Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

LFC_1221
Контакти:

Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Мнениеот LFC_1221 » 25 май 2023 16:16

Много хубава новина за новото буки. Българските съвсем не се оказаха лоши в крайна сметка - вярно, сравнително бързо режат, но пък дават доста бонуси, увеличени коеф. и 0% марж. От всички чужди, бетаното доскоро даваха, но сега бонусите им за много зле. А тези, които доста време ги чакахме - sportingwin се оказаха голямо дърво. Освен, че не дават никакви бонуси, рекламираха се, че са с "високи" лимити, но мен още след първите (и то не големи печалби) ме резнаха на 60лв. печалба за мачовете с добри коеф., а вчера след "крупната" печалба от 200 лв съм с лимит от 0.04 лв... А и вече не виждам линк за pinnacle, т.е. тези стават напълно излишни

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 май 2023 17:55

Само първият залог на дадено събитие отговаря на условията за разиграване на бонуса. Всеки последвал залог на съответното събитие няма да допринася за разиграване на бонуса.

Тоест, по схемата с посрещането ще е малко зор да се разиграе, понеже единият знак няма да се зачете, ама каквото-такова.

Оп, това не е така, пробвах го. :) Ако заложиш 1 и после Х на даден мач, и двата залога важат за превъртането, броячът ги отчита.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Hugo
Контакти:

Мнениеот Hugo » 02 юни 2023 00:54

Здравейте.

Търся хора, които продават верифицирани бет365 акаунти, които имат история от загуби и работещ skrill или neteller към тях.

Предложения и предупреждения също са добре дошли.

jokercheto82
Контакти:

Мнениеот jokercheto82 » 08 юни 2023 18:40

Здравейте , случайно попаднах на тази тема .Аз имам богат опит в залозите на дупки и арбитражи. Ще се радвам да обменяме опит и знания тъй като знаете, играта е динамична и схемите постоянно се променят :)

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 09 юни 2023 20:51

jokercheto82 написа:Здравейте , случайно попаднах на тази тема .Аз имам богат опит в залозите на дупки и арбитражи. Ще се радвам да обменяме опит и знания тъй като знаете, играта е динамична и схемите постоянно се променят :)

Те нещата са лесни,поне за хора които имат знанието и желанието да печелят,според мен най-големият проблем са лимитите,просто имаме работа с европейски букита,които работят по една изключително проста матрица - задават линии за залагане с математическо предимство в своя полза и ако някой успее по някакъв начин да ги надиграе и печели,дори да го направи по случайност - бива лимитиран.....Аз лично се смятам за полупрофесионалист - използвам професионални методи да им взимам парите,но в малък мащаб - не се издържам от това,играя само от личните си профили и като допълнителен доход.

jokercheto82
Контакти:

Мнениеот jokercheto82 » 12 юни 2023 16:30

Не знам на какъв принцип са лимитите, нагледал съм се на какво ли не. Ами аз също, но има месеци в които доста надвишавам основния си доход, за това гледам да отделям максимално време и да намирам апетитни събития.

LFC_1221
Контакти:

Мнениеот LFC_1221 » 13 юни 2023 15:15

А смятали ли сте си дохода от залози - например на годишна база и/или средно месечна? При мен определено наблизането на многото нови букита ми се отрази добре на дохода, въпреки постепенното лимитиране от някои. И друг въпрос - след като ви лимитират, изтривате ли си акаунтите и има ли шанс след 10 години например човек да си отвори отново акаунт?

jokercheto82
Контакти:

Мнениеот jokercheto82 » 13 юни 2023 16:13

Колкото повече букмейкъри толкова повече възможности дори и да са с приблизително еднакви платформи. Аз лично изчислявам всичко. Случвало ми се е да ми отпадне лимит, но не изкарвам много след това, но не съм сетил ако го изтрия дали някога пак бих могъл да си направя със същите данни

LFC_1221
Контакти:

Мнениеот LFC_1221 » 14 юни 2023 09:16

Аз също изчислявам всичко и се печели, но отнема време... В кой сайт ти е отпаднал лимита, че за такова нещо не бях чувал?

jokercheto82
Контакти:

Мнениеот jokercheto82 » 14 юни 2023 10:24

Отнема време, но аз не търся бърза печалба, а постоянна. Ами в Палмсбет се случи, постоянно имах оферти за бонуси и им писах, че няма как да се възползвам освен ако не преразгледат ситуацията, а в Алфауин ми бяха спряли бонусите и се активираха сами по някое време отново

Върни се в “Свободна зона”