшика
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”