Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Red_Neck » 27 май 2023 23:21

Целият отбор + треньорски екип заслужават да играят в четвъртък, а ръководството да ги гледа.
Няма нужда да се сочи с пръст този или онзи.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 28 май 2023 00:03

Ponko написа:Достатъчно е че мрънкаше в социалните мрежи и някакви безцветни снимки и простотии. Ако е бил достатъчно добър той и отбора щяхме да сме в топ 4! След като не сме значи не е бил. Ако му е проблем, че ще играе в четвъртък да ходи в Дортмунд там ще играе в ШЛ! :D

Всъщност с изявлението си ясно показа, че просто това не е стандарта на Ливърпул и дори се извинява на феновете в частта "разочаровахме вас и себе се". Не съм видял някой друг от лидерите на отбора да покаже подобна загриженост. Това, че ти от омраза към най-силният играч на Ливърпул си съчиняваш някаква мелодрама и намираш нов повод да го нареждаш, само доказва твърдението, че човешката глупост е безгранична.

Ponko

Мнениеот Ponko » 28 май 2023 00:12

Liverpool_EC написа:
Ponko написа:Достатъчно е че мрънкаше в социалните мрежи и някакви безцветни снимки и простотии. Ако е бил достатъчно добър той и отбора щяхме да сме в топ 4! След като не сме значи не е бил. Ако му е проблем, че ще играе в четвъртък да ходи в Дортмунд там ще играе в ШЛ! :D

Всъщност с изявлението си ясно показа, че просто това не е стандарта на Ливърпул и дори се извинява на феновете в частта "разочаровахме вас и себе се". Не съм видял някой друг от лидерите на отбора да покаже подобна загриженост. Това, че ти от омраза към най-силният играч на Ливърпул си съчиняваш някаква мелодрама и намираш нов повод да го нареждаш, само доказва твърдението, че човешката глупост е безгранична.

Силен, силен колко да е силен. Проспа половината сезон... Размазахме манафите вкара два и в следващия мач изтърва дузпа срещу черешите.. изпорти и такава срещу Арсенал.. това са все загубени точки. Че вълци и чайки ни кълваха и там не блестя.. Щом сме в ЛЕ значи не е бил достатъчно добър и той. Стандарта на Салах ще става все по нисък и компромисен след като няма играчи като Фирмино и Мане да му отварят пространства... едва ли ще бъде толкова ефективен с Гакпо и особено с Нуньо... и да вкара 20ти и 21 гол утре ще е все тая пак ще сме в ЛЕ. Индивидуалната статистика на Салах не ме вълнува. За мен Салах не е лидер, няма нищо общо с Джерард. Ако все пак е лидер и отдаден на Ливърпул ще играе ако трябва и в Лигата на конференциите...
Силно се надявам, че приоритетите ще са ВЛ и ЛЕ.. купите трябва да отпаднем още във първия кръг.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 28 май 2023 02:12

Ponko написа:
Liverpool_EC написа:

Силен, силен колко да е силен. Проспа половината сезон... Размазахме манафите вкара два и в следващия мач изтърва дузпа срещу черешите.. изпорти и такава срещу Арсенал.. това са все загубени точки. Че вълци и чайки ни кълваха и там не блестя.. Щом сме в ЛЕ значи не е бил достатъчно добър и той. Стандарта на Салах ще става все по нисък и компромисен след като няма играчи като Фирмино и Мане да му отварят пространства... едва ли ще бъде толкова ефективен с Гакпо и особено с Нуньо... и да вкара 20ти и 21 гол утре ще е все тая пак ще сме в ЛЕ. Индивидуалната статистика на Салах не ме вълнува. За мен Салах не е лидер, няма нищо общо с Джерард. Ако все пак е лидер и отдаден на Ливърпул ще играе ако трябва и в Лигата на конференциите...
Силно се надявам, че приоритетите ще са ВЛ и ЛЕ.. купите трябва да отпаднем още във първия кръг.

То ако слушаме твоите бръщолевения, то ще излезе, че е бил най-слабият играч в отбора, ама ей тука хората друго казват
Изображение
Щом Салах е топ 5 в Европа по Г+А, значи е свършил достатъчно, а някой друг е проспал сезона. Ти си му избирай 5те слаби мача за да си покажеш злобата, ама той има 40 мача в които е бил на ниво. Щом 10те халфа използвани през сезона имат общо 1г и 1 асистенция средно за цял сезон, значи някой зад Салах е за бой. Мане си замина, Салах пак е на ниво, Фирмино в половината мачове къде не игра, Салах пак беше на ниво, Гакпо, Нунез...Салах пак е топ играч, 6 години е истинска величина за постоянство, пък ти ако искаш си пребий клавиатурата от яд. Абсолютно нищо не можеш да промениш с простотията си :)))))))

Ponko

Мнениеот Ponko » 28 май 2023 07:58

Да като половината ги заби на Рейнджърс които си бяха в кома... Имаше доста повече от 5 мача в които даваше заето. Събираме голове и асистенции на Салах за да изглежда по страшно числото. Нищо че почти всички голове му паднаха в групата фаза. Гордея се с него все пак за толкова мачове срещу Реал едва този сезон се разписа срещу тях. Велик е! Това ми е достатъчно важното е да надуваме безсмислената статистика на Салах за да премирате тук... Издребнявал съм за 5-+ мача.. очевидно тия 5 мача са разликата между 5 и 4 място. Да живее Салахов! Амин!

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 28 май 2023 14:10

Ponko написа:Да като половината ги заби на Рейнджърс които си бяха в кома... Имаше доста повече от 5 мача в които даваше заето. Събираме голове и асистенции на Салах за да изглежда по страшно числото. Нищо че почти всички голове му паднаха в групата фаза. Гордея се с него все пак за толкова мачове срещу Реал едва този сезон се разписа срещу тях. Велик е! Това ми е достатъчно важното е да надуваме безсмислената статистика на Салах за да премирате тук... Издребнявал съм за 5-+ мача.. очевидно тия 5 мача са разликата между 5 и 4 място. Да живее Салахов! Амин!

Само дето влезе резерва срещу Рейнджърс и игра 20ина минути. И тук пак ставаш за смях... Що бе Понко някой от титулярите не вкара хет-трик. Някой им пречеше или ги спираше? Кога Рейнджърс влязоха в кома при 1:3 преди Салах или при 1:6 след Салах? Я кажи кой има повече голове срещу Реал в мачовете ни срещу тях? То другите се убиха да вкарват, нали? Без смислената му статистика, за предните 5г, като фен на Ливърпул щеше да се гордееш само с Купата на Африка :))))) Нали ти е първа радост, че я дигна Мане.

Ponko

Мнениеот Ponko » 28 май 2023 14:38

Тъй, тъй! Великият къдрав египтянин размаза Рейнджърс, които са голям критерии. Напомпа си головата сметка в груповата фаза и вече имаме страшното число 45 за всички турнири! УААУ. Велико! Това ни спасява сезона, ОСМИСЛЯ ГО! Той също обича и да говори.. закани се на Реал... и какво изтърва всичко к'вото можа на финала в умрялата френска столица. На финали също е страшен. Всичко на всичко има вкарана дузпа срещу Тотнъм (говоря за редовното време като цяло). Голове от игра - 0. Добре, че си вкарваше поне дузпите накрая, че нямаше да видим половината от трофеите които спечелихме. Дано днеска вкара, че да ви осмисли поне малко мача...

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 28 май 2023 15:55

Байерн станаха шампиони без помощта на ненужните мрънкачи и псевдо фенове !

Изображение

Такива фенове не са нужни на никой....
Изображение Изображение

Ponko

Мнениеот Ponko » 28 май 2023 16:10

Това, че не харесвам Салах не ме прави псевдофен. Мен ме интересуват успехите на клуба, каквито тази година нямаше. Вие се дивите на статистиките на Салах, а той не е Ливърпул. Той е просто прашинка и наемник нищо повече. Нима вие харесвате и обичате всички играчи на Ливърпул и не плюете ? Салах е вече отживелица ще прави все по-слаби сезони и все повече пропуски. Голямата тройка беше разбита време е и той да си ходи и да се изгради нещо ново.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 28 май 2023 18:05

Салах е част от успехите на Ливърпул,постигнал повече от доста легенди.Някак си не върви,когато печелим целия отбор да е със заслуги,а когато губим вината да е най-много негова.Всеки от титуляри,резерви,треньорски щаб и ръководство имаше слаби периоди и грешки през кампанията и затова резултата е 5 място.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Ливърпул”