Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Furious_Monk » 28 май 2023 09:02

От голямата тирада, разбрах, че ако действаш като диктатор, но обслужваш интересите на демократичните страни, ти си всъщност демократ.

Когато публично се каже, че няма значение как се постига резултата, човек къса цялата си връзка с налаганата ни представа за демокрация.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 май 2023 09:31

bobonikolov написа:
delqnski47 написа:
Thsmith написа:
delqnski47 написа:
bubka написа:Между другото аз досега не съм виждал някой така пламенно и самоотвержено да брани статуквото, ГЕРБ и Борисов. Респект за ППДБ ;). Ако можеха да са така самоотвержени и в защита на българските интереси ;). Бтв, някой да е чул в записите да се говори за икономика, доходи, бюджет, инфлация? Че аз чух само за схеми как да се превземе държавата, да се угоди на някое чуждо посолство(вероятно танзанийското ;) ) и как да се опази Борисов от закона ;д.

Хубавото на всичко е, че нормалните хора вече няма да гласуват за ПП. Само тея с ниско самочувствие (''ние сме господа Никои и трябва да станем колония на някой'' тип мислещите) вече ще ги защитават. :)

Да направим така. Тук има доста хора, които са гласували за тях. (Аз не съм и никога не бих гласувал за леви). Има ли някой, поне един, който е гласувал на последните избори за тях и който да каже, че е променил мнението си заради тоя запис и вече не ги люби? Отново отбелязвам. Тези записи имат ефект основно върху тези, които не ги харесват така или иначе. Тези, които са гласували за тях на последните избори са относително напълно незасегнати от тях. Коалицията с Бойко ще намали гласовете им, не тези записи.
bubka написа:
Thsmith написа:Ядосвам се, но друг път. Е... селските обръщения не са особено приятни, но до ядосване няма как да стигнем. Както няма и цензура.

Смит, ако има избори сега лятото Възраждане ще е втора политическа сила, даже за някой друг процент може и първа ;).

Аз съм готов да се хвана на бас на каквото кажеш, че Копейкин няма как да е първа сила и няма как да надскочи макса на Волен, съобразен със сегашната избирателна активност. Просто има една и съща таргет маса. Иначе до второ място е възможно да стигне, но не заради негов скок, а просто заради разпадане на ПП, което може да не е за лошо де. Поне ако вземе да се създаде някой нормална консервативна про западна партия. Да мога да гласувам и аз примерно ; )

За "тук" не знам, но повечето им електорат е с АнтиГерб риторика привлечен, а всеки от тях с повече от 1/3 гънка мозък, ще се досети че е бил излъган след "ГЕРБ не са ни реален враг".

Аз си признавам, че за пръв път от 8 години гласувах и беше за тях. Не толкова, защото са антиГЕРБ, а защото искат да направят най-накрая нещо градивно и да разбият руското лоби в България. Преди съм гласувал за ГЕРБ по абсолютно същата причина, но после излязоха далаверите с разните потоци, подариха 1 млрд на руснаците, докараха ВТБ, които за капак станаха спонсор на кръвния враг Левски. Тиквата се заигра с руснаците и започна да назначава спонсори на любимия си отбор. Демек прекрачи всички възможни граници. Като добавим записите с Ало Ваньо, Мишо Бирата, Барселонагейт и тн и нещата съвсем отидоха в ряката. Когато Промяната се появи не ги харесвах изобщо, защото мислех, че ще са поредното протеже на Мунчо още като го видях вдигнал юмручето. Обаче ме изненадаха. Изиграха му контра. Започнаха да действат въпреки всичко и всички. Станах омразни на същия тоя про-руски електорат, който гласува за тях и Радев. Изгониха руските дипломати и ясно заявиха позиция, че руските боклуци в България няма да виреят под техен контрол. И да след вчерашния запис не съм си променил мнението и на следващи избори пак ще гласувам за тях. Защото от записа стават ясни следните неща:
-Търсят начин да влязат във властта за да започнат да си изпълняват предизборната програма;
-Не са се прегърнали с ГЕРБ, а напротив - искат да изритат де що има калинки останали от тях или назначени от Мунчо във всички служби и министерства.
-Перфектно разбират, че сами няма как да управляват и, че при евентуални избори резултата няма да е по-добър и нищо няма да се промени.
А русофилските партии реват, защото знаят, че ако ПП/ДБ хванат властта те са приключени. Както казах вчера няма нищо случайно. Мунчо задържа мандата за пореден път, защото знаеше, че се готви нещо. Руди глупака се продаде за няколко сребърника и беше “използван” като презерватив.
Истинската причина Тиквун да реагира днес така е, не защото наистина е против, това което Промяната са си говорили. Той перфектно е бил осведомен за всичко и това става ясно в самите разговори. Реагира, защото не очакваше тези договорки да излязат на яве и сега плакнат лице пред собствените си избиратели. Ако записа не беше излязал кабинета си ставаше веднага и чистката щеше да се състои. Факта, че преговорите са “замразени”, а не прекратени говори, че ще се договорят нещо пак. И не, защото ще искат да управляват заедно, а защото нямат избор. Защото 3 избора в една година са особено скъпо начинание, особено ако не печелиш нови места или дори по-лошо - губиш такива. Няма спонсори, които да са чак такива будали, че да бутат рушвети при нулева гаранция за успех. Справка БСП, които след като загубиха толкова избиратели в момента въпреки руските рушвети и партийни субсидии са на червено и освен, че им фалира телевизията дължат и сумати пари на НАП.Единствения, който печели от това е Копейката, защото освен руските траншове неговият електорат се повиши и получи повече депутати разбирай повече кинти от субсидия. Цялата дандания е за пари. Няма никакви обаждания от други посолства и т.н. Просто на Бокич джобчето резко изтъня и с шанс да стане клиент на прокуратурата ако е вън от парламента ще направи всичко за да е вътре минимум година и половина, колкото да разкарат Гешев и Резидента, които са му врагове. Затова ще видите, че правителство ще има с мандата на Промяната въпреки записите. Самия факт, че вчера под угрозата да няма правителство ГЕРБ гласува промените, предложени за главния прокурор и съдебната реформа е показателен. И това въпреки изтеклите записи.

Гласуването за шарлатани, измамници и "маркетингови" (цитат) врагове на Борисов, който "олицетворява мафията"( пак цитат) си е твой личен избор.
За мен само човек с чувство за малоценност ще гласува за хора, които си съгласуват с чуждите посолства назначенията на ключови места в държавата. НЕ да работят с чуждите посолства и да съгласуват бъдещи действия или политики, а направо да назначават хора. Е тук тая подробност.
Последна промяна от delqnski47 на 28 май 2023 09:49, променено общо 2 пъти.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 28 май 2023 10:31

Щял да излиза нов филм, как Живков искал да ни прави 16-та република... АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!
Да пояснявам ли, че пак Евелина Келбечева и Христо Христов ще са сред авторите на тоя пасквил...

Ей, много им бърка по дупките тоя социализъм, мама им мръсна... Дано да им се върне тъпкано, да*ба тяхната майка селска...

Режисьор на филма е Димитър Коцев - Шошо, а сценаристи са Христо Христов и проф. Евелина Келбечева. Изпълнителен продуцент е проф. Людмил Христов (НБУ), а филмът е реализиран с подкрепата на Централен фонд за стратегическо развитие на НБУ.

;ддддддддддддддддддддддддддддддддддддд
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 май 2023 10:42

Drunken_Master написа:Щял да излиза нов филм, как Живков искал да ни прави 16-та република... АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!
Да пояснявам ли, че пак Евелина Келбечева и Христо Христов ще са сред авторите на тоя пасквил...

Ей, много им бърка по дупките тоя социализъм, мама им мръсна... Дано да им се върне тъпкано, да*ба тяхната майка селска...

Режисьор на филма е Димитър Коцев - Шошо, а сценаристи са Христо Христов и проф. Евелина Келбечева. Изпълнителен продуцент е проф. Людмил Христов (НБУ), а филмът е реализиран с подкрепата на Централен фонд за стратегическо развитие на НБУ.

