Висша лига (сезон 2022/2023)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Re: Висша лига (сезон 2022/2023)

Мнениеот locke » 22 май 2023 16:51

drvasko98 написа:Айде, Бригхтън на 99% с дебют в Европа.

благодарение на нас, че ги отървахме от клетника Потър, с който щяха да тънат в посредственост в средата на таблицата :Д
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 22 май 2023 23:57

Официално: Нюкасъл се класира за Шампионската лига.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 22 май 2023 23:59

Развръзката отива към спасение за Евертън. Според мен ще си бият Борнемут в последния кръг. Лийдс са с единия крак в ЧШ - по точки зад Евертън, по голова разлика много по-зле от Лестър и с най-труден последен мач от трите отбора. "Лисиците" пък ще трябва не само да бият, но и да очакват рамо от "черешките".
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 23 май 2023 01:42

Поздравления за Нюкасъл! Може би леко неочаквано, но предвид положението на Лестър и устройването на точката за домакините, то това равенство изглежда нормално спортно-технически.
Явно страхът от евентуална загуба и вкарване в излишен риск, в един момент може и да е надделял при Свраките, кой знае...
На теория битката остава между нас и Ливърпул(поне към момента), вече след мачът с Челси ще видим дали ще приключи или не.
Въпреки че сме домакини и формата на Олд Трафорд е отлична, то риск все пак има.
Ако Челси ни победят, то по-неприятното е, че Фулъм предвид онези събития за ФА Къп имат и буквално лична причина да се хвърлят здраво, така че...
Едва ли и най-големите критици мислят, че няма да вземем поне 1 точка докрая, но все пак топка е, всичко се случва.

Що се отнася до битката за оцеляване, то по ирония на съдбата Мойс пак влиза в ролята на "помощник" на Евертън.
Лестър-Уест Хем
Евертън-Борнемут
Лийдс-Тотнъм

Интересно е да видим дали при Лийдс надеждата за спасение или при Тотнъм стремежът да играят в ЛК ще се окаже по-силно?
Все пак мисля, че класата на Кейн и ко. ще окажат влияние и Тотнъм няма да загуби трети пореден мач.
Мойс хвърли доста усилия в последните седмици, така че за победа... малко ме съмнява, но Х определено може да изкара и струва ми се, че това ще му бъде и стратегията - стабилност отзад и възползване напред от контри/статични.
Евертън реално е под най-голямо напрежение, така че ако не спечелят, въпреки че Черешките предполагам ще играят феърплей, но чак да се хвърлят на всяка цена - ме съмнява, така че ако ще има издънка, бих казал че ще е някакъв Х.
Който може и да им свърши работа де, но зависи вече от останалите мачове.
И все пак:
Евертън 1
Лестър 1Х
Лйидс Х2

Имам и един коментар-прогноза от 17-01-2023 по повод битката за оцеляване(и суперкомпютърът който прогнозира класирането).
Борнемут, Лестър, Лийдс - това е моята прогноза.

А това е на Суперкомпютъра
Лийдс Юнайтед 41,9 т.
Уест Хем 40,9 т.
Нотинга Форест 38,8 т.
Лестър 38,1 т.
Саутхемптън 36,7 т.
Уулвърхемптън 36,3 т.
Евертън 33,1 т.
Борнемут 31 т.

Ами, евала на Борнемут! Буквално направиха подвиг и мини-чудо!
И евала и на мен, че съм доста близко до познаване на два отбора, които почти никой не слагаше в сметките.
За Светците много хора прогнозираха, че този път няма да се спасят, което наистина беше логично предвид някои особености, но много ниавно вярвах, че гениалният Уард-Прауз все пак може и да спаси положението, но този път не успя, въпреки че направи всичко възможно както винаги със своя хъс, интелект, финес и безупречни статични положения и преки-свободни.
Дарън Флетчър+ Дейвид Бекъм = Джеймс Уард-Прауз.
И ако Ман Юнайтед не погледне към него вече, направо ще е престъпление ако го изпуснем, при все че ще има доста отбори които ще се борят за него, но да видим.
Чета слухове за Ливърпул и Арсенал, което много ще ме изнерви, но технически ще е огромен удар и голямо богаство.

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 23 май 2023 09:57

Смешниците ще се спасят на магия. Защо не оставиха супер Франки още две седмици, мамка му…:(((
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 май 2023 12:30

Изображение

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 23 май 2023 12:35

Нещо подобно, но в обратната посока стана с Челси :D
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 23 май 2023 15:57

По симпатичния отбор от Ливърпул е на път да се спаси, за ужасТ на тези, които се очертава да цъкат в ЛЕ.
Едно се чудя, за кое ги е повече яд.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 23 май 2023 21:36

ivan56 написа:По симпатичния отбор от Ливърпул е на път да се спаси, за ужасТ на тези, които се очертава да цъкат в ЛЕ.

Аз пък се чудя що не си празнуваш титлата,ми се занимаваш с нас.Явно сме ти бръкнали дълбоко отзад.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 23 май 2023 23:30

slash1912 написа:
ivan56 написа:По симпатичния отбор от Ливърпул е на път да се спаси, за ужасТ на тези, които се очертава да цъкат в ЛЕ.

Аз пък се чудя що не си празнуваш титлата,ми се занимаваш с нас.Явно сме ти бръкнали дълбоко отзад.

Щото сте едни от най-наглите и самонадеени потребители във форума, и винаги ми е готино да ви тролна. Други въпроси?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Архив”