Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 13 юни 2023 10:51

Kotooshu написа:Все пак ме нарече лъжец, та ако искаш да започнем от тук:
Изображение

Не, че ми се занимава, но като наречеш някой лъжец е хубаво да докажеш думите си...та, ако искаш да започваме по години кой какъв беше в ПФК Левски, та и колко дългове се натрупаха при тяхното управление.

Бибочко и Гугутката бяха в управлението на ПФК Левски:
2015г.
Изображение

Партньори са били от самото им начало :mrgreen:

... И бяха разкарани от управлението на тототоневеца от същия тототоневец, понеже не му сработи пъкления план с далаверките, които да минават с благоволението на привържениците в УС. Това за десети път го дискутираме, ако не и за двайсети. :lol:
Не изкараха "мандата", а след като тототоневците ги разкараханот УС, заборчляването скочи рЕзко, ако така е по-ясно.
Та, прав си, че бяха в управлението, но "забрави" да споменеш, че в един момент бяха разкарани от управлението.
Сега, ако аз например съм БГЛ от село Зли дол и прочета така написаното от теб, ще остана с убеждение, че са били там през цялото тототонево време и дружно са правили далавери с перчема. Ама май не е точно така, а?
Ето за такива подобни внушения говоря, не са хубави тия работи. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 13 юни 2023 11:02

Със смесени чувства съм, но все пак успех на Костов.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 юни 2023 11:19

realno написа:Със смесени чувства съм, но все пак успех на Костов.

Всички сме така май. Не виждам някой да е особено надъхан за него, но се изкоментираха и по-лоши варианти определено.

Аз вече дори не помня как играехме при него, ама то и то десетина мача преди толкова години трудно можем да вадим някакви отзиви. Помня че махна Щурд, който си беше голаджия, защото не се вписвал в схемата и до там.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 юни 2023 11:23

rhaegar написа:

Всички сме така май. Не виждам някой да е особено надъхан за него, но се изкоментираха и по-лоши варианти определено.

Аз вече дори не помня как играехме при него, ама то и то десетина мача преди толкова години трудно можем да вадим някакви отзиви. Помня че махна Щурд, който си беше голаджия, защото не се вписвал в схемата и до там.

Гаджев и Йовов го изгониха в симулативен мач срещу Миньор.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 13 юни 2023 11:27

Успех на Костов.

Не съм много въодушевен, но имаше и по-лоши варианти. Не помня много добре стила му, но май играехме без типичен ЦН, т.е. Бари и Рикардов се вписват в схемата му, а пък дано да му е ясно, че парЕ нЕмаме и това ще са му футболситите.

Най-вероятно ще трябва да мисли за нов(и) ЦЗ (КД+ВДК се понравиха последните мачове). Дано налага Митков, има доста хляб в това момче и да мотивира бразлиеросите, те когато се навият играят като отвързани и се получава.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 13 юни 2023 11:31

Май е по-добре от Груев и Саво.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 13 юни 2023 11:36

mikata написа:Май е по-добре от Груев и Саво.

Със сигурност.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 13 юни 2023 11:38

Предпочитах Груев, но здраве да е. Дано дойде със Саид, който е полепил доста от Мъри (надявам се). Да, играехме без типичен таран при него, така че и Бари и Рикардиньо ще са доволни. Особено Бари, който се връща доста в защита. Май се опитвахме да играем доста бърз футбол при него?
Пожелавам успех. Кисел човек беше миналия път, не знам как ще се сработи с Боримиров и Сираков...
110 години любов!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 13 юни 2023 11:39

rhaegar написа:

След нас беше треньор и в Ботев, но и там не прокопса. Струва ми се, че не се търси треньор, който да върши работа, а да се закърпи положението. Да не избързваме, но ми се струва, че ще хабим нерви и следващия сезон и ще сме на бараж в най -добрия случай. :roll:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 юни 2023 11:43

Дано Топузаков да не избяга нанякъде, че може да се наложи пак да помага в ранна есен. :lol:
Дано все пак да греша в прогнозата си, де, длъжни сме да пожелаем успех на Костов.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”