Още един авторитетен сърбин е свързван с Левски
Не са едно или две имената на сръбски треньори, които са свъзвани с Левски. Оказа се, че "сините" са потърсили още едно голямо име от западната ни съседка, което да поеме отбора. Освен с Миодраг Божович и Саво Милошевич, от "Герена" са имали разговори и с Марко Николич. В момента той е без отбор, след като се раздели с Локомотив (Москва) през 2022 година.
Николич има кратка кариера на футболист, която свършва след жестока контузия. Като треньор обаче може да се похвали с доста сериозни успехи. Той първо започва работа в школата на Рад, а през 2008 година получава шанс да блесне и при мъжете. Така се превръща в най-младият треньор, който е водил тим в елита на Сърбия за всички времена. Впоследствие кариерата му минава през Войводина (Нови Сад) и Партизан, където е изненадващо уволнен в момент, в който отборът е на първо място в класирането и на 1/2-финал за Купата на Сърбия.
Така той поема към чужбина и застава начело на Олимпия (Любляна). В Словения печели и първата си Купа през пролетта на 2016 г., което му носи и завръщане в Партизан. Извежда "гробарите" до дубъл, но не се задържа дълго.
Следващата му дестинация е Унгария, където с Фехервар печели титлата още в първия си сезон, а във втория взема Купата на страната. През ноември 2019 г. е уволнен, защото шефовете смятат, че не е спечелил достатъчно точки.
През 2020 година поема отбор в четвърта страна - Русия. Там стига до още един трофей - Купата на страната през 2021 година, който печели с Локомотив (Москва). Награден е с договор за 3 сезона, но не му е писано да го изпълни.
Николич е имал честта да работи и с двама българи. Това се случва докато е начело на Партизан, а от там минават Иван Бандаловски и Валери Божинов. Така че той ще е добре запознат с нравите на родните ни играчи.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Тоя вече е добър,но едва ли ще дойде.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Този Николич определено като визитка би бил по-добър от лицето Станимир Мъри Стоилов.
Аз обаче също мисля,че треньор печелил трофеи с Партизан, МОЛ Фехервар и Локомотив Москва НЯМА да дойде при нас.
Аз обаче също мисля,че треньор печелил трофеи с Партизан, МОЛ Фехервар и Локомотив Москва НЯМА да дойде при нас.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Днес се навършват 10 г. от един от най-големите провали в спортната история на "Левски". Ден след като столичният футболен клуб навърши 99 г., "сините" посрещнаха "Славия" като лидери в класирането и победа в градското дерби щеше да донесе титлата на "Герена".
В трепетно очакване 14 700 фенове напълниха стадиона, който бе останал без сектор "А". Той бе взривен, за да бъде построен нов, припомня "24 часа".
В слънчечвия майски ден всичко за празниците бе подготвено от ръководството на "сините". Тогава собственик на клуба бе адвокат Тодор Батков, а изпълнителен директор - Иво Тонев.
По седалките на целите сектори на стадион "Георги Аспарухов" бяха поставени банери, ознаменуващи 27-ата титла на "Левски", която трябваше да стане факт след мача.
Благодарение на "Славия" с Велислав Вуцов начело те обаче се оказаха излишни, но пък, ако някой си ги е запазил, те още чакат да бъдат валидирани. "Белите" направиха 1:1, а крайно неочаквано и за всички в "Лудогорец" титлата отново отиде в Разград.
"Сините" си направиха ритуално харакири за ужас на своите привърженици, а началото му бе поставено по ирония на съдбата от японец.
В 33-ата мин Базиле де Карвальо откри резултата за "Левски". В 74-ата мин "белият самурай" Дайсуке Мацуи центрира от фаул и "синият" защитник Димитър Везалов си вкара автогол.
Минутите до края минаха в агония, а Георги Петков направи няколко блестящи спасявания... след това остана само неизмерима тъга.
България има природни богатства,
- I_Tuk_Froid_Pobedi
- Контакти:
mikata написа:Днес се навършват 10 г. от един от най-големите провали в спортната история на "Левски". Ден след като столичният футболен клуб навърши 99 г., "сините" посрещнаха "Славия" като лидери в класирането и победа в градското дерби щеше да донесе титлата на "Герена".
В трепетно очакване 14 700 фенове напълниха стадиона, който бе останал без сектор "А". Той бе взривен, за да бъде построен нов, припомня "24 часа".
В слънчечвия майски ден всичко за празниците бе подготвено от ръководството на "сините". Тогава собственик на клуба бе адвокат Тодор Батков, а изпълнителен директор - Иво Тонев.
По седалките на целите сектори на стадион "Георги Аспарухов" бяха поставени банери, ознаменуващи 27-ата титла на "Левски", която трябваше да стане факт след мача.
Благодарение на "Славия" с Велислав Вуцов начело те обаче се оказаха излишни, но пък, ако някой си ги е запазил, те още чакат да бъдат валидирани. "Белите" направиха 1:1, а крайно неочаквано и за всички в "Лудогорец" титлата отново отиде в Разград.
"Сините" си направиха ритуално харакири за ужас на своите привърженици, а началото му бе поставено по ирония на съдбата от японец.
В 33-ата мин Базиле де Карвальо откри резултата за "Левски". В 74-ата мин "белият самурай" Дайсуке Мацуи центрира от фаул и "синият" защитник Димитър Везалов си вкара автогол.
Минутите до края минаха в агония, а Георги Петков направи няколко блестящи спасявания... след това остана само неизмерима тъга.
Помня го сякаш беше вчера. Вдигането на картонените титли на полувремето...Така и не се научихме да не "празнуваме" предварително.
Вчера поръчах през онлайн магазина няколко артикула,днес повечето са отказани,каква е процедурата при подобна ситуация,възстановат парите или дават ваучери за бъдещи покупки.............Някой наясно ли е?
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
Съдбата е кучка и си знае работата спрямо продажниците!
Гледам скоро не сте благодарили на кокосите, та да припомня г-н. Стоилов какво ни призоваваше!

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
- I_Tuk_Froid_Pobedi
- Контакти:
Това ще да е било края на 2021 г. най-вероятно, още са били пресни :D После химията е изчезнала...
I_Tuk_Froid_Pobedi написа:
Това ще да е било края на 2021 г. най-вероятно, още са били пресни :D После химията е изчезнала...
Да, на 28.01.2022 са били тези ми-ми към кокосите :D
Но тук по интересното за мен е, че Станимир Стоилов казва , че без кокосите ние вчера нямаше да честваме два празника а Левски нямаше да съществува, та се чудя по колко пъти на ден да им благодарим на Палмите?
Докато има кинти химията не изчезва, но виртуалните милиони на Драган извадиха истинските лица на доста хора за което разбира се съм длъжен да благодаря на г-н. Иво !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:

tochavos написа:
Я гледай ти, адвокатът-патриот разправя, че формално не бил член на Бизнес клубО, но потвърди, че ще се запише. :)) Па аз, будалата, си чакам тука и се надявам да удари едно рамо за НАП ексцесa, дейва.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс