Teo написа:tmanolov написа:Teo написа:W84me написа:Колко умилителна и задушевна атмосфера. Припоците се надяват Левски пак да им свърши работата. Има едни борчове към НАП за оправяне, вече го казах. Оправяте ги и стискаме ръцете.
Гришата може и да договори със Сираков нещо, но ако се стигне до мач между нас, там уговорки няма!
Тео, запри се, иронията ти не ти се получава. Всички сме наясно какво ще стане в този "невъзможен за уреждане" мач, ако наистина ви трябва победа тогава. Пък и вие не сте ЦСКА, така че средностатистическия левскар ще го приеме - само Левски и Палмите, все пак
Пич, кажи ми последните 20 години, кога ЦСКА е бил Левски в мач които е на живот и смърт за нас?! Само един ми кажи?
2006 година, когато трябваше да станем шампиони, ни бихте в прекият мач... това беше по времето на Черепа и резането на гредите, когато още Дучето беше някакъв фактор сред феновете.
Левски се обединява и надскача всички възможни летви винаги, когато на ЦСКА му трябва нещо на всяка цена. Това е доказано в историята. Лично, като човек които гледам футбол от 25 години, не искам решаващият мач за титлата да е с вас. Този стрес бих си го спестил, и без това делиорманския урод ми взе 11 години от живота и нервите.
Пич, ама вие не сте ЦСКА, нали го знаеш. Възможно е да ни биете последния кръг, ние все пак сме доста точки зад вас, тоест по-слабички.