Промиването на мозъци в последните 20-ина години и индоктринацията е впчеатляваща. Сигурен съм, че Гьобелс се пържи в ада и си води бележки. Някой, не помня кой, казал, че в България политическия строй се сменя на около 40 години. В момента живеем в един българомразен режим, но ако прогнозата е вярна му идва края. Мисля си, че и заради това пропагандата и лъжите са толкова засилени в последните години. Майданът от 2020 е доказателство и неистовото желание да влезем във война, че демонистите усещат парата. И едва ли ще имат 60 секунди да изчезнат. Конституцията на практика е суспендирана, разделение на властите няма и анализи посочват, че ще започнат скоро и политическите убийства. Вземам пуканките и сядам да гледам. А да, и гласеният за военен министър и главен американски ястреб на републиката е завършил в... Москва. Няма лошо. :)

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 май 2023 12:34

metodito написа:
Thsmith написа:
metodito написа:И за съжаление да не забравяме, че за последните 20 години броя на циганите и малоумниците много се увеличи. Според мен при едно задължително гласуване Костя ще ги отвее всички с разлика.

Мда, напълно си прав. Увеличили сте се много, но не чак толкова за да отвеете някого. Пък и "задължително" гласуване на Валери Симеонов нещо не ви даде възможност да отвеете някого. Чудно защо ли.

Кого визираш под "вие"?

bobonikolov написа:Както се вижда нуждата от про-европейско правителство е повече от крещяща.

Тези тези стават много банални и носят само мелница в чуждата паница. Особено когато Европа завива към някакви зелени дивотии.
Furious_Monk написа: Когато публично се каже, че няма значение как се постига резултата, човек къса цялата си връзка с налаганата ни представа за демокрация.

Има едни дебели книжки от Хенри Кисинджър. Много са подходящи за темата ; ) И това е истинска реална политика. Збигнев Бжежински има също доста интересни и по тънки книжки на тези теми. Жалко, че Обонго не ги е чел и успя да забърка токлова каши.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 май 2023 12:43

Thsmith написа:
metodito написа:
Thsmith написа:
metodito написа:И за съжаление да не забравяме, че за последните 20 години броя на циганите и малоумниците много се увеличи. Според мен при едно задължително гласуване Костя ще ги отвее всички с разлика.

Мда, напълно си прав. Увеличили сте се много, но не чак толкова за да отвеете някого. Пък и "задължително" гласуване на Валери Симеонов нещо не ви даде възможност да отвеете някого. Чудно защо ли.

Кого визираш под "вие"?

bobonikolov написа:Както се вижда нуждата от про-европейско правителство е повече от крещяща.

Ако се чувстваш, че живееш в Азия, това си е твой проблем само.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 28 май 2023 12:44

NOMER14 написа:
fcb_bg написа:При първия мерак за излизане от НАТО, тук ще дойде човек да охлади страстите.

Май сме далеко от това. На последните избори партията ВЪН от ЕС и НАТО събра 6600 гласа само.

Аз също съм за вън от НАТО и (конкретно този) ЕС, но не съм гласувал. Къде влизам ???

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 май 2023 12:45

Мда, още едно доказателство за казаното. Като почнем от бързото загряване и завършим с проявата на гения и заключението за Азия като извод от прочетеното.
: ) Благодаря за нагледния пример.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 28 май 2023 12:46

ivan56 написа:
nghcvth написа:Като спомена за умнокрасивитета интересно е, защо големите телевизии отразяват всяка тяхно изпълнение на жълтите павета, а т. нар. "Походи за мир", които събраха доста повече хора, бяха или напълно подминати, или споменати с половин уста?

Трябва да ви е ясно дори и на най-големите идиоти, че никой не отразява подкрепата за агресора.

Зависи от агресора .... щото за един друг агресор редовно се отразяваше и се пропагандираха лъжите му.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 28 май 2023 12:50

Drunken_Master написа:Щял да излиза нов филм, как Живков искал да ни прави 16-та република... АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!

Нормално .... НБУ е американска клоака, знаем откъде се финансира.

Върни се в “Свободна зона”