Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

kamilata3
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот kamilata3 » 02 юни 2023 06:32

damyanov1963 написа:
kamilata3 написа:
damyanov1963 написа:
kamilata3 написа:
W84me написа:Вирус в състава на Числото! Каква изненада :D

Кое е изненада,още след мача с Лудогорец казаха ,че Чочев е играл с температура.Само ти си баеш едно и също нещо,с над жеста да стане истина.Сините страдате от шизофрения,след мачовете с Лудогорец ревяхте с Мъри ,че ви били ощетили а сега ще ги изкарате ,че само те играели феърплей.А Лудогорец да говори за полагане е направо пародия,вече си личи ,че сините им станахте соло ташак .До къде я докарахте първо се радвахте на 11 мача без победа,после от злоба и завист призовавате отбора ви да легне на Лудогорец,колко ниско можете да паднете още.

Я виж резултатите на двата отбора с Лц и тогава говори за полАгване.[/quotтях,за едни
Вместо да ми се правиш на учител ,вземи да поправяш транспарантите в сектор Б ,че нямате един да е без грешка.Какво за полягването,къде написах,че вие им лягате ,вие сте по шпалирите.Полягване написах за едни отбори където излизат с юноши и то само срещу тях,за едни чернодрешковци където не смееха да свирят дузпа сто и няколко мача пак срещу тях,за едни отбори които за едни дребни пари от тв правата излизаха със свалени гащи.Всичко това знаете ,че е вярно,но тук в БГ е по-важно Вуте да е зле отколкото аз да съм добре.

Я виж резултатите м/у Левски и бившото ЦСКА, когато мачовете са свирене от чуждестранни съдии и тогава говори за чернодрешковците.

Аз пиша за Лудогорец и вместо единственият им фен във форума Крумчо Савов да ги защитава,ти още един двама уж Левскари ,такава яростна защита му правите на тоя отбор.Нямам думи.Явно притеснението да не станем шампиони е толкова силно,че вече подкрепяте Разград.Само да попитам на мача между сини и зелени да не викате за Лудогорец,като гледам на там отиват нещата.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 02 юни 2023 07:30

kamilata3 написа:
damyanov1963 написа:
kamilata3 написа:
damyanov1963 написа:
kamilata3 написа:
W84me написа:Вирус в състава на Числото! Каква изненада :D

Кое е изненада,още след мача с Лудогорец казаха ,че Чочев е играл с температура.Само ти си баеш едно и също нещо,с над жеста да стане истина.Сините страдате от шизофрения,след мачовете с Лудогорец ревяхте с Мъри ,че ви били ощетили а сега ще ги изкарате ,че само те играели феърплей.А Лудогорец да говори за полагане е направо пародия,вече си личи ,че сините им станахте соло ташак .До къде я докарахте първо се радвахте на 11 мача без победа,после от злоба и завист призовавате отбора ви да легне на Лудогорец,колко ниско можете да паднете още.

Я виж резултатите на двата отбора с Лц и тогава говори за полАгване.[/quotтях,за едни
Вместо да ми се правиш на учител ,вземи да поправяш транспарантите в сектор Б ,че нямате един да е без грешка.Какво за полягването,къде написах,че вие им лягате ,вие сте по шпалирите.Полягване написах за едни отбори където излизат с юноши и то само срещу тях,за едни чернодрешковци където не смееха да свирят дузпа сто и няколко мача пак срещу тях,за едни отбори които за едни дребни пари от тв правата излизаха със свалени гащи.Всичко това знаете ,че е вярно,но тук в БГ е по-важно Вуте да е зле отколкото аз да съм добре.

Я виж резултатите м/у Левски и бившото ЦСКА, когато мачовете са свирене от чуждестранни съдии и тогава говори за чернодрешковците.

Аз пиша за Лудогорец и вместо единственият им фен във форума Крумчо Савов да ги защитава,ти още един двама уж Левскари ,такава яростна защита му правите на тоя отбор.Нямам думи.Явно притеснението да не станем шампиони е толкова силно,че вече подкрепяте Разград.Само да попитам на мача между сини и зелени да не викате за Лудогорец,като гледам на там отиват нещата.

Няма притеснение.
Ако станете шампиони ще ви честитя 5-тата титла, споко.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 02 юни 2023 08:43

Кой както иска да играе, да ляга, да става аз съм доволен, че ЦСКА два кръга преди края има голям шанс да стане шампион.Дори и да не стане не е фатално, важното е че в събота от 18.00ч. ще "горя" със стотиците хиляди червени сърца.Другото което не е толкова важно но се забелязва във форума е, че след като ЦСКА отново е на първо място някои първосигнални колеги не могат да намерят покой.По-умните си траят и чакат какво ще се случи, на един неутрален ще кажа, че винаги е по темата когато 41 футболни клуба се задраскват анблок, без обяснения, даже без да се назоват.Така бяха изхвърлени и около 100 клуба които на конгреса бяха срещу Боби, щом за неутралният темата е важна само когато трябва да се пише срещу ЦСКА, кой съм аз, че да му опонирам.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

kamilata3
Контакти:

Мнениеот kamilata3 » 02 юни 2023 10:06

damyanov1963 написа:
kamilata3 написа:
damyanov1963 написа:
kamilata3 написа:
damyanov1963 написа:
kamilata3 написа:

Няма притеснение.

