NBA Regular Season 22-23

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Buck32
Контакти:

Re: NBA Regular Season 22-23

Мнениеот Buck32 » 23 май 2023 22:13

rhaegar написа:Така си е добре снимката, не се правете на експерти. И без тва не сте се събличали по физическо.

Когато си прав - прав си. Ексхибиционизмът никога не ми е бил силната страна

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 23 май 2023 22:27

rhaegar написа:Така си е добре снимката, не се правете на експерти. И без тва не сте се събличали по физическо.

Така е, аз две деца съм направил без да се събличам!
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 май 2023 22:32

Buck32 написа:Според мен на 80те трябва да са с Лари - фен съм на Лейкърс, но е много трудно да ги разделиш

Това ли е проблема в картинката?! ;ддд
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 май 2023 22:33

Buck32 написа:

Когато си прав - прав си. Ексхибиционизмът никога не ми е бил силната страна

Понеже много джафкате с Реджи... Нали се сеш', че част от въпросните, дори не са наясно с основните правила? Е, как да кажа, че са се събличали по физическо!?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 23 май 2023 22:42

Като цяло Йокич, М. Портър u Гордън успяха да надборят АД и Леброн под коша. Лейкърс имат по-малко борби във всеки мач, като в двата мача в които разлика беше минимална- 2 борби имаха шанс и за победа.
Няма какво да разпределяте вина- кой бил по-виновен за отпадането- АД или Леброн. Селекцията и представянето на Денвър бяха ниво отгоре. Приятно впечатление прави Мъри който на много бавна скорост без форсиране през сезона докара оптимална форма за плейофите след дългата контузия. Като цяло Денвър имат 6- ма прилични носители на точки и лош ден на някой е лесно да се компенсира от друг играч.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 23 май 2023 23:41

Drunken_Master написа:
ReBorn1982 написа:Аз не мисля и, че има такава цел .... ако се напъне, може да го изпревари, но е ръселуестбрууковщина .... за Дейвис е много по-важна отборната цел, а не да се състезава с Джеймс.

Тоя, дето през цялата серия с Нъгетс беше на една асистенция или борба от трипъл-дабъл бил като Уестбрук!? Отивай да спиш, че те боли главата.

Постът ми е за Антъни Дейвис, не бързай да скачаш. Написал съм, че не гони ръселуестбрууковщини .... вече те гони параноя, че навсякъде се визира ЛеБрон Джеймс.

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 23 май 2023 23:45

Drunken_Master написа:
rmfan5 написа:
ReBorn1982 написа:
Drunken_Master написа:
ReBorn1982 написа:
Drunken_Master написа:Аз мисля, че доказа, че все още е първа цигулка. Води и при точките, и при асистенциите. Прави и по 10 борби средно. Кво да говорим изобщо!?

Как си се вкопчил в тая статистика ..... през цялото време трепереше Антъни да не изпревари по точки средно на мач любимия ти ..... не, че разликата между двамата е голяма де ....

Извинявай, ама няма как Веждата да изпревари Джеймс по точки средно. Просто е адски непостоянен. Нещо, за което Джеймс щяха да го разпъват на кръст...

Аз не мисля и, че има такава цел .... ако се напъне, може да го изпревари, но е ръселуестбрууковщина .... за Дейвис е много по-важна отборната цел, а не да се състезава с Джеймс.

Викаш хем има отборна цел обаче предпочита да вкара 20 и да загуби отколкото да вкара 30 и да спечели, тука ме разбивате от логика просто, човек в омразата си може да говори абсолютни глупости, а и Мастъра като почне с тея сухи статистики да сравняваш играчи по PTS / REB / AST няма никакъв смисъл.

Що да няма? Това са основните статистически компоненти...

Щото не ти казва нищо примерно Кристиан Уд - 17/7/2 Вучевич - 18/11/3 Кевон Луни - 7/9/2, от 30 отбора 25 ще вземат Луни защото в защита е класи над другите двама и в плейофите не изпада от ротацията.

Ако не се лъжа братятя Гасол ти бяха любимци те също не са правили някакви откачени статистики но са адски умни играчи и просто могат да играя печеливш баскетбол което е по-важно по мое мнение от числата.

Лейкъср и те са добър пример кел файда от 20/10/10 на Уестбрук като дава топката по 5 пъти на мач и в защита спи в половината време а в атака даже не се мъчат да го пазят.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 23 май 2023 23:45

rmfan5 написа:Викаш хем има отборна цел обаче предпочита да вкара 20 и да загуби отколкото да вкара 30 и да спечели, тука ме разбивате от логика просто, човек в омразата си може да говори абсолютни глупости, а и Мастъра като почне с тея сухи статистики да сравняваш играчи по PTS / REB / AST няма никакъв смисъл.

И каква е гаранцията, че Антъни Дейвис като вкара 30 вместо 20 точки, отборът му ще спечели ??! .... просто пиша, че Дейвис играе за отбора, а не гони лични статистики. И в защита се раздава обикновено.

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 23 май 2023 23:56

Drunken_Master написа:Това ли е проблема в картинката?! ;ддд

Не е проблем, просто лично мнение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 23 май 2023 23:58

Drunken_Master написа:Понеже много джафкате с Реджи... Нали се сеш', че част от въпросните, дори не са наясно с основните правила? Е, как да кажа, че са се събличали по физическо!?

Сигурно си прав, хората по физическо се събличат само за да научат правилата на баскетбола, облечени не става

Върни се в “Архив”