NBA Regular Season 22-23
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA Regular Season 22-23
Коле и Джамал са страхотно дуо, нямат спиране.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Браво на Кольо и Мъри!
Първо 30-20-10 на финал за титлата в историята!
На вниманието на клъчърите .... там в последните ..... 10/20/30/40 сек. ..... 1,2,3 мин.! :-)
В историята на НБА има 5 такива постижения до сега в плейофи но това е първото в самия финал.
Става още по- интересно, 3 от 5-те са на Кольо и по едно за Уйлт и Карим.
Мъри- 34/10/10 големец!
Сега ако Маями взема 4-тия мач става супер интересно, ако Денвър го вземат ......
КП3 май ще е аут от Финикс!
Първо 30-20-10 на финал за титлата в историята!
На вниманието на клъчърите .... там в последните ..... 10/20/30/40 сек. ..... 1,2,3 мин.! :-)
В историята на НБА има 5 такива постижения до сега в плейофи но това е първото в самия финал.
Става още по- интересно, 3 от 5-те са на Кольо и по едно за Уйлт и Карим.
Мъри- 34/10/10 големец!
Сега ако Маями взема 4-тия мач става супер интересно, ако Денвър го вземат ......
Последна промяна от Pichichi на 08 юни 2023 11:25, променено общо 1 път.
Край , за Miami , в най-добрият случай за тях е , да докопат седми мач в Денвър. Доста вяли тази сутрин.
Pichichi написа:
Правят някакви врътки с кап-а. Ще го уейвнат, но на тоя договор няма кой да го вземе. Той си взима 15м гарантирани, после подписва пак с тях на bi-annual exception за 4.4м. Цялата тая схема ги сваля под luxury tax, което им вдига MLE двойно, на 12м. Единственият минус на цялата схема е дали Пол ще се съгласи да загуби някакви пари. Но явно са се разбрали. И разбира се разчитат че никой няма да го вземе от уейвърите, но с 30м заплата надали ще се намери такъв.

- Drunken_Master
- Контакти:
rhaegar написа:Коле и Джамал са страхотно дуо, нямат спиране.
Не е верно!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- Drunken_Master
- Контакти:
Сините лъвове!
Между другото, де се дяна БЪКшот? Щях да го ръчна за достойното поведение на левскарите срещу Лудогорец. Това да излезеш с нанайсе юношки бледи. Типично по го... левскарски! :)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Re: Сините лъвове!
Drunken_Master написа:Между другото, де се дяна БЪКшот? Щях да го ръчна за достойното поведение на левскарите срещу Лудогорец. Това да излезеш с нанайсе юношки бледи. Типично по го... левскарски! :)
И двата мача ги дадохме абсолютно елегантно, не знам кво искаш. Даже с Луноходец нещо играхме, за разлика от вчера.

- Drunken_Master
- Контакти:
rhaegar написа:Drunken_Master написа:Между другото, де се дяна БЪКшот? Щях да го ръчна за достойното поведение на левскарите срещу Лудогорец. Това да излезеш с нанайсе юношки бледи. Типично по го... левскарски! :)
И двата мача ги дадохме абсолютно елегантно, не знам кво искаш. Даже с Луноходец нещо играхме, за разлика от вчера.
Мхм... сигурен съм!
Боли ма фара за ФК Тире, от 2016-та не съм стъпвал на Армията, ама когато влязох във вашата секция имаше над 80% одобрителни коментари за това, което се случи преди няколко дни. Тия дето бяха възмутени се брояха на пръстите на едната ми ръка. Баси извратената история...
А Кройфа направо изби рибата с тезата, че ЦСКА жертвали титлата, за да не може Левски да играе в Уефа. Турица нарочно я ритнал на майната си. Тотално изплискал легена, завалията...

Drunken_Master написа:Мхм... сигурен съм!
Боли ма фара за ФК Тире, от 2016-та не съм стъпвал на Армията, ама когато влязох във вашата секция имаше над 80% одобрителни коментари за това, което се случи преди няколко дни. Тия дето бяха възмутени се брояха на пръстите на едната ми ръка. Баси извратената история...
А Кройфа направо изби рибата с тезата, че ЦСКА жертвали титлата, за да не може Левски да играе в Уефа. Турица нарочно я ритнал на майната си. Тотално изплискал легена, завалията...
Аз със зелените ги погледах, мога да ти кажа че до 60-тата минута Левски си игра нормално. Но щом стана 1:2 и се видя че може да стане грешка, спряха да играят. Ония преди това не можеха да си подадат два паса поред. Накрая вкараха два гола с центрирания, като защитниците даже не скачаха с нападателя, от страх нещо да не го притеснят. Вчера само като видях гола дето пусна Андреев и смених канала, викам ясно е, нема кво да стане.

Браво! Жокера е голям.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
https://youtu.be/6kARhdu_yqk