Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот vvessel » 23 май 2023 15:04

Michael_Buble написа:
Blue_Blood84 написа:По-добре щеше да е Станислав Генчев.

Да! Станислав е умно момче и е видно, че разбира играта. Но мисля още му е рано за Левски. След 5-6 години го виждам новия Мъри.

На Генчев му е рано, на сърбина не е. Не виждам логика. Та Генчев има повече опит от тази легенда, ама легенда като футболист. И Матеус беше легенда, но като треньор кръгла нула. Други такива примери бол.
Май се търси удобен вариант за усвояване на средства, иначе не виждам как по друг начин да обясним назначаване на треньор с нулеви успехи на 27-крстен шампион и още толкова пъти носител на купата.
Аз предпочитах Стойчо Стоев, който определено знае какво прави и публиката го изпрати с аплодисменти.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 23 май 2023 15:16

vvessel написа:
Michael_Buble написа:
Blue_Blood84 написа:По-добре щеше да е Станислав Генчев.

Да! Станислав е умно момче и е видно, че разбира играта. Но мисля още му е рано за Левски. След 5-6 години го виждам новия Мъри.

На Генчев му е рано, на сърбина не е. Не виждам логика. Та Генчев има повече опит от тази легенда, ама легенда като футболист. И Матеус беше легенда, но като треньор кръгла нула. Други такива примери бол.
Май се търси удобен вариант за усвояване на средства, иначе не виждам как по друг начин да обясним назначаване на треньор с нулеви успехи на 27-крстен шампион и още толкова пъти носител на купата.
Аз предпочитах Стойчо Стоев, който определено знае какво прави и публиката го изпрати с аплодисменти.

26 пъти сме шампиони, 27 купи.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 май 2023 15:19

Какви успехи трябва да има някой треньор, за да поеме Левски, който от много години не се бори за титла и се приемат нормално 11 поредни мача без победа?

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 23 май 2023 15:31

1914.1902 написа:Какви успехи трябва да има някой треньор, за да поеме Левски, който от много години не се бори за титла и се приемат нормално 11 поредни мача без победа?

Викаш, който и да дойде все тая, ние за нищо не се борим. А че тоя с антирекорда преди това е взел купата няма значение. Важното е Сираков да взема решенията, т.е. Палмите, те знаят кое е по-добре за отбора.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 23 май 2023 15:34

Жиката Миланов, Топчо, Жадното, Виторио Павлов, Стойчо Валеканото, Николай Костов, Сухия - все достойни и класни треньори с реноме, визитка и умопомрачителни треньорски успехи, на чийто фон лицето Станимир Мъри Стоилов е тотален дилетант и случайно попаднал на треньорското кормило.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 май 2023 15:34

vvessel написа:
1914.1902 написа:Какви успехи трябва да има някой треньор, за да поеме Левски, който от много години не се бори за титла и се приемат нормално 11 поредни мача без победа?

Викаш, който и да дойде все тая, ние за нищо не се борим. А че тоя с антирекорда преди това е взел купата няма значение. Важното е Сираков да взема решенията, т.е. Палмите, те знаят кое е по-добре за отбора.

Никъде не съм написал нещо такова.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 май 2023 15:35

eelche написа:Жиката Миланов, Топчо, Жадното, Виторио Павлов, Стойчо Валеканото, Николай Костов, Сухия - все достойни и класни треньори с реноме, визитка и умопомрачителни треньорски успехи, на чийто фон лицето Станимир Мъри Стоилов е тотален дилетант и случайно попаднал на треньорското кормило.

Не постигна повече от тях при конкуренти Лудогорец и ЦСКА-София.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 май 2023 15:38

I_Tuk_Froid_Pobedi написа:... Аз само да запитам, на Саша Илич какво му е? Постига супер резултати с цирковата трупа, която ръководи. Да не би да има по-добра треньорска визитка?...

Па, какво да му е, сигурно е супер пич на по чашка. Сега, не знам какво точно разбираш ти под "супер резултати" при сегашната афротрупа, но срещу 85% грозно и арогантно нагъзени противници на ментака, и на Величко Дихонов като треньор няма да му трябва богата визитка.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 23 май 2023 15:54

1914.1902 написа:
vvessel написа:

Никъде не съм написал нещо такова.

А какво точно искаш да кажеш с този въпрос, освен явното хейтене по Стоилов, на който и аз не съм голям фен, но поне знае какво прави.
Кокала има подобна кариера като тоя сърбин, по- добре него да върнем, поне е синя легенда.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 май 2023 16:02

Искате треньор с по-сериозна визитка във вътрешното първенство, но няма как такъв човек да пристигне, защото не би си навил да се бори да е трети/четвърти/пети или само да вдигне Купата. ПФК Левски няма силите и финансовите възможности на Лудогорец, за да се бори за титлата. Качествените треньори биха искали да тренират тим, който би имал възможностите и реалните амбиции да се цели в първото място, а не да се задоволи с третото, защото в крайна сметка искат да изградят и хубава визитка. Напълно логично е да се заложи на по-скромен треньор, защото лесно би се навил да поеме поста.

Върни се в “Левски”