rhaegar написа:Така си е добре снимката, не се правете на експерти. И без тва не сте се събличали по физическо.
Когато си прав - прав си. Ексхибиционизмът никога не ми е бил силната страна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Така си е добре снимката, не се правете на експерти. И без тва не сте се събличали по физическо.
Buck32 написа:Според мен на 80те трябва да са с Лари - фен съм на Лейкърс, но е много трудно да ги разделиш
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Buck32 написа:rhaegar написа:Така си е добре снимката, не се правете на експерти. И без тва не сте се събличали по физическо.
Когато си прав - прав си. Ексхибиционизмът никога не ми е бил силната страна
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:ReBorn1982 написа:Аз не мисля и, че има такава цел .... ако се напъне, може да го изпревари, но е ръселуестбрууковщина .... за Дейвис е много по-важна отборната цел, а не да се състезава с Джеймс.
Тоя, дето през цялата серия с Нъгетс беше на една асистенция или борба от трипъл-дабъл бил като Уестбрук!? Отивай да спиш, че те боли главата.
Drunken_Master написа:rmfan5 написа:ReBorn1982 написа:Drunken_Master написа:ReBorn1982 написа:Drunken_Master написа:Аз мисля, че доказа, че все още е първа цигулка. Води и при точките, и при асистенциите. Прави и по 10 борби средно. Кво да говорим изобщо!?
Как си се вкопчил в тая статистика ..... през цялото време трепереше Антъни да не изпревари по точки средно на мач любимия ти ..... не, че разликата между двамата е голяма де ....
Извинявай, ама няма как Веждата да изпревари Джеймс по точки средно. Просто е адски непостоянен. Нещо, за което Джеймс щяха да го разпъват на кръст...
Аз не мисля и, че има такава цел .... ако се напъне, може да го изпревари, но е ръселуестбрууковщина .... за Дейвис е много по-важна отборната цел, а не да се състезава с Джеймс.
Викаш хем има отборна цел обаче предпочита да вкара 20 и да загуби отколкото да вкара 30 и да спечели, тука ме разбивате от логика просто, човек в омразата си може да говори абсолютни глупости, а и Мастъра като почне с тея сухи статистики да сравняваш играчи по PTS / REB / AST няма никакъв смисъл.
Що да няма? Това са основните статистически компоненти...
rmfan5 написа:Викаш хем има отборна цел обаче предпочита да вкара 20 и да загуби отколкото да вкара 30 и да спечели, тука ме разбивате от логика просто, човек в омразата си може да говори абсолютни глупости, а и Мастъра като почне с тея сухи статистики да сравняваш играчи по PTS / REB / AST няма никакъв смисъл.
Drunken_Master написа:Това ли е проблема в картинката?! ;ддд
Drunken_Master написа:Понеже много джафкате с Реджи... Нали се сеш', че част от въпросните, дори не са наясно с основните правила? Е, как да кажа, че са се събличали по физическо!?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта