Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот metodito » 27 май 2023 23:52

nghcvth написа:
metodito написа:
nghcvth написа:Възраждане с лекота може да дръпне разочаровани от ПП.

Няма начин. Профилът на средния ПП гласоподавател е зомбиран млад човек, смятащ, че българите, живеещи в България са боклуци и са убедени, че България е на Атлантическия океан. Те поначало с сбъркани с географията и историята, а и като цяло са едни дебилни млади хора. Които лесно можеш да водиш за носа.

Оставаш с впечатление, че тези хора са болшинство, защото по медиите ни заливат с техните грантови анализатори. Тая групичка, за която говориш, са една много малка част от обществото и общо- взето представляват процентите, които вземаше Христо- между 6 и 10, при 40% активност. Една голяма част са хора, които наистина искат някаква промяна, спрямо Бойко и гласуват за тези, които имат най- голям шанс да го бият (БСП,ИТН,ПП). Възраждане няма да оберат всички, но определено ще им вземат немалко гласове. Даже и Асен Василев си го каза в интервю по една от телевизиите.

Ако гласуват около 40% от българите, то едно 70-80 процента от тези гласуват с явен интерес - купен и корпоративен вот, зависими от гроб, от дпс... В провинцията е ужас. Тук Партията е вся и всьо. Не е ли Партията на власт, може да ти изстине работното място, а бачкане в провинцията няма. Небългарите на Костов и проектите му имат много силни позиции в София. Която пък казват, че била вече една трета от България. Но ако гласуват всички, не знам дали пп дали ще влязат. И за съжаление да не забравяме, че за последните 20 години броя на циганите и малоумниците много се увеличи. Според мен при едно задължително гласуване Костя ще ги отвее всички с разлика.
А, и да не забравяме манипулирания вот.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 май 2023 23:54

ivan56 написа:
nghcvth написа:Като спомена за умнокрасивитета интересно е, защо големите телевизии отразяват всяка тяхно изпълнение на жълтите павета, а т. нар. "Походи за мир", които събраха доста повече хора, бяха или напълно подминати, или споменати с половин уста?

Трябва да ви е ясно дори и на най-големите идиоти, че никой не отразява подкрепата за агресора.

Нали знаеш, че ако получиш бан, няма 50 стотинки? Или тук не ти е основното "работно място"?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 май 2023 00:01

Кажи честно, Ванка, струва ли си наистина стотинките? Твоите шефове подклаждат граждански конфликт. А ти осъзнаваш ли го? Това ли е което искаш? Това ли подкрепяте? Не мисля, че го осъзнавате ти и колегите ти от "агенцията".

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 28 май 2023 00:02

metodito написа:
ivan56 написа:
nghcvth написа:Като спомена за умнокрасивитета интересно е, защо големите телевизии отразяват всяка тяхно изпълнение на жълтите павета, а т. нар. "Походи за мир", които събраха доста повече хора, бяха или напълно подминати, или споменати с половин уста?

Трябва да ви е ясно дори и на най-големите идиоти, че никой не отразява подкрепата за агресора.

Нали знаеш, че ако получиш бан, няма 50 стотинки? Или тук не ти е основното "работно място"?
.

Не ме мисли, плащат добре, мога да си го позволя.
Да те препоръчам ако искаш, да изкараш някоя стинка да си платиш баса и да не изглеждаш като прошляк?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 28 май 2023 00:05

metodito написа:Кажи честно, Ванка, струва ли си наистина стотинките? Твоите шефове подклаждат граждански конфликт. А ти осъзнаваш ли го? Това ли е което искаш? Това ли подкрепяте? Не мисля, че го осъзнавате ти и колегите ти от "агенцията".