Няма притеснение ,но лъха комплекс.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ

Bukay
Контакти:

Мнениеот Bukay » 02 юни 2023 10:15

kamilata3 написа:
damyanov1963 написа:
kamilata3 написа:
damyanov1963 написа:
kamilata3 написа:
damyanov1963 написа:

Няма притеснение.

Комплексарите сте вие - припознахте чужд отбор, вместо да спасите своя.

kamilata3
Контакти:

Мнениеот kamilata3 » 02 юни 2023 10:22

Bukay написа:
kamilata3 написа:
damyanov1963 написа:
kamilata3 написа:
damyanov1963 написа:
kamilata3 написа:Я виж резултатите на двата отбора с Лц и тогава говори за полАгване.[/quotтях,за едни

Няма притеснение.

Комплексарите сте вие - припознахте чужд отбор, вместо да спасите своя.

Продължавайте да го повтаряте,щом ви носи успокоение.
Eminem написа:

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 02 юни 2023 12:19

ми обори го като си по-умен

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 02 юни 2023 12:40

DanailG написа:ми обори го като си по-умен

:D

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 02 юни 2023 13:43

peliforewer написа:Кой както иска да играе, да ляга, да става аз съм доволен, че ЦСКА два кръга преди края има голям шанс да стане шампион.Дори и да не стане не е фатално, важното е че в събота от 18.00ч. ще "горя" със стотиците хиляди червени сърца.Другото което не е толкова важно но се забелязва във форума е, че след като ЦСКА отново е на първо място някои първосигнални колеги не могат да намерят покой.По-умните си траят и чакат какво ще се случи, на един неутрален ще кажа, че винаги е по темата когато 41 футболни клуба се задраскват анблок, без обяснения, даже без да се назоват.Така бяха изхвърлени и около 100 клуба които на конгреса бяха срещу Боби, щом за неутралният темата е важна само когато трябва да се пише срещу ЦСКА, кой съм аз, че да му опонирам.

Вярно е, че нищо фатално няма да стане ако ЦСКА-София не станете шампиони, защото фаталното се случи на 09.09.2016г., когато автентичния ЦСКА изчезна от света на футбола благодарение на ГГ, вашата легенда Стоичков и вашите одобрителни аплодисменти.
Да си припомним миналото за да не се забравя:

"УЕФА официално "припозна" ЦСКА като "Литекс""
https://www.mediapool.bg/uefa-ofitsialn ... 55124.html

Новосъздаденият ПФК ЦСКА-София е всъщност преименуваният ПФК "Литекс" (Ловеч). Тази нелицеприятна за благодетеля на отбора Гриша Ганчев истина се появи на сайта на европейската футболна централа УЕФА.

Въпреки настоятелните опити на ловешкия бизнесмен и ръководството на отбора, играещ на стадион "Българска армия", да внушат на широката публика, че той няма общо с "оранжевите", а е единственият ЦСКА, който трябва да бъде припознат от всички фенове на "армейците", от УЕФА очевидно са наясно как бе създаден този тим.

Това личи от файл, качен на сайта на централата, в който са посочени подробности за всяко едно от първенствата под егидата на УЕФА. В раздела, посветен на България, под линия е записано, че през този сезон в родния шампионат се състезават 14 отбора, един от които е "Литекс", играещ под новото си име – ЦСКА-София.

"ПФК "Литекс" Ловеч е изхвърлен от първенството на България за сезон 2015/2016 заради дисциплинарни нарушения. За сезон 2016/2017 ПФК "Литекс" Ловеч променя името си на ПФК ЦСКА-София", пише в документа.

Както е известно, още докато спечелилият през миналия сезон Купата на България ПФК ЦСКА АД не бе фалирал окончателно, Ганчев, Христо Стоичков и бившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров предприеха серия от маневри в Търговския регистър, които в крайна сметка доведоха до сливането на "Литекс" с "Чавдар" (Етрополе) и последващото им преименуване в ЦСКА-София.

Любопитен детайл от цялата сага е обстоятелството, че новосъздаденият отбор играе със старата емблема на ЦСКА, въпреки че официално тя е запорирана от НАП и предстои да бъде продадена на търг. Освен това отборът на Ганчев, Стоичков и Димитров се настани на ст. "Българска армия" с личното благоволение на премиера Бойко Борисов.

Това стана, след като спортният министър Красен Кралев издаде през юли заповед, с която прекрати договора за наем на стадиона и базата в Панчарево с ПФК ЦСКА АД заради натрупани дългове за близо 1 млн. лв. и ги предостави временно на новото дружество ПФК ЦСКА-София ЕАД, докато не бъдат обявени на търг. Въпреки ангажимента на спортното ведомство конкурс за базите да бъде обявен "в най-кратки възможни срокове", това така и не се е случило вече три месеца.

Честито на Литекс и на припозналите го "верни" "червени сърца". :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
luchoni
Контакти:

Мнениеот luchoni » 02 юни 2023 14:21

Сините разтварят бузки това им е в ДНК-ТО

Върни се в “Левски”