Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Когато си се наа*ал веднъж и после се чудиш как да си избършеш задника... Митинги .. Да не би израждане да си съберат 18-те протестера пак?
110 години любов!
А бе, форумът ни се чете отвън.
Вчера писах тук, че с анекс могат да се удължават договори и да го направят с 1 ден.
Бефесето точно са се хванали, че 4 месеца са били достатъчно да го направят.
Вчера писах тук, че с анекс могат да се удължават договори и да го направят с 1 ден.
Бефесето точно са се хванали, че 4 месеца са били достатъчно да го направят.
Проблемът не е в митингите.
Всеки уважаващ себе си човек ще седне да гледа в 22:00 финала на ШЛ - най-важният мач всяка година. Как да има мач по това време. В никоя държава няма мач в събота вечерта. Има си календар на Уефа.
Всеки уважаващ себе си човек ще седне да гледа в 22:00 финала на ШЛ - най-важният мач всяка година. Как да има мач по това време. В никоя държава няма мач в събота вечерта. Има си календар на Уефа.
mikata написа:Мъри, Попов и вратаря но преебаха сезона, нямаме място в Европа с този отбор!
Абе, видя ли микренският жокей как се е изгаврил със съпруга (НС69) на шефката ти?
Твоите безчести приятелки от Семейна приказка за баламурници няма ли нещо... така да драснат в тази връзка, поне от кумова срама? Или викаш, тая страница е само за интрижки и манипулацийки, майната им на честта и достойнството?
А шефката ти няма ли да спише поне тя нещо във ФБ, или който има пара и черпи, може да си ги одрисква най-спокойно, па те ще продължават да си му викат "Браво!"?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- LoveAndPeace
- Контакти:
И кои са тези митични играчи с изтичащи договори на 10ти ? Някой знае ли , Арда казали ли са ?
Ако искате да си купите тениската без палмата. В магазина на Адидас се продава във всички цветове

Тегава работа. :/
Ето и кои са потенциалните съперници на ЦСКА и на победителя от баража между Левски и Арда.
Брюж, Базел, Гент, Фенербахче, Клуж, ПАОК, Макаби (Тел-Авив), Виктория Пилзен, Бодьо/Глимт, Лех, Апоел (Беер-Шева), Юргорден, АПОЕЛ Никозия, Бешикташ, Твенте или Спарта (Ротердам), Риека, Витория Гимараеш, ФКСБ, Легия (Варшава), Розенборг, Спартак (Търнава), АЕК (Ларнака), Омония Никозия, КуПС, Нефтчи (Баку), Осиек, Хибърниън (Шотландия), Арис (Солун), един от: Рапид/Аустрия (Виена)/ Аустрия (Клагенфурт);
два от: Рига, Тобол, Истанбул ББ, Мидтиланд (Дания);
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

По-добре въобще да не играят в ЕКТ. Най-добре е да направят приятелски мач с малтийското аматьорско отборче, може пък този път да ги бият.
Eminem написа:По-добре въобще да не играят в ЕКТ. Най-добре е да направят приятелски мач с малтийското аматьорско отборче, може пък този път да ги бият.
Има достатъчно добри треньори, които могат да победят малтийските и лихтенщайнските тимове.
1914.1902 написа:Eminem написа:По-добре въобще да не играят в ЕКТ. Най-добре е да направят приятелски мач с малтийското аматьорско отборче, може пък този път да ги бият.
Има достатъчно добри треньори, които могат да победят малтийските и лихтенщайнските тимове.
Може, но не са в Левски. Аз НЕ съм мазохист и не искам пореден срам и позор в ЕКТ! Достатъчно сме ставали за смях.