Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Aronaks
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Aronaks » 29 май 2023 16:31

Teo написа:
tmanolov написа:
Teo написа:
W84me написа:Колко умилителна и задушевна атмосфера. Припоците се надяват Левски пак да им свърши работата. Има едни борчове към НАП за оправяне, вече го казах. Оправяте ги и стискаме ръцете.

Гришата може и да договори със Сираков нещо, но ако се стигне до мач между нас, там уговорки няма!

Тео, запри се, иронията ти не ти се получава. Всички сме наясно какво ще стане в този "невъзможен за уреждане" мач, ако наистина ви трябва победа тогава. Пък и вие не сте ЦСКА, така че средностатистическия левскар ще го приеме - само Левски и Палмите, все пак

Пич, кажи ми последните 20 години, кога ЦСКА е бил Левски в мач които е на живот и смърт за нас?! Само един ми кажи?
2006 година, когато трябваше да станем шампиони, ни бихте в прекият мач... това беше по времето на Черепа и резането на гредите, когато още Дучето беше някакъв фактор сред феновете.
Левски се обединява и надскача всички възможни летви винаги, когато на ЦСКА му трябва нещо на всяка цена. Това е доказано в историята. Лично, като човек които гледам футбол от 25 години, не искам решаващият мач за титлата да е с вас. Този стрес бих си го спестил, и без това делиорманския урод ми взе 11 години от живота и нервите.

Пич, ама вие не сте ЦСКА, нали го знаеш. Възможно е да ни биете последния кръг, ние все пак сме доста точки зад вас, тоест по-слабички.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 май 2023 16:34

Aronaks написа:
Teo написа:
tmanolov написа:
Teo написа:
W84me написа:Колко умилителна и задушевна атмосфера. Припоците се надяват Левски пак да им свърши работата. Има едни борчове към НАП за оправяне, вече го казах. Оправяте ги и стискаме ръцете.

Гришата може и да договори със Сираков нещо, но ако се стигне до мач между нас, там уговорки няма!

Тео, запри се, иронията ти не ти се получава. Всички сме наясно какво ще стане в този "невъзможен за уреждане" мач, ако наистина ви трябва победа тогава. Пък и вие не сте ЦСКА, така че средностатистическия левскар ще го приеме - само Левски и Палмите, все пак

Пич, кажи ми последните 20 години, кога ЦСКА е бил Левски в мач които е на живот и смърт за нас?! Само един ми кажи?
2006 година, когато трябваше да станем шампиони, ни бихте в прекият мач... това беше по времето на Черепа и резането на гредите, когато още Дучето беше някакъв фактор сред феновете.
Левски се обединява и надскача всички възможни летви винаги, когато на ЦСКА му трябва нещо на всяка цена. Това е доказано в историята. Лично, като човек които гледам футбол от 25 години, не искам решаващият мач за титлата да е с вас. Този стрес бих си го спестил, и без това делиорманския урод ми взе 11 години от живота и нервите.

Пич, ама вие не сте ЦСКА, нали го знаеш. Възможно е да ни биете последния кръг, ние все пак сме доста точки зад вас, тоест по-слабички.

По-слабички кога ме няма. Вие в тези мачове надскачате себе си.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 май 2023 16:36

ugly bug написа:Скачат на живот и смърт!
Вече острят рогите за Гората.

Изображение

Те онези вече им е вкарано в главите, че титлата си заминава.
Проблема е, че сме в България и тук титлите не се печелят, като в Германия!
Има 3-4 съдии които изпълняват перфектно поръчки и ги пускат в точните моменти, когато урода има нужда.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 29 май 2023 16:45

Мисля да го направим като в Германия. Правим хикс в Разград, вие си биете без проблеми числото и сте с 3 точки аванс. Последния кръг ви устройва и равенство, пълните си вашите сектори, празненствата са още преди първия съдийски сигнал, обаче ние вие бием, Лудогорец бие във Варна и драмата е пълна. Хахахахха

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 май 2023 16:50

Aronaks написа:Мисля да го направим като в Германия. Правим хикс в Разград, вие си биете без проблеми числото и сте с 3 точки аванс. Последния кръг ви устройва и равенство, пълните си вашите сектори, празненствата са още преди първия съдийски сигнал, обаче ние вие бием, Лудогорец бие във Варна и драмата е пълна. Хахахахха

Демек искаш някой да умре на стадиона, така ли?! :D
Напълно възможен сценарии :D

Ако гледаме реално и обективно на нещата как се случат нещата в държавата извън футболно естество, според мен тези два мача ще се метат яко чанти с пари от всички страни. :D Наско Сираков трябва да е луд да откаже една чанта от Гришата да скочи на за победа в Разград.
Последна промяна от Teo на 29 май 2023 16:52, променено общо 2 пъти.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 29 май 2023 16:51

Имате и едни 140 хил. лв. към агента на Роналдо, тях да можете да оправите последните два кръга пак ще е от полза.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 май 2023 16:52

Teo написа:
Aronaks написа:Мисля да го направим като в Германия. Правим хикс в Разград, вие си биете без проблеми числото и сте с 3 точки аванс. Последния кръг ви устройва и равенство, пълните си вашите сектори, празненствата са още преди първия съдийски сигнал, обаче ние вие бием, Лудогорец бие във Варна и драмата е пълна. Хахахахха

Ако гледаме реално и обективно на нещата как се случат нещата в държавата извън футболно естество, според мен тези два мача ще се метат яко чанти с пари от всички страни. :D

Това и аз няма да го издържа.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 май 2023 16:57

W84me написа:
Teo написа:

Ако гледаме реално и обективно на нещата как се случат нещата в държавата извън футболно естество, според мен тези два мача ще се метат яко чанти с пари от всички страни. :D

За това си плащаме, вие ни свършвате работа и после ви пускаме за последният мач (класирате се за Европа) и правим общ банкет, че сме спрели урода от поредната купена титла. Това се нарича сделката на дявола между двата отбора с най-много фенове в България. Парите са най-голямата мотивация в съвременният футбол... правят чудесa, ако ги използваш разумно!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 май 2023 17:02

W84me написа:
Teo написа:

Първата транзакция от Григан за НАП ще ви е след мача с Делиормана.
Втората транзакция - след мача с нас.
П.П. Пълна транзакция веднага + 3 точки бонус - в зависимост от мача ви с Делиормана и нашия.
Да си знаете ->>
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 29 май 2023 17:18

Teo написа:
W84me написа:
Teo написа:

За това си плащаме, вие ни свършвате работа и после ви пускаме за последният мач (класирате се за Европа) и правим общ банкет, че сме спрели урода от поредната купена титла. Това се нарича сделката на дявола между двата отбора с най-много фенове в България. Парите са най-голямата мотивация в съвременният футбол... правят чудесa, ако ги използваш разумно!

Справедливо.

Върни се в “Левски”