Разпяват се! В случая с "Аве Мария". Не знаех,че и Али Раза е присъствал на мача. Погледа му пак е леко болнав.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Разпяват се! В случая с "Аве Мария". Не знаех,че и Али Раза е присъствал на мача. Погледа му пак е леко болнав.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
vlong написа:Тези поне са от Разград.Не са от Кюстендил,дошли да гледат Ловеч
Познаваш ли ги? Да не са ти роднини?
-
peliforewer
- Контакти:
https://dsport.bg/merkite-za-sigurnost- ... ent=latest Много добра организация се създава за утрешния финал за Купата на България, за да не се получи струпване на фенове вратите на стадиона ще бъдат отворени още от 17.30ч., билети за мача се продават и подаряват навсякъде.Уредете се за билети предварително за да не останете извън стадиона, все пак местата на стадиона не са толкова много, около 40 хил.По преценка на организаторите няколко сектора може да останат празни за да се избегнат евентуални контакти между феновете на двата отбора които могат да доведат до сериозно напрежение и батални сцени.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
peliforewer написа:https://dsport.bg/merkite-za-sigurnost-predi-finala-na-sesame-kupa-na-balgaria~119426.html#parent=latest Много добра организация се създава за утрешния финал за Купата на България, за да не се получи струпване на фенове вратите на стадиона ще бъдат отворени още от 17.30ч., билети за мача се продават и подаряват навсякъде.Уредете се за билети предварително за да не останете извън стадиона, все пак местата на стадиона не са толкова много, около 40 хил.По преценка на организаторите няколко сектора може да останат празни за да се избегнат евентуални контакти между феновете на двата отбора които могат да доведат до сериозно напрежение и батални сцени.
Изграден ли е дансинг за Цекича?
Същите тези след края на мача си изпуснаха нервите и се опитаха да се саморазправят с футболистите на ЦСКА, но след като бяха респектирани от Юга и Бусато, се задоволиха с дюдюкания, отправяне на заплахи и няколко хвърлени байрака.
Разградски хулигани!
dedko2022 написа:
Същите тези след края на мача си изпуснаха нервите и се опитаха да се саморазправят с футболистите на ЦСКА, но след като бяха респектирани от Юга и Бусато, се задоволиха с дюдюкания, отправяне на заплахи и няколко хвърлени байрака.
Разградски хулигани!
Ама това байряци ли било!?
Аз останах с впечатление, че лелката си е донесла и простряла прането да съхне...
:-/
dedko2022 написа:
Разградски хулигани!
Ultras Razgrad хахаха
Създават страхотна атмосферата
Top world hooligans
На финала за купата ще преподават
Хорео с кренвирши
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Едно време имахме фракция Green Ladies. Ама явно поостаряха и позабременяха.
Смеете се вие, ама яз като отида на мач - не ме вали, седалката ми изчистили, кетъринг си имам на 10 метра, тоалетните чисти, не чакам на опашка...културна работа. И като свърши мача, точно за 5 минути съм си у нас и съм си отворил биричка, даже хващам интервютата на треньорите.