Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот mikata » 12 юни 2023 09:18

. Впоследните дни се заговори, че Станимир Стоилов може да се завърне в Левски. Мъри дори се появи на "Герена" и се срещна със собственика на клуба Наско Сираков. На този етап обаче завръщането на Стоилов е малко вероятно, тъй като той има доста условия, които ръководните фактори на Левски едва ли ще изпълнят.

Мъри е пожелал да работи заедно с Димитър Димитров. Херо в момента е свободен, след като не успя да спаси Спартак Варна от изпадане. Искането му е Димитров да бъде директор. Това желание на треньора не би било проблем.

То обаче не е единствено. Стоилов не бил склонен да работи с хора от сегашното ръководство на клуба. За да се върне Мъри настоявал да отпадне и така наречения договор за управление на Левски.

Той не е поставял условие за завръщане на Иво Ивков.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 12 юни 2023 09:49

Мечти, мечти... Цялата власт в ръцете на Мъри и Херо звучи твърде хубаво за да се случи. За съжаление не вярвам да стане
110 години любов!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 12 юни 2023 09:59

Хората вече селекции правят, а нашите не знаят все още кой ще е треньор.
Сираков два месеца си бара оная работа и се сети след края на сезона да преговаря с Мъри, ако въобще е вярно.
След седмица почват подготовка, нито треньор, нито трансфери, нито се знае къде ще е подготовката. Доста професионално!
После как да очакваме нещо повече от бараж!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 12 юни 2023 10:02

Кои са трансферите на ЦСКА-София и Лудогорец? Май съм ги пропуснал.

Правилно са ти казали преди 2/3 дни, че си изплискал легена.

Защо ли си мисля, че миналата година обявиха Блажевич и Попов преди да свърши сезона, а след това видяхме какво направиха.

Левски няма как да очаква нещо повече от бараж, ако продължава да разчита на треньорите от последните 9/10 години.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 12 юни 2023 11:28

Четох в един сайт че уж Мъри поставил условия на Сираков да се върне и основните са - Херо директор и отпадане на договора за управление. Не е поставяно условие за връщането на Ивков. Ако въобще е вярно, това е единственият верен ход на Сираков. Друг вариант не виждам. Или направо да връща акциите на Буци и той да си назначава нов "пазител"
п.п. Някой го е писал вече по-нагоре ама кой да чете :) :)
Последна промяна от vvessel на 12 юни 2023 11:30, променено общо 1 път.

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 12 юни 2023 11:29

Мъри може би е най-добрият избор за треньор, но аз не го искам.

Не искам след 6 месеца някоя чистачка да му намокри маратонките и да ревне колко е непрофесионален клуба и как той не е треньор за 1 мач, сезон и там нататък.

Когато си се изнизал по този гнусен начин, аз не те искам обратно.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 12 юни 2023 11:42

icemanbg33 написа:Мъри може би е най-добрият избор за треньор, но аз не го искам.

Не искам след 6 месеца някоя чистачка да му намокри маратонките и да ревне колко е непрофесионален клуба и как той не е треньор за 1 мач, сезон и там нататък.

Кое му е гнусното? Човека е принципен и това което изложи е в интерес на клуба. Отпадане на договора за управление и Палмите да нямат решаваща дума в управителния съвет. Кое не ти харесва? Че си бил тръгнал преди мача с оранжевите ли? Кое е по- важно - един мач или цялостното развитие на клуба?
Освен това Херо като директор мисля че ще е много полезен, защото той има нещо което Мъри няма - нюх за добри играчи. Така че като екип биха свършили доста добра работа. И аз се дразня на Мъри каква е консерва на моменти, но мисля че е по добър вариант от Милошевич, както и да го погледнеш.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 12 юни 2023 11:46

Журналисти терористи... по достоверна е информационната агенция ЕЖК, пред жалък станков :mrgreen:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 12 юни 2023 11:47

Нещо не чувам развитие с Мъни +...........
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

alstonfild
Контакти:

Мнениеот alstonfild » 12 юни 2023 11:51

icemanbg33 написа:Мъри може би е най-добрият избор за треньор, но аз не го искам.

Него искаш, защо ще се жениш ли за него? Ако е най- дообрият избор за Левски, то трябва да се направи всичко възможно той да е треньора. Същите футболисти , със същата схема , в последните мачове играеха по различен начин от мачовете под негово ръководство. Кой друг треньор до сега е взел отбор за стотинки , а сега струва милиони? Толкова ли е трудно да се прозре ,че спасението , Свободата на Левски минава през изграждането и продажбата на играчи. И от кога защитата на принципите и вижданията си се приема за реване ?
Извадки от жалбата на ЦСКА-София до съда в Лозана
"ЦСКА-София е юридическо лице, РАЗЛИЧНО от това, което съществуваше в София под името ЦСКА, но което впоследствие обяви фалит и престана да съществува."

Върни се в “Левски”