NBA Regular Season 22-23

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Buck32
Контакти:

Re: Сините лъвове!

Мнениеот Buck32 » 08 юни 2023 19:35

Drunken_Master написа:Между другото, де се дяна БЪКшот? Щях да го ръчна за достойното поведение на левскарите срещу Лудогорец. Това да излезеш с нанайсе юношки бледи. Типично по го... левскарски! :)

[offtopic]Бъркаш адреса за ръчкане. Към сегашния български футбол ми е останал интерес само за "Не Засада" - майтап да става. Това включва и "Синята лавина". Е, по-приятно ми е шегата да е с Литекс :)
Между другото, по темата - преди малко повече от 20 години двете части на тирето го играха този номер срещу Левски. Не е приятно, но сами си бяхме виновни - да не сме оставяли другите да решават.[/offtopic]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Сините лъвове!

Мнениеот Drunken_Master » 08 юни 2023 20:31

Buck32 написа:Между другото, по темата - преди малко повече от 20 години двете части на тирето го играха този номер срещу Левски. Не е приятно, но сами си бяхме виновни - да не сме оставяли другите да решават.

По-конкретно? Когато легнахме за титлата на Литекс, а те ни дадоха купата? Помня, че имаше нещо подобно. Това ли визираш?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

plmar
Контакти:

Re: NBA Regular Season 22-23

Мнениеот plmar » 08 юни 2023 21:39

Drunken_Master написа:
Buck32 написа:Между другото, по темата - преди малко повече от 20 години двете части на тирето го играха този номер срещу Левски. Не е приятно, но сами си бяхме виновни - да не сме оставяли другите да решават.

По-конкретно? Когато легнахме за титлата на Литекс, а те ни дадоха купата? Помня, че имаше нещо подобно. Това ли визираш?

Това визира. Така, така, можем да дебатираме за Гранде БГ футбол, а за ЕвроЛигата не може! Браво.
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 08 юни 2023 22:55

plmar написа:
Drunken_Master написа:

Това визира. Така, така, можем да дебатираме за Гранде БГ футбол, а за ЕвроЛигата не може! Браво.

Пич, направата на една тема за ЕвроЛига-а е точно две кликвания на мишката...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 08 юни 2023 23:41

Drunken_Master написа:
plmar написа:Това визира. Така, така, можем да дебатираме за Гранде БГ футбол, а за ЕвроЛигата не може! Браво.

Пич, направата на една тема за ЕвроЛига-а е точно две кликвания на мишката...

Извинявай, но точно ти да правиш забележки по този въпрос е някак неловко. Човекът с най-много постове, несвързани с темата, че и с баскетбола въобще. Получавал лични предупреждения за бан поради прекомерно фокусиране върху турски феодали от минали векове.
Другите поне пишат за баскетбол.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 09 юни 2023 00:02

Drunken_Master написа:Пич, направата на една тема за ЕвроЛига-а е точно две кликвания на мишката...

А пък за футбол има вече готови теми даже .... и то не една. Ама ти точно тук реши да пишеш ....

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 10 юни 2023 08:06

Денвър са готови, сгазиха всички до тук!
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 10 юни 2023 08:13

Buck32 написа:Получавал лични предупреждения за бан поради прекомерно фокусиране върху турски феодали от минали векове.

Брей, левскарчето глей как ме е проучило... Тц-тц-тц!
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 юни 2023 08:51

Drunken_Master написа:
Buck32 написа:Получавал лични предупреждения за бан поради прекомерно фокусиране върху турски феодали от минали векове.

Брей, левскарчето глей как ме е проучило... Тц-тц-тц!

Кво те е проучило, пъпеш, хората помнят за разлика от тебе. Аз ви казах че ще ви банна с Шаро, ако напишете още нещо тука за Пазвантоглу.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 10 юни 2023 08:55

Браво на Денвър, направо мачбол може би беше тази победа защото да загубят 3 поредни мача
от които два домакински шанса е минимален. Голям А. Гордън тази нощ, малко къс състав
ползват 7- макс 8 играча играят. Всеки от Портър, Гордън, Браун или ККП може да изригне в
някой мач извън Йокич и Мъри. Браун май е фрийй това лято, Стръс и ветерана К. Лов от Маями също.
Аарън Гордън определено радва, по принцип харесвам високите играчи аз, 4/5-ци.
Даже Реджи Джкасън любимеца на колегата може би ще стане шампион почти без минути.

Върни се в “Архив”