Ако сериозно знаеш някой да плаща стинки, да се плюе Копейката, РадеФ, руската кочина и проруски настроени политици драсни на лични.
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 28 май 2023 00:16

Шегата на страна, но това което каза днес Божанков в едно от студиата е плашещо и опасно за европейското бъдеще на България.
А щом един Божанков ги знае тия неща, няма как Асен да не ги е знаел. Знаем ги и всички, които не си завираме главата в гъза, че сме най-слабото звено в Европа и вярно куче на руската кочина, колкото и разни Корнелия и Копейки да разправят, че всичко се спуска от Козяк.
Службите не само трябва да бъдат овладяни но и прочистени от всички проруски мекерета.
Но нито ПП, нито ДБ имат такива кадри.
Трудно е да се избира пред алтернатива с Бойко и Европа и от другата страна РадеФ, анти европейските Корнела и Копейката и нови избори.
Drunken_Master написа:

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 28 май 2023 00:41

България винаги е вървяла срещу Русия.

Явно европейският съюз няма достатъчно финанси и гледа да се отърве от тези съюзници от които няма полза.

България е една от най-анти руски настроените страни и гордеейки с това , бива обвинявана, че е про-руска.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 май 2023 00:58

bubka написа:
Thsmith написа:
bubka написа:
NOMER14 написа:
Thsmith написа:То какво друго важно нещо има освен финансите? Основното е финансите. И той може да се събуди, но не значи че ще подкрепи самоубийство с този циркаджия. Копейкин има абсолютен макс от 500-600 хил гласа при около 3 млн гласували. Да си удари задника в тавана, тази критична маса не може да я мине.

Сега Израждане има 358 хил гласа. Може да дръпне 50 хил от Слави, 50 хил от Янев и много трудно още 50 хил от Бсп (достатъчно й дръпна на Курнела). От ПП не може да дръпне - просто те няма да гласуват, а от Герб и ДБ абсурд да вземе нещо.

Тука ти е на-голямата грешка - на последните избори вотът на ПП беше изтекъл в две посоки - ГЕРБ и Възраждане. Най-много гласове за Възраждане ще дойдат точно от ПП.

При предишните избори, пп имаха далеч по широка подкрепа и такава обвързана с пилотчето. Особено след коалицията с ДБ, избирателите им са много по свити от към спектър, но не са такива, които са в обсега на възраждане. Поне според мен.

Кирил Петков го каза ясно - твърдият електорат общо на ПП и ДБ е 7-10%. До 24% са още 15-17%. Това е почти изцяло протестен анти-герб вот, който включва хора с най-различни виждания извън това. Тези 15-17% трябва да отидат някъде. От тях поне 6-7% могат да се перхвърлят към Възраждане. Може и повече. Затова ти казвам, че Възраждане са контролен лакмус в момента - ако ПП и ГЕРБ си направят безпринципната коалиция и ако се справят сравнително добре - да държат доходите и инфлацията на приемливи нива, сравнително ниски цени на енергията, що-годе адекватна финансова политика(а не простотиите на Кокорчо), то Възраждане ще си остане на сегашните 14-15%. Ако вземат обаче да яко да се ос*рат, което е много вероятно, то потенциалът за растеж на Коцето е мнооооооого голям, ама наистина много голям.

Не съм съгласен. Това са хора, които не биха гласували за Копейкин. Може да потърсят някой друг спасител, но Копейкин не влиза в тази форма.
Ето, аз след коалицията на ДСБ със зелените, какво направих? Просто спрях да гласувам изобщо. Поне докато не се появи дясна партия, аз съм пас.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 май 2023 01:05

metodito написа:И за съжаление да не забравяме, че за последните 20 години броя на циганите и малоумниците много се увеличи. Според мен при едно задължително гласуване Костя ще ги отвее всички с разлика.

Мда, напълно си прав. Увеличили сте се много, но не чак толкова за да отвеете някого. Пък и "задължително" гласуване на Валери Симеонов нещо не ви даде възможност да отвеете някого. Чудно защо ли.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 май 2023 01:09

ivan56 написа:
delqnski47 написа:
ivan56 написа:За да сме честни, Герб не са им враг...

За да сме честни Тошко тва ви го разправя от край време ама на вас ви трябваше Гела да запише Простия та да се съгласите вие :))
Мен ми е кеф че разбирам нещата предварително всеки път.

Не се надценявай, знаем ти капацитета.
Копи пейст. Шкварек, Ирини, Дърпата и все "неутрални" идоти на един акъл.
---
Кое посолство е диктувало сега на Габриел?

Шкварек дето е поляк искаш да кажеш че е "путинист", така ли :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Свободна зона”