W84me написа:1914.1902 написа:Николай Костов
Мозъкопръскачата ми е аверче. Умее да лови риба. Не е лош вариант. Все пак в отбора ги няма Гаджев и Йовов.
Слушането на интервютата с него бяха голямо наказание. Можем ли да си го позволим пак?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Мозъкопръскачата ми е аверче. Умее да лови риба. Не е лош вариант. Все пак в отбора ги няма Гаджев и Йовов.
NOMER14 написа:W84me написа:1914.1902 написа:Николай Костов
Слушането на интервютата с него бяха голямо наказание. Можем ли да си го позволим пак?
vvessel написа:W84me написа:1914.1902 написа:Николай Костов
Този "не лош вариант" махна Срьод Арс от състава, който беше уникален голмайстор, щото не му се вписваше в концепцията. Дадоха го някъде под наем и там наниза към 30 гола май. Така по спомени говоря, не ми се търси сега статистика.
damyanov1963 написа:До колкото си спомням, тоя индивид НК ако не го бяха изгонили след тия 11 мача, щяхме да изпаднем, или нещо такова беше.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта