damyanov1963 написа:kamilata3 написа:damyanov1963 написа:kamilata3 написа:W84me написа:Вирус в състава на Числото! Каква изненада :D
Кое е изненада,още след мача с Лудогорец казаха ,че Чочев е играл с температура.Само ти си баеш едно и също нещо,с над жеста да стане истина.Сините страдате от шизофрения,след мачовете с Лудогорец ревяхте с Мъри ,че ви били ощетили а сега ще ги изкарате ,че само те играели феърплей.А Лудогорец да говори за полагане е направо пародия,вече си личи ,че сините им станахте соло ташак .До къде я докарахте първо се радвахте на 11 мача без победа,после от злоба и завист призовавате отбора ви да легне на Лудогорец,колко ниско можете да паднете още.
Я виж резултатите на двата отбора с Лц и тогава говори за полАгване.[/quotтях,за едни
Вместо да ми се правиш на учител ,вземи да поправяш транспарантите в сектор Б ,че нямате един да е без грешка.Какво за полягването,къде написах,че вие им лягате ,вие сте по шпалирите.Полягване написах за едни отбори където излизат с юноши и то само срещу тях,за едни чернодрешковци където не смееха да свирят дузпа сто и няколко мача пак срещу тях,за едни отбори които за едни дребни пари от тв правата излизаха със свалени гащи.Всичко това знаете ,че е вярно,но тук в БГ е по-важно Вуте да е зле отколкото аз да съм добре.
Я виж резултатите м/у Левски и бившото ЦСКА, когато мачовете са свирене от чуждестранни съдии и тогава говори за чернодрешковците.
Аз пиша за Лудогорец и вместо единственият им фен във форума Крумчо Савов да ги защитава,ти още един двама уж Левскари ,такава яростна защита му правите на тоя отбор.Нямам думи.Явно притеснението да не станем шампиони е толкова силно,че вече подкрепяте Разград.Само да попитам на мача между сини и зелени да не викате за Лудогорец,като гледам на там отиват нещата.