W84me написа:Съобщението от БФС за промяната на деня на баражаВъв връзка с получени сигнали от ФК участници в срещите бараж за футболисти на които им изтичат договорите на 10 юни и не възможност да бъдат ползвани след тази дата за да бъде спазен феърплея и равнопоставеността на отборите
Това става преди мача Ботев-Арда. Получили били сигнали от ФК участници, но местят само единия бараж и то преди да стане ясно точно кой ще е на бараж.
Това ако е пряк цитат от някакво съобщение от БФС, е толкова неграмотно написано (като граматика и пунктуация), че чак достоверността му става съмнетелна - или поне би станала, ако нивото на всичко в нашия футбол отдавна не бе паднало дотолкова, че никоя глупост вече да не е изненадваща. :D
Иначе с тази промяна, освен че се удря по едно рамо на "Арда" (откъде накъде футболният съюз трябва да се съобразява с недоглежданията при подписванията на договори в единия от два противника и въобще с кадровите проблеми в участниците в даден мач, и що за прецедент се създава по тоя начин?) и косвено - на "ЦСКА-София", ме закопава и лично мен самия, понеже в неделя бях планирал и щях да отида на мача, докато в събота имам друг ангажимент и не само ще га пропусна, ами и по телевизията няма да мога да го гледам...