alexdb написа:vvessel написа:1914.1902 написа:Искате треньор с по-сериозна визитка във вътрешното първенство, но няма как такъв човек да пристигне, защото не би си навил да се бори да е трети/четвърти/пети или само да вдигне Купата. ПФК Левски няма силите и финансовите възможности на Лудогорец, за да се бори за титлата. Качествените треньори биха искали да тренират тим, който би имал възможностите и реалните амбиции да се цели в първото място, а не да се задоволи с третото, защото в крайна сметка искат да изградят и хубава визитка. Напълно логично е да се заложи на по-скромен треньор, защото лесно би се навил да поеме поста.
По-сериозма визитка? Ами 95% от треньорите са с повече от два сезона и половина стаж. Точно толкова има сърбина. Започнал е работа като треньор преди 5 години. А ти ми развиваш теории, че едва ли не искаме Мауриньо или Гуардиола, които не се задоволяват с по-малко от финал на евротурнирите. Всеки треньор дошъл е България знае къде идва. И идва тук за пари, а не да си задоволи амбициите за постижения. Така че не знам какво му плащаме на този, но да се учи на наш гръб не съм съгласен, дори и безплатно да е.
Споменава се сумата от 18 хил. евро на месец. Интересно на Топчо колко ли му е заплатата? Едва ли е толкова.
По-скоро той трябва да плаща, че има в биографията си "Треньор на Левски"