drvasko98 написа:Айде, Бригхтън на 99% с дебют в Европа.
благодарение на нас, че ги отървахме от клетника Потър, с който щяха да тънат в посредственост в средата на таблицата :Д
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
drvasko98 написа:Айде, Бригхтън на 99% с дебют в Европа.
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
Борнемут, Лестър, Лийдс - това е моята прогноза.
Лийдс Юнайтед 41,9 т.
Уест Хем 40,9 т.
Нотинга Форест 38,8 т.
Лестър 38,1 т.
Саутхемптън 36,7 т.
Уулвърхемптън 36,3 т.
Евертън 33,1 т.
Борнемут 31 т.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:По симпатичния отбор от Ливърпул е на път да се спаси, за ужасТ на тези, които се очертава да цъкат в ЛЕ.
Едно се чудя, за кое ги е повече яд.
slash1912 написа:ivan56 написа:По симпатичния отбор от Ливърпул е на път да се спаси, за ужасТ на тези, които се очертава да цъкат в ЛЕ.
Едно се чудя, за кое ги е повече яд.
Аз пък се чудя що не си празнуваш титлата,ми се занимаваш с нас.Явно сме ти бръкнали дълбоко отзад.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта