Плейоф за ЛК: Левски (София) - Арда (Кърджали), Неделя от 19:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Плейоф за ЛК: Левски (София) - Арда (Кърджали), Неделя от 19:00

Мнениеот Serafim » 11 юни 2023 13:12

scooool написа:Още някой чуди ли се, защо Мъри си тръгна преди два месеца! Вече беше ясно, че ще се борим за 4- то място и той нямаше да пусне тези отбори и да се излага да обяснява, че пази играчи за баража, а те да играят с ашладисаните!!!! Чувам, че бразилците са тежко обидени и не разбирали схемата и отказвали да играят с люляците и затова играли така последния мач.Ако Кърджалици ни пуснат по пързалката само ние ще сме си виновни, а нервите и обидите от всички страни ще са за наша сметка момчета и момичета.

Това ми звучи като една жена каза...
Мъри се махна, защото е несъгласен д управлението на отбора и най-вече участието в управлението на спонсора.
Бразилците им е все тая в каква схема ще играят. И 4та са от отбори в долните дивизии, това е златен шанс за тях да играят в Европа.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 юни 2023 13:20

Като не им се цъка в Европа - да играят срещу Оборище и Ветрен дол за Купата.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 11 юни 2023 13:25

Serafim написа:
scooool написа:Още някой чуди ли се, защо Мъри си тръгна преди два месеца! Вече беше ясно, че ще се борим за 4- то място и той нямаше да пусне тези отбори и да се излага да обяснява, че пази играчи за баража, а те да играят с ашладисаните!!!! Чувам, че бразилците са тежко обидени и не разбирали схемата и отказвали да играят с люляците и затова играли така последния мач.Ако Кърджалици ни пуснат по пързалката само ние ще сме си виновни, а нервите и обидите от всички страни ще са за наша сметка момчета и момичета.

Мъри се махна, защото е несъгласен д управлението на отбора и най-вече участието в управлението на спонсора.
Бразилците им е все тая в каква схема ще играят. И 4та са от отбори в долните дивизии, това е златен шанс за тях да играят в Европа.

Не съм се изразил правилно... Схема в смисъл, имаме шанс за директно класиране, но предпочитаме да пробваме през бараж за да не станат ашладисаните шампиони и вие трябва да останете на пейката. Имам малко информация по въпроса и има проблем до колкото Разбрах. Не го разбирали и е трудно предполагам цял сезон да играеш и накрая това да дойде на главата.....

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 11 юни 2023 14:14

scooool написа:
Serafim написа:

Не съм се изразил правилно... Схема в смисъл, имаме шанс за директно класиране, но предпочитаме да пробваме през бараж за да не станат ашладисаните шампиони и вие трябва да останете на пейката. Имам малко информация по въпроса и има проблем до колкото Разбрах. Не го разбирали и е трудно предполагам цял сезон да играеш и накрая това да дойде на главата.....

Още ли не си разбрал че мачовете с Лудите и Тире нямаще да ги вземем дори с Меси К.Роналдо и Левандовски в състава. съдиитети го показаха явно. Само по един пример ти давам от двата мача:
1. Невероятната дузпа за лудите
2 червения картон на Сонко.
от тук нтам всичко е конспирации на болни мозъци които си донагаждат фактите за техните тези.

Air_Smuggler
Контакти:

Мнениеот Air_Smuggler » 11 юни 2023 17:28

Не ми е ясно нещо - за този кръг (2-ри), в който евентуално ще играем, и ако загубим и двата мача, УЕФА ще даде ли на отбора некви пари за участието ? А за спечелени точки ?

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 11 юни 2023 18:23

Air_Smuggler написа:Не ми е ясно нещо - за този кръг (2-ри), в който евентуално ще играем, и ако загубим и двата мача, УЕФА ще даде ли на отбора некви пари за участието ? А за спечелени точки ?

Сумите, определени за клубовете, елиминирани в квалификационните кръгове и плейофите на новия турнир, са както следва: първи кръг – 150 хил. евро; втори кръг – 350 хил. евро; трети кръг – 550 хил. евро; плейоф – 750 хил. евро.

Де факто 700 хиляди лева само за участието. От билети вече си зависи от нас, още 200 300 хиляди лева примерно, 1 милион ще приберем дори и при две загуби. Цифрите са за първия сезон на тоя турнир, сега може да са ги качили.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 11 юни 2023 18:27

И не съм много сигурен, но май и за първия кръг, който го минаваме без участие, прибираме наградния фонд 150 хиляди евра, но не съм сигурен.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 11 юни 2023 18:28

Гледам,че изпратиха Кръстев.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 юни 2023 18:35

Днешният мач между Левски и Арда е последен за двама от „сините”. С отбора се разделят халфът Филип Кръстев и докторът Андрей Переход. Кръстев е под наем на „Герена” от Ломел, като договорът между двата клуба изтича и няма да бъде подновен.

Националът е част от столичния гранд през последната година и половина. Той дойде заради Станимир Стоилов, който напусна клуба в началото на април. През миналото лято именно Мъри беше в основата на това наемът на полузащитника да бъде удължен с още година. До момента Филип Кръстев изигра 55 мача за Левски във всички турнири. В тях той се отчете с 12 гола и 11 асистенции. Андрей Переход беше привлечен на „Герена” след завръщането на Стоилов през септември 2021 година.

Двамата получиха благодарствени плакети от името на феновете на Левски. Те им бяха връчени от Петър Димитров минути преди началото на мача с Арда.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 11 юни 2023 18:47

Единицата хвръкна до 1,7.
Какво става?

Върни се в “Левски”